امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 2.93
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تلاش عمومی در جستجوی پروژه فولاد خارجی
سلام دوستان
راستش من این ترم پروژه فولاد دارم ، داشتم با خودم فکر می کردم کاش یه نمونه پروژه فولاد از یکی از دانشگاه های خارجی داشتیم که حداقل با استاندارد دفترچه محاسبات نوشتن و قالب بندی پروژه و از این مسائل آشنا می شدیم من که هرچی گشتم چیزی گیرم نیومدم ، این شد که گفتم از دوستان عزیز هم خواهش کنم یه چند دقیقه ای سرچ کنن و اگه پیدا کردن در اختیار دوستان بذارن ، انصافا هم به درد همه میخوره
ممنون از همه
پاسخ
شما چرا کار خودتون رو سخت می کنید اینهمه پروژه تو اینترنت موجوده از یکیش شروع کنید دیگه..
کاری که شما میخواید بکونید رو قبلنا انجام دادن و چند تا کتاب هم دادن بیرون (کتاب مهندس باجی , کتاب مهندس باجی ...)
حتی کتاب این دو مهندس هم اینقدر فرق دارند چه برسه مثلا برین از دانشگاه ماساچوست پروژه دانلود کنین اونا کجا ما کجا ...
احتمالا ایرانی نیستین ... و اینجارو با ... اشتباه گرفتین...

اگه این راه رو برید که تو فکرتونه به احتمال یقین تا 2 سال دیگه پروژتون تموم نمیشه ...

و پیشنهاد من اینه که 10 تا پروژه از همین سایت دانلود کنید و دیدید هرکدوم که براتون راحت بود اون ر و به عنوان مرجع انتخاب کنید واصلا این اشتباه رو نکنید که مثلا بارگذاری رو از یک پروژه برید و اون یکی رو از پروژه دیگه ...
این فقط باعث سردرگمی شما میشه
موفق باشین...
پاسخ
اولا من اصلا کاری به پروژه خودم ندارم گفتم خوبه که یه پروژه از یه جای معتبر ببینیم که حداقل "دیده باشیم " ، ثانیا اونا کجان مگه چرا خودمون رو دست کم بگیریم اونها همون طور تیر رو طراحی می کنند که ما طراحی می کنیم
در کل اگه کسی از دوستان چیزی پیدا کرد کمک بزرگی به همه کرده
پاسخ
(1391/12/28 ، 02:18 صبح)eng-civil نوشته است: اولا من اصلا کاری به پروژه خودم ندارم گفتم خوبه که یه پروژه از یه جای معتبر ببینیم که حداقل "دیده باشیم " ، ثانیا اونا کجان مگه چرا خودمون رو دست کم بگیریم اونها همون طور تیر رو طراحی می کنند که ما طراحی می کنیم

قصد جسارت نداشتم من خودم کلی تو سایت های خاارجی گشتم چیزی عایدم نشد تا کمکتون کنم یه ضرب المثل من در اوردی هست که میگه من گشتم نبود توهم نگرد...

اونا جای خاصی قرار ندارند اونا سرجاشونن متاسفانه این ماییم که 50 سالی عقبیم مشکل از اونا نیست از ماست ...
پاسخ
(1391/12/28 ، 02:18 صبح)eng-civil نوشته است: اولا من اصلا کاری به پروژه خودم ندارم گفتم خوبه که یه پروژه از یه جای معتبر ببینیم که حداقل "دیده باشیم " ، ثانیا اونا کجان مگه چرا خودمون رو دست کم بگیریم اونها همون طور تیر رو طراحی می کنند که ما طراحی می کنیم

در همین داخل هم پروژه های معتبری داریم که کامل هستند=====برای شروع بهتر است از یک کتاب اموزشی شروع بفرمایید====کتاب مهندس باجی مناسب میباشد
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  کنترل خیز تیر ها در پروژه فولادی isnachoghadi 1 4,505 1394/4/8 ، 10:00 عصر
آخرین ارسال: mosallanejad
  پروژه فولادی مورد تایید نظام مهندسی ya30n 0 1,666 1394/3/19 ، 10:28 عصر
آخرین ارسال: ya30n
  میخوام پروژه فولاد انجام بدم مقدار بار متمرکز مرده راه پله که باید به نرم افزار ایتب فروزان 9 3,254 1394/3/17 ، 10:49 عصر
آخرین ارسال: pikpak
Question مشکل در دریفت پروژه oveisgh 13 6,182 1394/2/15 ، 05:06 عصر
آخرین ارسال: akb
  کمک در تحلیل قابهای پروژه فولاد hamed_h_ci 0 1,427 1393/8/21 ، 07:56 عصر
آخرین ارسال: hamed_h_ci
  درخواست همکاری برای حل چند سوال فولاد ؟ mobineftekhari 0 1,563 1393/7/29 ، 12:28 صبح
آخرین ارسال: mobineftekhari
  راهنمایی برای انجام پروژه فولاد... علی خیرالهی 290 99,783 1393/3/8 ، 11:19 صبح
آخرین ارسال: کیوان بابایی
  رفع نقص پروژه فولاد ostadasadi90 9 4,357 1393/2/13 ، 11:36 صبح
آخرین ارسال: nasimsayad
  سوال از کتاب محاسبات پروژه aref71 1 1,621 1392/10/3 ، 07:26 عصر
آخرین ارسال: hamidreza4822
  شروع پروژه فولادی با یک پلان معماری علی خیرالهی 10 5,727 1392/9/22 ، 02:55 صبح
آخرین ارسال: engineer2014

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان