موضوعها: 0
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
برای پیدا کردن این سر نخ و شایعه پراکنیهای نظام مهندسی باید سراغ وزارت علوم و سازمان مهندسی مرکز رفت و ربطی به کمسیون عمران نداره باید وزارت علوم خودش پیگیری کنه چون به ضرره خودشه اگه افرادی که بخوان از این به بعد بیان دانشگاه و رشته عمران رو انتخاب کنن قطعا با این شایعات تکنولوژِی عمران رو انتخاب نمیکنن
موضوعها: 16
اعتبار:
13
سپاس ها 0
سپاس شده 2 بار در 4 ارسال
دوستان توجه داشته باشند پاس کردن بارگذاری 2 واحدی اجباری هست و دوستانی که باگذاری 1 واحدی رو پاس کردند باید به نظام مهندسی برند تا اونها شما رو به یک مرکز معرفی کنند تا دوباره بارگذاری 2 واحدی رو پاس کنید
اعتبار:
0
سپاس ها 0
این هم یه سنگ جدید اگه قراره واحد اضافه بشه به نظام مهندسی چه ربطی داره که به ارگان من در اوردی معرفی کنه پس وزارت علوم چرا تو سر فصلاش 1واحد گذاشته لابد چند روزه دیگه نظام مهندسی میگه برید اجرای ساختمان رو 3واحدی بخونید ما به یه مرکز معرفیتون میکنیم این حرف یعنی خود نظام مهندسی هم شده یه وزارت علوم جدید این بحث باید ریشه ای و از دانشگاه حل شه
موضوعها: 16
اعتبار:
13
سپاس ها 0
سپاس شده 2 بار در 4 ارسال
البته این قانون کمی قدیمی تره!
خدا رو شکر دوستان هم دانشگاهی ما این مسئله رو میدونستند و برای وزارت علوم نامه نوشتند تا اجازه ارائه ی درس بارگذاری 2 واحده رو در دانشگاه مون بدند
اعتبار:
0
سپاس ها 0
من از نظام مهندسی که پرسیدم میگن ما کاری نداریم که شما رشتتون مهندسی عمران یا تکنوتوژِی عمران برای طراحی یک سری درسها رو نظام مهندسی برای شرکت در ازمون قرار داده که شرط و شروطی هم داره اولا باید معدل کل برای طراحی 15 به بالا باشه درسهای ریاضیات 1و 2 باید بالای 12 باشه دروس محاسباتی و تحلیل 1و 2 و پرژه های فولاد و بتن بالای 14 باشه که بتونید در طراحی شرکت کنید حالا باز دوستان ساکن در پایتخت برن از نظام مهندسی و وزارت علوم بپرسن و این شایعات رو تموم کنن و به اطلاع ما برسونن ممنون میشیم
اعتبار:
0
سپاس ها 0
مدیر جان ممنون از این خبر خوبت و به بحث امروز ما خاتمه دادی چون منبع موثقی نداشتیم فقط بر اساس شایعات بود باز هم تشکر
موضوعها: 346
اعتبار:
65
سپاس ها 0
سپاس شده 21 بار در 83 ارسال
در بند 6 مصوبه بالا کاملا توضیح داده است ( صفحه 3 )
موضوعها: 37
اعتبار:
3
سپاس ها 0
با سلام خدمت مدیر محترم سایت
ایا برای گرفتن مدرک طراحی باید حتما نمرات درسها بالای 14 برای طراحی و 12 برای ریاضیات باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
موضوعها: 15
اعتبار:
0
سپاس ها 0
دوستان من الان ترم 8. یعنی مدرکی به من میدن تکنولوزی عمران]؟!!!!!!!!!! اعصابم به هم ریخت خواهشا پاسخ بدید. تازه با این ترم 145 واحد پاس می کنم(20واحد عمومی-24واحد پایه-67واحد اصلی-15واحد تخصصی-14واحداختیاری+تنظیم و 2واحد غیراسلامی) و کردم. در ضمن درس بارگذاری که گفتید 1 واحد اختیاری بود که پاس شد.
اشک هایی که پس از هر شکست میریزیم همان عرقیست که برای پیروزی نریخته ایم