سلام به همه مهندسین عزیز
واسه یادگیری کاربردی این نرم افزار از کجا باید شروع کنم؟
هر کدوم از دوستان اگر فایل اموزشی دارن خواهشا در سایت قرار بدن
با تشکر فراوان
سلام .من سه چهارسالی هست که با این نرم افزار کار میکنم و اون رو تدریس کردم.بحث آموزش آنالیز بها با نرم افزار تکسا رو هم از پایه شرو ع کردم که متاسفانه استقبال نشد که علتش یا اینه که اهمیت آنالیز بها رو نمیشناسن و یا اینکه من در بیان مطالب توانمند نبوده ام.
در کل چشم حتی اگه برای یک نفر هم باشه توضیح میدهم.
1391/12/11 ، 03:22 صبح (آخرین ویرایش در این ارسال: 1391/12/11 ، 03:28 صبح، توسط taksa2012.)
تکسا نرم افزاری ایرانی است که ساخت شرکت فراگام آرا می باشد و دارای 3نسخه می باشد.
تکسا001یا همان نسخه ی صورتوضعیت
تکسا002یا نسخه ی آنالیز و پیشنهاد قیمت
تکسا003یا نسخه ی برآورد قیمت
و البته تکسا+123یا همان تکسای جامع نیز وجود دارد که در واقع هر سه نسخه را با هم دارد.
تذکر:
اگر ما تکسا یا هر نرم افزار عمرانی دیگری را یاد بگیریم ولی دید مهندسی نسبت به مسایل نداشته باشیم در واقع فقط اپراتور برنامه هستیم و نمیتوانیم زیاد موفق باشیم.
اگر ما به صورت دستی مهندس موفقی باشیم ولی توان کار با نرم افزار ها را نداشته باشیم باز موفق نیستیم.
پس ما:
اول متره و برآورد را به صورت دستی یاد میگیریم سپس سراغ تکسا میرویم.
اینجا فرصت آموزش متره وجود ندارد پس من مستقیم میروم سراغ تکسا.یعنی در واقع فرض را براین میگذارم که همه بلدیم.اگر جایی نکته ی خاصی لازم بود خودم میگم.
اما قبلش دوتا مسئله:
اولا من فقط امکان دسترسی به اینترنت gprsدارم و سرعتم خیلی پایینه علی الخصوص سرعت آپلود .و هرهفته یکی دوبار به adslدسترسی دارم پس اگر مقداری طول کشی دلخور نشین.
دوما من آموزش تکسا 002یا آنالیز را در تاپیک خودش مطرح میکنم و ادامه میدهم .در کل امیدوارم پی گیر باشین و امیدوار.
تکسا من نسخه ی جامع +123است بنا براین هرسه قسمت صورتوضعیت آنالیز و برآورد برای من فعال میباشند.اگر ما از نسخه های تکی استفاده کنیم مانند تکسا001فقط همان قسمت فعال است و دو قسمت دیگر بصورت حک شده هستند.به تصویر ضمیمه دقت کنید.
1391/12/11 ، 01:43 عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: 1391/12/11 ، 01:44 عصر، توسط maryam68.)
سلام
مهندس یه پیشنهادی براتون دارم از قراره معلوم دسترسی خوب به اینترنت نداری که هر روز و قسمت به قسمت اموزشت رو توضیح بدی
من زیاد از تکسا سر در نمیارم اما واقعا قصد یادگیری شو دارم تو اینترنت پرا از اموزش تکلا و اکثرا غیر مفید هستن چون خیلی کلی و گنگ هستن که همین باعث میشه دوستان علاقه ای برای یادگیریش نشون ندن
از قرار معلوم شما استاد این کارین پیشنهاد من اینه فقط اون چیزای که لازمه رو بگین تا خیلی گنگ نباشه سعی کنید از زبان کتابی استفاده نکنید(چون همون حس کلاس درس و استاد و ... زنده میشه ) بهتره به زبان خودمونی و روان اموزشاتون رو ادامه بدین وقتی با زبان خودمانی توضیح بدید انگاری دوستت نشسته کنارت داره بهت توضیح میده انگاری با دوستت نشستی اون داره مثلا بتون رو بهت یاد میده برفرض کتاب بتون 500 صفحه باشه اون دوستت میاد خلاصه شو و اون جاهای که واقعا به درد بخوره رو توضیح میده و اینطوری درصد یادگیری بسیار بالا میره تا اینکه من خودم بشینم 500صفحه رو بخونم اخرسر بفهم فقط 50 صفحش به درد میخوره
امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم...
و چون خود شما گفتین زیاد به اینترنت دسترسی ندارین پس پیشنهاد من اینه که اول از همه بیای بحث تکلا رو فصل بندی کنی مثلا بر فرض شد 5 فصل هر دفعه یه فصلش رو اماده کنی و نسخه پی دی افش رو بزاری تو سایت
اینطوری هم دوستان یواش یواش با تکسا خو میگیرن هم شما لطفی کردین برای مهندسین کشور
و اینو هم بدونید هیچ لذتی مثل لذت اموزش نیست...
امیدوارم پیشنهادم سازنده باشه و اموزش شما متفاوت ترین اموزش موجود تو نت باشه...
با تشکر ازشما....
موفق باشین
(1391/12/11 ، 02:19 صبح)ahmad91 نوشته است: سلام به همه مهندسین عزیز
واسه یادگیری کاربردی این نرم افزار از کجا باید شروع کنم؟
هر کدوم از دوستان اگر فایل اموزشی دارن خواهشا در سایت قرار بدن
با تشکر فراوان
سلام بنده پیشیکی از بزرگ ترین مترور هایه ایران کلاس خصوصی رفتم که متره رو ایشون دو ماهه به بنده یاد داده که هم براورد میکنم هم صورت وضعیت مینویسم هم پیشنهاد
این دوره مه این فرد برام 10 جلسه گذاشت 6 تومن ازم گرفت .الان هم خیلی راحت صورت وضعیت مینویسم مثه اب خوردن با تکسا123