نظرسنجی: آیا شما مهر نظام مهندسی دارید؟ نظارت،طراحی،هردو؟
این نظرسنجی بسته شده است.
بله نظارت
18.98%
26 18.98%
بله طراحی
2.19%
3 2.19%
بله هردو
8.03%
11 8.03%
خیر
70.80%
97 70.80%
در کل 137 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 154 رأی - میانگین امتیازات: 2.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رفع ابهاماتی در رابطه با نحوه شرکت در آزمون نظام مهندسی و گرفتن مهر نظام مهندسی
(1394/6/5 ، 04:41 عصر)omid_rch نوشته است: سلام بر همگی هر کسی برام ثابت کرد که این مدرک نظام مهدسی چه نظارتش و چه محاسباتش چه سودی داره من جایزه بهش می دم فعلا که من دو تا مدرک کاردانی و کارشناسی اینجاس اینها جلو پامه تو یه کیفه گذاشتم ببینم آبی چیزی ازش چکه می کنه تو کوزه خخخخ خلاصه کلام هر کی به من بگه با این مدارک که باید بگیریم می خواهیم چه کنیم و تونستی یه حرفی بزنه که من بگم آره درست خوبه عالیه من برم مدرک رو بگیرم سود داره توش من جایزه می دم بهش ببخشید خیلی عامیانه صبت کردم ولی چیزی که هست اینه که ما همش دنبال گرفتن مدرک هستیم آخه یکی نیست بگه چه می خواهیم کنیم با این مدرک ها بخدا همین امروز زنگ زدم به یکی برای کار می گم می خواهم بیام پیشتون برای کار می گه سابقه کار داری می گم نه می گه شرمنده اتم بخدا ما یکی می خواییم سابقه داشته باشه خوب من به نظرتون چه کنم از کجا سابقه بیارم به نظرتون بشینم بخونم برای مهر نظام مهندسی که چه بشه کجا راهمون می دن اگه این مدرک رو داشته باشیم آیا باز پارتی می خواد و یا اینکه اگه بگیریم این مهر رو فرجی می شه می دونم الان همه می گن باید خودت شروع کنی و نمی دونم باید بلد باشی و اینها ولی نکته ای که هست اینه که من نه پول دارم که دفتر بزنم نه چیزی و اینقدر پیش این و اون رفتم دیگه خسته شدم الان اگه کسی این معضل رو حل کنه و خیلی منطقی بگه این مدرک این سود رو داره یه جایزه داره ممنونم ازتون
به نظر منم عمران به غیر از مدرک گرفتن تجربه و اشنایی با کار هم میخواد که خیلی مهم تره چون من الان طبق فرمایشات بچه ها که تو چند پست بالاتر بود رفتم سراغ کار با این که ترم سوم عمرانم و الان پیش یه مهندس دارم اموزش میبینم که خیلی مفیده.اینی هم که میگم واقعا تجربه بهتره از خودم نمیگم تو همین چند هفته که رفتم سرکار فهمیدم که مهندسی که فقط مدرک داشته باشه و کاری بلد نباشه هیچی نیست چون از بنا گرفته تا جوشکار و غیره مسخره میکنن من از صبح تا تقریبا ساعت دو و سه تو ساختمانم و این مهندسی که پیشش کار میکنم خیلی تو کارش جدی و عالیه و همه بهش احترام میذارن ولی یه مهندس دیگه هست که با این که همش تو ساختمانه ولی به قول معروف همه دسش میندازن.اینم به بچه هایی که مثه من میخوان از یه جایی شروع کنن میتونن تو نت دنبال ادرس و شماره تلفن دفاتر نظام مهندسی باشن که من خودم از همین طریق با یه مهندس خیلی خوب اشنا شدم که الان تقریبا بهترین جاهای اصفهان ساختمان برداشته.
خدا کنه همه ی مهندس های عزیز تو کارشون موفق باشن
راستی هرکسی اصفهانه و دنبال یادگیریه میتونم بهش ادرس و شماره تلفن تقریبا دو هزار دفتر را بدم که خیلی میتونه کمکش کنه
پاسخ
سلام مهندس ramis0543 ممنون از شما بابت راهنماییتون
الان چیزی که هست اینه که باید پارتی داشته باشی و منی که پارتی ندارم نمی دونم باید پیش کی برم به کی بگم مشکل الان اینه والا شماره که زیاده می شه زنگ زد ولی خوب اونی که بهش زنگ می زنی آخه معلوم نیست قبول کنه که بری پیش یا نه و یا خیلی چیزهای دیگه
موفق باشید
تشکر و اعتبار یادتون نره
به زودی آموزش نحوه ی انجام نقشه کشی
با اتوکد در سایت آموزش امید آغاز می شود
آموزش نحوه انجام پروژ راه سازی و بتن و فلز و نقشه کشی با اتوکد

پاسخ
دوستانی که میگن با داشتن مهر نظام مهندسی هم باید پارتی داشته باشی تا کار بگیری سند و مدرکشون رو رو کنن وگرنه لطفا دوستانمون رو دلسرد نکنند.
مهر نظارت نظام مهندسی خصوصا در شهرهای بزرگ مثل اصفهان به هیچ عنوان - تاکید می کنم به هیچ عنوان - شامل پارتی بازی نمیشه.
شما وصل میشی به سامانه ارجاع نظارت و بر اساس رنکینگ یا امتیازی که داری توی پروژه ها شرکت میکنی. هر کس امتیازش بالاتر باشه پروژه رو نظارت میکنه. دیگه چه ربطی به دفتر کنترل و ... داره که آشنا داشته باشی یا نداشته باشی ؟
رَّبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَل لِّي مِن لَّدُنكَ سُلْطَانًا نَّصِيرًا

شهدا در شادی وصلشان و در قهقهه مستانه شان عند ربهم یرزقون اند
پاسخ
با سلام خدمت مهندس بهنیا
مهندس من مشکلم اینه که این مدرک رو بگیریم چه سودی داره و اینکه پارتی داشته باشی برای رفتن سر کار هست من هر جایی می رم می گن پارتی باید داشته باشی این دو چیز مجزا هست من پرسیدم که با داشتن پروانه کار چه کارایی می شه انجام داد چطوری میشه یه کار دست و پا کرد که نیاز نباشه به کسی رو بزنی برای کار چون واقعا دیگه طوری شده که غیر قابل تحمل هست ممنونم از راهنماییتون
تشکر و اعتبار یادتون نره

پاسخ
(1394/6/25 ، 10:38 صبح)علی بهنیا نوشته است: دوستانی که میگن با داشتن مهر نظام مهندسی هم باید پارتی داشته باشی تا کار بگیری سند و مدرکشون رو رو کنن وگرنه لطفا دوستانمون رو دلسرد نکنند.
مهر نظارت نظام مهندسی خصوصا در شهرهای بزرگ مثل اصفهان به هیچ عنوان - تاکید می کنم به هیچ عنوان - شامل پارتی بازی نمیشه.
شما وصل میشی به سامانه ارجاع نظارت و بر اساس رنکینگ یا امتیازی که داری توی پروژه ها شرکت میکنی. هر کس امتیازش بالاتر باشه پروژه رو نظارت میکنه. دیگه چه ربطی به دفتر کنترل و ... داره که آشنا داشته باشی یا نداشته باشی ؟
با سلام
والا در شهر یزد قضیه خیلی فرق میکنه . در رابطه با نظارت ، معمولا به این شکل هست که وقتی نقشه ای میره برای محاسبات به دفتر ، رئیس دفتر هر شخص مهندسی رو که باهاش دوست باشه ، نقشه های بزرگ و چندین طبقه که حق نظارت بالاتری رو داره ، میده به دوستهاش یا اساتید دانشگاه ها یا خلاصه هر کسی که میدونه فردا اون هم براش ی کاری میکنه . مثلا فرض کن من ی ادم عادی هستم که پایه 1 نظارت سازه دارم و یک نفر دیگه هم که دوست رئیس دفتر هست ، اون هم ممکنه پایه 2 نظارت هم حتی باشه . ولی رئیس دفتر کار نظارت ساختمان های بزرگ رو میده به اون. مثلا من رو برای کار نظارت ساختمان های دو طبقه یا مصالح بنایی صدا میزنه. این از نظارت
در رابطه با طراحی ، در یزد به این شکل هست که یزد سه تا منطقه شهرداری داره ، که تو هر منطقه شهرداری یک عده از کارشناس های عمران هستند که با باج گرفتن از چند دفتر مخصوص که باهاشون شناس هستند ، تمامی کارهای طراحی رو میدن به این دفاتر . مثلا 5 درصد از تعرفه طراحی مربوط به معماری و عمران و مکانیکی و برق رو حساب میکنند و رئیس اون دفتر باید این پولو به کارشناس عمران مربوطه بده تا اون هم نقشه رو برای اون دفتر بفرسته . این قضیه تا جایی ادامه پیدا میکنه که تمامی ظرفیت طراحی اون 5 تا دفتر خاص تموم میشه . حالا حتما میگید که خوب بعد از اون ، نقشه ها رو میفرستن برای بقیه دفتر ها . اما حدستون اشتباهه . باز هم نقشه ها رو میفرستن برای همون 5 تا دفتر خاص . اونوقت بقیه دفترها میرن دوباره 10 درصد تعرفه رو میدن به این 5 تا دفتر ، تا کار رو بده به بقیه دفاتر . یعنی اینجوری بگم که وقتی کار به یک دفتر بدون پارتی میرسه ، ده درصد تعرفه رو دلال سود کرده . 5 درصد هم بابت مالیات کم میکنن . میشه تا اینجا 15 درصد .
حالا دفتر به خود مهندس 50 درصد میده .دفتر 10 درصد هم میده به ی مهندس که کارهای محاسبتشو انجام بده . و سود خالص دفتر میشه 25 درصد
البته سود خالص اون دفاتر خاص هم میشه 30 درصد تعرفه
خلاصه تو یزد این کار نظام مهندسی کاملا پارتی بازیه . جاهای دیگه رو خبر ندارم
پاسخ
(1394/6/25 ، 11:51 صبح)mehrazsarafraz14 نوشته است:
(1394/6/25 ، 10:38 صبح)علی بهنیا نوشته است: دوستانی که میگن با داشتن مهر نظام مهندسی هم باید پارتی داشته باشی تا کار بگیری سند و مدرکشون رو رو کنن وگرنه لطفا دوستانمون رو دلسرد نکنند.
با سلام
والا در شهر یزد قضیه خیلی فرق میکنه . در رابطه با نظارت ، معمولا به این شکل هست که وقتی نقشه ای میره برای محاسبات به دفتر ، رئیس دفتر هر شخص مهندسی رو که باهاش دوست باشه ، نقشه های بزرگ و چندین طبقه که حق نظارت بالاتری رو داره ، میده به دوستهاش یا اساتید دانشگاه ها یا خلاصه هر کسی که میدونه فردا اون هم براش ی کاری میکنه . مثلا فرض کن من ی ادم عادی هستم که پایه 1 نظارت سازه دارم و یک نفر دیگه هم که دوست رئیس دفتر هست ، اون هم ممکنه پایه 2 نظارت هم حتی باشه . ولی رئیس دفتر کار نظارت ساختمان های بزرگ رو میده به اون. مثلا من رو برای کار نظارت ساختمان های دو طبقه یا مصالح بنایی صدا میزنه. این از نظارت
در رابطه با طراحی ، در یزد به این شکل هست که یزد سه تا منطقه شهرداری داره ، که تو هر منطقه شهرداری یک عده از کارشناس های عمران هستند که با باج گرفتن از چند دفتر مخصوص که باهاشون شناس هستند ، تمامی کارهای طراحی رو میدن به این دفاتر . مثلا 5 درصد از تعرفه طراحی مربوط به معماری و عمران و مکانیکی و برق رو حساب میکنند و رئیس اون دفتر باید این پولو به کارشناس عمران مربوطه بده تا اون هم نقشه رو برای اون دفتر بفرسته . این قضیه تا جایی ادامه پیدا میکنه که تمامی ظرفیت طراحی اون 5 تا دفتر خاص تموم میشه . حالا حتما میگید که خوب بعد از اون ، نقشه ها رو میفرستن برای بقیه دفتر ها . اما حدستون اشتباهه . باز هم نقشه ها رو میفرستن برای همون 5 تا دفتر خاص . اونوقت بقیه دفترها میرن دوباره 10 درصد تعرفه رو میدن به این 5 تا دفتر ، تا کار رو بده به بقیه دفاتر . یعنی اینجوری بگم که وقتی کار به یک دفتر بدون پارتی میرسه ، ده درصد تعرفه رو دلال سود کرده . 5 درصد هم بابت مالیات کم میکنن . میشه تا اینجا 15 درصد .
حالا دفتر به خود مهندس 50 درصد میده .دفتر 10 درصد هم میده به ی مهندس که کارهای محاسبتشو انجام بده . و سود خالص دفتر میشه 25 درصد
البته سود خالص اون دفاتر خاص هم میشه 30 درصد تعرفه
خلاصه تو یزد این کار نظام مهندسی کاملا پارتی بازیه . جاهای دیگه رو خبر ندارم
برادر فریاد!محموداباد هم اینجوری هست.لعنت بر این نظام مهندسی که به مهندسین جوان فقط داره گیر میده.
مثلا اومدند ****** کردند تا پارتی بازی و ظلم از بین بره؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ
سلام دوستان کسی می دونه اگه مثلا من در نظام مهندسی شهرمون عضو هستم و بخواهم برم نظام مهندسی شهر دیگه می شه انتقال گرفت و سوابق رو به شهر دیگه منتقل کرد یا نه ؟

ممنونم
تشکر و اعتبار یادتون نره

پاسخ
(1394/6/29 ، 01:17 عصر)omid_rch نوشته است: سلام دوستان کسی می دونه اگه مثلا من در نظام مهندسی شهرمون عضو هستم و بخواهم برم نظام مهندسی شهر دیگه می شه انتقال گرفت و سوابق رو به شهر دیگه منتقل کرد یا نه ؟

ممنونم
این کار شدنیه و یک سری مدارک و مستندانت میخواد که باید تهیه کنید. بجز کاغذ بازی هایی که داره باید در نظر بگیری بعد انتقال به شهر مقصد شما در اون شهر 6 ماه ممنوع الفعالیت هستید. و بعد از اون تازه برای شما مجوز صادر میشه

پاسخ
سلام دوستان
کسی که دانشجو ارشد باشه می تونه تو آزمون نظام مهندسی امسال شرکت کنه؟
تشکر و اعتبار یادتون نره

پاسخ
مطمئنی شما؟؟؟یعنی من که بهمن 92 فارغ التحصیل شدم؟؟و الان ترم سه دانشجوی ارشد هستم میشهخ شرکت کنم؟؟
و مهمتر از این اگه بلفرض طراحی و نظارت قبول شم 1 سال بعد میتونم پروانه بگیرم؟
پس چرا اینهمه میگن حتی یک روز هم مونده که سه سال از کارشناسی بگذره قبول شین مورد قبول نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شخصیت منو با برخوردم اشتباه نگیر شخصیت من چزیه که من هستم
اما برخورد من بستگی داره به اینکه تو کی هستی

پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Lightbulb راهنمایی برای آزمون نظام مهندسی حسینی11 2 5,297 1398/11/15 ، 04:27 عصر
آخرین ارسال: حسینی11
Wink فرم آماده اعتراض به آزمون محاسبات مهر 98 h9mzeh 1 973 1398/8/17 ، 04:12 عصر
آخرین ارسال: h9mzeh
  راههای موفقیت در آزمون محاسبات نظام مهندسی آرش نقیبی 19 55,972 1398/7/24 ، 09:37 عصر
آخرین ارسال: behnamx2x2
  سوال فوری درباره نام دانشگاه در ثبت نام آزمون نظام مهندسی Mehdi90 0 1,001 1398/4/21 ، 12:19 صبح
آخرین ارسال: Mehdi90
  چه کسایی میتونن در نظام مهندسی عضو و مهر نظام مهندسی بگیرن؟ ziea_sz 4 2,408 1397/7/30 ، 11:22 صبح
آخرین ارسال: sungirl74
  فارغ التحصیلی از مهندسی عمران و خدمت مقدس سربازی azarmet 0 1,277 1397/3/13 ، 06:30 عصر
آخرین ارسال: azarmet
  پروانه اشتغال نظام مهندسی aref7105 1 1,741 1397/2/26 ، 12:30 عصر
آخرین ارسال: omid_rch
Thumbs Up شرایط شرکت در آزمون نظام مهندسی afshin171 2 1,887 1396/10/28 ، 01:26 صبح
آخرین ارسال: afshin171
  گفتگو در رابطه با نتایج آزمون های نظام مهندسی مهر 96 amirkazemi 0 1,685 1396/10/17 ، 10:45 صبح
آخرین ارسال: amirkazemi
  ابهام نحوه ثبت نام آزمون نظام مهندسی 911240 1 1,576 1396/5/14 ، 12:37 صبح
آخرین ارسال: فرشاد امن خانی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان