امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 2.58
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیشنهاد شما برای ایجاد ذوق وشوق بین کاربران
سلام خوبین
میگم این سایت خیلی خوبیه ولی با همه سایت ها یه فرق خیلی اساسی داره به همه سایت ها مشابه که میری به غیر از تیم مدیریت یه 60تا 70 نفری از کاربرا واقعا وقتشون رو میزارن رو سایت
اما تو سایت مای سیویل به غیر از تیم مدیریت یه 10 نفری فقط تو مسایل شرکت دارند به غیر از اونا 23000 نفر دیگه مصرف کننده هستن یعنی 23000 تا کاربر کم لطف داره
(خیلی دور نریم مثلا یه مثالی بزنم یکی از دوستام واقعا برای خودش خدای اتوکده گفتم بیا تو سایت عضو شو و به بچه ها کمک کن میدونید برگشت بهم چی گفت : میگه پولم توش هست اگه هست بیام اگه نه بی خیال )
واقعا مشکل از کجاست یعنی این 23000 نفر سواد کافی ندارن یعنی بلد نیستن مسلما از من و شما هم خوبتر بلدن
ببینید مثلا بعضی ها تو اتوکد قوی هستن بعضی ها تو ایتبس بعضی ها تو سیف بعضی ها ....
خوب چه اشکالی داره اونای که وارد هستن بیان به من و دوستان کمک کنند چرا همه پست هارو باید مدیران بفرستن یعنی شما این قابلیت رو ندارین...
برای مثال آقای کیوان تو زبان قوی هستن دارن برای بچه ها اموزش میدن کارشون بسیار خوبه من و تو و ما هم میتونیم نه...
واقعا واقعا نمیدونم مشکل از کجاست هرچه قدر فکر می کنم به جای نمیرسم هرچه قدر دنبال راه حلی هستم تا بتونم با اون بین بچه ها شور شوقی ایجاد کنم اما مغزم به جای قد نمیده
آیا مشکل از سایته
اما من یک راه حل دارم که میشه رو اون مانور داد:
میگم کاش میشد یه جورای برای کاربرا محدودیت قایل میشد همه حق دانلود نداشتن
هر کاربر به شرطی جلو دانلودش باز میشد که حداقل یک پست ارسال میکرد و اگر به نظر تیم مدیریت پست مفید بود اونوقت جلو دانلودش باز میشد(البته این کار رو برای مدیرا سخت میکنه یا نه یه جوری دیگه مثلا طرف پست ارسال میکرد اگر فقط اون پستش یک تشکر میگرفت جلو دانلودش باز میشد (من این روش رو تو یکی از سایت های موبایل خارجی دیدم (اسمش دقیق یادم نیست) به نظرتون اینطوری خوب نیست نظر شما چیه ؟

این یک پیشنهاد از من بود شما چه پیشنهادی دارین ؟

پاسخ
خوبه که سایت یه زیر مجموعه هایی واسه Fun داشته باشه،اما پیشنهادتون واسه چه نوع fun ی خوب نیست.من فکر کنم هدف اصلی این سایت جلب کاربر یا تعداد مشارکت زیاد نیست.این سایت علمیه و با این راهبرد داره به کارش ادامه میده که بچه هایی که مشکل علمی دارند،و دستشون به جایی بند نیست میان اینجا و مشکلشون رو برطرف میکنند و مقاله ی مورد نظرشون رو دانلود میکنند و میزنند به زخمشون.مثل خودِ من که هزار تا سوال دارم راجع به پروژم که از بچه های اینجا میپرسم چون کسِ دیگه ای رو نمیشناسم و بچه ها جواب میدن.
پاسخ
(1391/12/27 ، 12:19 صبح)nana_ahvazi نوشته است: سلام خوبین
میگم این سایت خیلی خوبیه ولی با همه سایت ها یه فرق خیلی اساسی داره به همه سایت ها مشابه که میری به غیر از تیم مدیریت یه 60تا 70 نفری از کاربرا واقعا وقتشون رو میزارن رو سایت
اما تو سایت مای سیویل به غیر از تیم مدیریت یه 10 نفری فقط تو مسایل شرکت دارند به غیر از اونا 23000 نفر دیگه مصرف کننده هستن یعنی 23000 تا کاربر کم لطف داره
(خیلی دور نریم مثلا یه مثالی بزنم یکی از دوستام واقعا برای خودش خدای اتوکده گفتم بیا تو سایت عضو شو و به بچه ها کمک کن میدونید برگشت بهم چی گفت : میگه پولم توش هست اگه هست بیام اگه نه بی خیال )
واقعا مشکل از کجاست یعنی این 23000 نفر سواد کافی ندارن یعنی بلد نیستن مسلما از من و شما هم خوبتر بلدن
ببینید مثلا بعضی ها تو اتوکد قوی هستن بعضی ها تو ایتبس بعضی ها تو سیف بعضی ها ....
خوب چه اشکالی داره اونای که وارد هستن بیان به من و دوستان کمک کنند چرا همه پست هارو باید مدیران بفرستن یعنی شما این قابلیت رو ندارین...
برای مثال آقای کیوان تو زبان قوی هستن دارن برای بچه ها اموزش میدن کارشون بسیار خوبه من و تو و ما هم میتونیم نه...
واقعا واقعا نمیدونم مشکل از کجاست هرچه قدر فکر می کنم به جای نمیرسم هرچه قدر دنبال راه حلی هستم تا بتونم با اون بین بچه ها شور شوقی ایجاد کنم اما مغزم به جای قد نمیده
آیا مشکل از سایته
اما من یک راه حل دارم که میشه رو اون مانور داد:
میگم کاش میشد یه جورای برای کاربرا محدودیت قایل میشد همه حق دانلود نداشتن
هر کاربر به شرطی جلو دانلودش باز میشد که حداقل یک پست ارسال میکرد و اگر به نظر تیم مدیریت پست مفید بود اونوقت جلو دانلودش باز میشد(البته این کار رو برای مدیرا سخت میکنه یا نه یه جوری دیگه مثلا طرف پست ارسال میکرد اگر فقط اون پستش یک تشکر میگرفت جلو دانلودش باز میشد (من این روش رو تو یکی از سایت های موبایل خارجی دیدم (اسمش دقیق یادم نیست) به نظرتون اینطوری خوب نیست نظر شما چیه ؟

این یک پیشنهاد از من بود شما چه پیشنهادی دارین ؟

منم یک پیشنهادی دارم این دوستمون گفت همه مشکلی دارند میان به اینجا مشکلاتشون رو بیان می کنن تا کارشون درست شه خوب یزار مشکلاتشون رو بیان کنن بسیار خوبه سایت به مشارکت کاربرا هم نیاز داره این سایت تنها سایتیه که واقعا همه کار ها رو دوش مدیرای سایته
تو سایت های دیگه مدیرا فقطو فقط اکثر کارشون نظارت بر پست کاربراست و اکثر پست های مفید رو کاربران ارسال می کنن ( نمیخام اسم ببرم اما مطمینم دوستان میدونن کدوم سایت رو میگم )
مثلا مکه خود شما که نگفتین هزارتا مشکل تو انجام پروزه دارم خوب تو این مشکل دارین تو موارد دیگه مثل اتوکد و نقشه برداری و ... مشکل که ندارین ایا نمی تونین کمک کنید ایا فقطو فقط این سایت رو برای حل مشکلاتتون میخواین یعنی نباید مشارکت کنین
پیشنهاد منه اینه اگر از همون اول دچار محدودیت دانلود شن یجوری بد میشه و کاربرا هر روز کم تر میشن میگم هر کاربر بعد از 3 بار دانلود حساب دانلودش محدود شه تا زمانی که پست مفیدی ارسال کنه و سیستم به طور خودکار جلو حسابشو باز کنه...
پاسخ
من بازم احساس میکنم.برای یه سایت علمی که هدفش،فقط ارتقا سطح علمی بچه ها و جایی برای حل کردن مشکلاتشونه،نه جذبِ کاربر و معروف شدن و ...،درست نیست که محدودیت داشته باشه.
پاسخ
بحثتون رو خوندم و خوشحالم که به سایت اهمیت میدید
واقعیت اینه که همه ی ما دوست داریم کسانی که اطلاعات خوبی در طمینه ی عمران دارن در اختیار دیگران بزارن ولی خوب نبود علاقه،سرعت پایین اینترنت،فرهنگ مصرف گرایی ما و... باعث میشه که تنها سایت یک طرفانه باشه تا دو طرفه
از طرفی هم ما دوست نداریم کیفیت سایت رو فدای کمیت کنیم یعنی با کپی پیست کردن مطالب فقز به فکر رتبه ی سایت باشیم و هدفمون این بوده وقت کاربر بی خودی توی سایت تلف نشه
در مورد محدود کردن سایت برای فعالیت کاربران هم قبلا با دوستان صحبت هایی داشتیم و امیدوارد در آینده با افتتاح بخش کاربران ویژه(VIP) بتونیم خدمات منحصر به فردی به دوستان فعال در سایت و همچنین حامیان سایت ارائه بدیم.
فروش مجموعه نرم افزار های مهندسی عمران+ فیلمهای آموزش عمرانی + آرشیو کل سایت https://goo.gl/80OzPv
آموزش طراحی سالن های صنعتی(سوله) با برنامه ی SAP&ETABS و طراحی پی در (Safe) https://goo.gl/20kasW
فیلم آموزش طراحی یک ساختمان فلزی از اول تا آخر در ایتبس و طراحی پی در سیف(Etabs&Safe) https://goo.gl/TlWlvw
دانلود 35 قسمت فیلم فارسی آموزش اتوکد دو بعدی 2012 توسط استاد آریانی (400دقیقه) https://goo.gl/NRuR94
دانلود 40 قسمت فیلم فارسی آموزش اتوکد 2012 سه بعدی توسط استاد آریانی (7ساعت) https://goo.gl/GsLsyv
پاسخ
ba salam va ehteram
dustan halam khub nist va mozu ro nakhundam vali ba tavajoh be mozue va javabe mohandes farshad:
dustan in kasayi ke migin komak nemikonan mano shoma hastim
man ye karbar adi shoma ye modir
dar haghighat baham dustim
va har kas ye zamani mirese ke khodesh be in fekr miyofte ke bayad be baghye komk kone
hala az har lahaz
agar mibinin bache ha kam lotfi mikonan motmaen bashid ke be in niyaz naresidand
pas biyayd az khodemun shurue konim
in behtarin rah baraye angize base baghyast
albate ba arze puzesh az hame
vaghan halam kharab bud
پاسخ
پیشنهاد آقای (Cadkhoda) رو می پسندم.

اما باز هم فکر نکنم بتونیم بین بچه ها فعالیت بیشتری ببینیم
نمیخوام نیمه خالی لیوان رو نگاه کنم
اما همین تعداد نفراتی که فعالیت زیادی دارند شرکت میکنند.
همین هم خیلی خوبه فقط بشرطی که از یه جایی شروع بشه
حتی اگه گروه بندی هم نشیم خیلی فکر خوبیه.می تونیم خیلی از ضعف هایی رو که داریم جبران کنیم.
مثلا تو هر قسمت (اتوکد-ایتبس-سیف-...)چند تا پروژه قرار بدیم با نظر سنجی هم بهترین رو انتخاب کنیم.(البته با نظر اساتید فن)
از این برکه باید یه دریا بسازیم،یه دریا به عمق یه عشق قدیمی
instagram:Irancivilengineers

پاسخ
واقعاً چقدر زود این پست رو فراموش کردین!
این یکی از بهترین پستهای غیر تخصصی این سایت هست که در نهایت میتونست به تخصص تبدیل شه.
امیدوارم ادامه پیدا کنه...!
از این برکه باید یه دریا بسازیم،یه دریا به عمق یه عشق قدیمی
instagram:Irancivilengineers

پاسخ
با سلام
قطره دریاست اگر با دریاست ورنه اوقطره ودریا دریاست

این سایت به واسظه دل بزرگ وشیفتگی وعشق جهادی مدیران جوانش پابرجاست وهرروز به شکوهش اضاقه می شودوبرکت دوجندان ،هم برای مدیرانش دارد وهم برای صدهاکاربر غلاقمند.
بگذاریم تا مشعل این عشق سوزان خاموش نگردیده به راه خود ادامه دهد وهرکس هر چه در توانش هست کمک کند.
(حاصل کار تیمی وهمکاری ، نتیجه برد-برد برای همه هست (یداله مع الجماعه
[URL=][/URL] برای دسترسی به فایل باید عضو سایت شوید (کلیک کنید)

پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  استفاده از پیچ و مهره برای مصارف مختلف diacobolt 0 1,784 1398/8/19 ، 05:45 عصر
آخرین ارسال: diacobolt
  درخواست راهنمایی برای گرفتن نمایندگی پونه پورعلی 10 4,448 1396/4/13 ، 10:30 صبح
آخرین ارسال: acsan
  درخواست کمک برای سایت مهندسان مشاور الکساندر گیپ؟؟؟!!! زینب خوش کلام 2 2,411 1396/2/5 ، 09:54 عصر
آخرین ارسال: gilivy71
  پیشنهاد eftekhary2010 0 1,174 1396/1/22 ، 02:46 عصر
آخرین ارسال: eftekhary2010
Lightbulb درخواست راهنمایی برای امریه مهندس عمران fardinf 1 2,055 1395/8/2 ، 08:04 صبح
آخرین ارسال: mehrazsarafraz14
  راهنمای برای انتخاب لپ تاپ afshin_ipe 4 2,479 1395/7/27 ، 08:06 عصر
آخرین ارسال: saber2r
  پیشنهاد نام برای شرکت مربوط به عمران (نقشه برداری-ساختمانی و ....) memar-ayande 2 5,162 1395/7/7 ، 11:30 صبح
آخرین ارسال: memar-ayande
  کمک برای حل سوال farzad2174 0 1,267 1395/3/18 ، 03:04 عصر
آخرین ارسال: farzad2174
  چگونگی استفاده از جمع سپاری برای رونق کسب و کار ( قسمت دوم) Manciple 0 1,311 1395/2/30 ، 07:23 عصر
آخرین ارسال: Manciple
  کمک برای حل سوالات اسخخدامی شهرداری سال 92 salimpoor 3 1,806 1394/10/14 ، 12:41 صبح
آخرین ارسال: ailll

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان