1394/6/12 ، 10:05 صبح
(1394/6/5 ، 04:41 عصر)omid_rch نوشته است: سلام بر همگی هر کسی برام ثابت کرد که این مدرک نظام مهدسی چه نظارتش و چه محاسباتش چه سودی داره من جایزه بهش می دم فعلا که من دو تا مدرک کاردانی و کارشناسی اینجاس اینها جلو پامه تو یه کیفه گذاشتم ببینم آبی چیزی ازش چکه می کنه تو کوزه خخخخ خلاصه کلام هر کی به من بگه با این مدارک که باید بگیریم می خواهیم چه کنیم و تونستی یه حرفی بزنه که من بگم آره درست خوبه عالیه من برم مدرک رو بگیرم سود داره توش من جایزه می دم بهش ببخشید خیلی عامیانه صبت کردم ولی چیزی که هست اینه که ما همش دنبال گرفتن مدرک هستیم آخه یکی نیست بگه چه می خواهیم کنیم با این مدرک ها بخدا همین امروز زنگ زدم به یکی برای کار می گم می خواهم بیام پیشتون برای کار می گه سابقه کار داری می گم نه می گه شرمنده اتم بخدا ما یکی می خواییم سابقه داشته باشه خوب من به نظرتون چه کنم از کجا سابقه بیارم به نظرتون بشینم بخونم برای مهر نظام مهندسی که چه بشه کجا راهمون می دن اگه این مدرک رو داشته باشیم آیا باز پارتی می خواد و یا اینکه اگه بگیریم این مهر رو فرجی می شه می دونم الان همه می گن باید خودت شروع کنی و نمی دونم باید بلد باشی و اینها ولی نکته ای که هست اینه که من نه پول دارم که دفتر بزنم نه چیزی و اینقدر پیش این و اون رفتم دیگه خسته شدم الان اگه کسی این معضل رو حل کنه و خیلی منطقی بگه این مدرک این سود رو داره یه جایزه داره ممنونم ازتونبه نظر منم عمران به غیر از مدرک گرفتن تجربه و اشنایی با کار هم میخواد که خیلی مهم تره چون من الان طبق فرمایشات بچه ها که تو چند پست بالاتر بود رفتم سراغ کار با این که ترم سوم عمرانم و الان پیش یه مهندس دارم اموزش میبینم که خیلی مفیده.اینی هم که میگم واقعا تجربه بهتره از خودم نمیگم تو همین چند هفته که رفتم سرکار فهمیدم که مهندسی که فقط مدرک داشته باشه و کاری بلد نباشه هیچی نیست چون از بنا گرفته تا جوشکار و غیره مسخره میکنن من از صبح تا تقریبا ساعت دو و سه تو ساختمانم و این مهندسی که پیشش کار میکنم خیلی تو کارش جدی و عالیه و همه بهش احترام میذارن ولی یه مهندس دیگه هست که با این که همش تو ساختمانه ولی به قول معروف همه دسش میندازن.اینم به بچه هایی که مثه من میخوان از یه جایی شروع کنن میتونن تو نت دنبال ادرس و شماره تلفن دفاتر نظام مهندسی باشن که من خودم از همین طریق با یه مهندس خیلی خوب اشنا شدم که الان تقریبا بهترین جاهای اصفهان ساختمان برداشته.
خدا کنه همه ی مهندس های عزیز تو کارشون موفق باشن
راستی هرکسی اصفهانه و دنبال یادگیریه میتونم بهش ادرس و شماره تلفن تقریبا دو هزار دفتر را بدم که خیلی میتونه کمکش کنه