نظرسنجی: آیا شما مهر نظام مهندسی دارید؟ نظارت،طراحی،هردو؟
این نظرسنجی بسته شده است.
بله نظارت
18.98%
26 18.98%
بله طراحی
2.19%
3 2.19%
بله هردو
8.03%
11 8.03%
خیر
70.80%
97 70.80%
در کل 137 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 154 رأی - میانگین امتیازات: 2.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رفع ابهاماتی در رابطه با نحوه شرکت در آزمون نظام مهندسی و گرفتن مهر نظام مهندسی
سابقه کار در یزد به این شکله که دارای سه تا فرم هست :
یکی فرمش اینجوریه که مثلا اگه پیش یک پیمانکار قبلا کار کرده باشی ، فقط کافیه سوابق کاریتو تو اون فرم بنویسی و مدیر عامل شرکت مهر و امضا بکنه و به همراه یک کپی از کارت صلاحیت پیمانکاریش ، ضمیمه کنه .
یک فرم دیگه اش اینجوریه که همون سوابق کاری رو میتونی بنویسی و دو تا از مهندس های پایه یک ، اون رو امضاء بکنند و دفترخانه هم امضاشونو تایید بکنه که یک مقدار هزینه بر هست . فکر کنم حول و حوش 30 تا 50 هزار تومن .
یک فرم دیگه اش اینجوریه که اگه با خود نظام مهندسی کار کرده باشی ( مثلا کارمند نظام باشی ) ، همین میشه سابقه کارت .
حالا من موقعی که میخواستم مدرک نظام بگیرم ، مشغول به کار بودم ولی دو سال بیشتر سابقه کار نداشتم . رفتم با یکی از شرکتهای آشنا ، ازش خواستم که مشخصات یکی از پروژه هاشو بنویسه تو اون فرم و به مدت 12 ماه هم برام سابقه تو اون فرم بزنه و ازش کپی کارت صلاحیت پیمانکاری هم گرفتم .
مثلا اگه برای این سه سال ، دو جا کار کرده باشی ، باید دو تا از اون فرم رو پر کنی اینجوری .
ولی برای دفعه اول به نظر من بهتره از فرم شماره 2 ( یعنی همونی که دو تا پایه یک امضا کنند ) استفاده نکنی .
خلاصه این سابقه کار یک چیز صوری هست . ما که هیچ وقت ندیدیم سر این قضیه به کسی گیر بدن .
در مورد مدرک گذاشتن برای شرکت های دیگه ، باید بگم که من خودم هیچوقت این کار رو نکردم و بعد فارغ اتحصیلیم میخواستم شرکت تاسیس کنم که یکی از دوستام گمراهم کرد و گفت که اگه شرکت تاسیس کنی و کار نکنی ، همینجوری برات مالیات میاد . منم دیدم حالا هنوز زوده شرکت تاسیس کنم و خلاصه بیخیال شدم . درست سه چهار ماه بعدش اومدن گفتن که برای تاسیس شرکت باید تو نظام مهندسی قبول شده باشی و چون هنوز سه سال من تکمیل نشده بود همینطوری بلاتکلیف موندم تا وقتی که نظام قبول شدم . بعد رفتم دنبال تاسیس شرکت . بعدا فهمیدم اصلا همه اینها الکی بوده و به هیچ عنوان وقتی شرکتت کار نکنه ، برات مالیات نمیاد . فقط کافیه اظهارنامه ات رو سر وقت مقررش بفرستی واسه اداره مالیات . در ضمن اصلا هیچ کاری به مدرک نظام نداشت و همه اینها شایعه بود.
کلا اینها رو گفتم که بگم واسه کسب اخبار و اطلاعات به منبعش وصل بشید .
تو همون دوره ها میگفتن کسانی هستند که مدرک میخرن و بهت پول میدن . چیزی که من دیدم ، این بود که یکی جایی کار میکردم و پیمانکار میخواست رتبه 4 بگیره و اومد مدرک یکی از بچه های فوق دیپلم رو برای چند سال اجاره کرد . مثلا میگفت آخر هر سال مثلا 500 هزار تومن بهت میدم . بعد واسه محکم کاری طرف رو برده بود دفتر ثبت ازش امضا گرفته بود که سهمی تو شرکتش نداره . خلاصه یک کارهایی کرده بود که منم سر و تهشو نفهمیدم .
یک چیزو میدونم و اونم اینه که از هر مدرک تحصیلی فقط میشه تو امتیاز یک شرکت استفاده کرد . مثلا اگه مدرکتو بدی به یک نفر که بواسطه مدرک شما ، اون شرکت حائز رتبه بشه ، تا زمانیکه مدیر عامل اون شرکت بصورت کتبی اعلام نکنه که شما از اون شرکت بیرون اومدی ، خودت با مدرک خودت دیگه نمیتونی گواهی پیمانکاری بگیری . در ضمن بیرون اومدن از شرکت هم باید پیمانکار به اداره ثبت درخواست بده و فرم پر کنه و تو روزنامه آگهی تغغیراتشو بندازن تا بشه بیرون اومد .
حالا دیگه بقیشو نمیدونم . مثلا اگه پیمانکار آدم ناجوری باشه و اسمتو بیرون نیاره ، فکر کنم باید بری یا دادگاه شکایت کنی یا بری همون اداره ثبت بگی که من دیگه نمیخوام تو این شرکت باشم ، تا کارت راه بیفته .
در کل من موافق مدرک فروشی نیستم .
بهترین کار اینه که شما به کمک دو نفر از دوستهات ، که یکیشون حتما باید لیسانس باشه و اون یکی میتونه لیسانس یا فوق دیپلم باشه ، یک شرکت تاسیس کنی . قبلا برای تاسیس شرکت ، آدرس مکان شرکت رو هر جا میتونستی بدی و زیاد گیر نمیدادن . اما اخیرا شنیدم که میگن مکان شرکت یا باید سندش به نام خودت خورده باشه یا بری اجاره نامه رسمی بیاری که این مکان رو واسه شرکت اجاره کردی . خوب حالا میشه ترفند زد و اینکارو کرد که اگه مثلا خودت خانه ای چیزی نداری ، مثلا زیرزمین خانه پدری رو به عنوان دفتر شرکت معرفی میکنی و میری دفتر ثبت ، اون زر زمین رو واسه یکسال اجاره میکنی به یک مبلغ متوسطی . بعد اون گواهی اجاره رو میبری واسه اداره ثبت . فقط اینجا به اجاره مالیات تعلق میگیره . یعنی موقعی که میخواین خونه رو بفروشید ، مثلا میگن آقا فلان سال شما یکسال خونتونو اجاره دادین که مالیات اجاره اش میشه اینقدر . که یک مبلغ خیلی کمیه . مثلا در حد چند ده هزار تومن . بازم میتونی بری از اداره دارایی بپرسی . مکان دقیق خونه پدری رو میگی و متراز که میخوای اجاره کنی رو میگی ، برات تقریبی حساب میکنن که چقدر مالیات اجاره میاد براتون . و بهتره این مالیات رو سال به سال پرداخت کنی .
خلاصه داشتم میگفتم ، بهتره که شرکت تاسیس کنی و مدرکتو هیچ حا نذاری گرو .
واسه اینکه بعدا خودت بتونی کارت صلاحیت پیمانکاری بگیری ، حتما باید سه سال سابقه حضور تو شرکت خودت داشته باشی . یعنی باید از سه سال قبل شرکتو تاسیس کرده باشی و توش باشی .
یک چیز هم یادت نره که بعد تاسیس شرکت تا دو سال هیئت مدیره معتبره و باید هر دو سال یکبار آگهی تغییرات بدی که هیئت مدیره جدید رو اعلام کنید . خلاصه باید یادت باشه که سر دو سال اقدام بکنی .
در کل موافق مدرک گرو گذاشتن نیستم چون زیاد پولی هم نمیدن و به درد سرش نمی ارزه . ولی بازم خودتون میدونید .
پاسخ
(1394/7/7 ، 02:27 صبح)omid_rch نوشته است:
(1394/7/2 ، 03:01 عصر)omid_rch نوشته است:
(1394/7/2 ، 12:41 صبح)mehdipanahi نوشته است: سلام
شما فارغ التحصیل چه سالی و چه ماهی هستین؟شما از تاریخ فارغ التحصیلی سه سال جلوتر بیاید.اگر روز ازمون بعدی، بعداز این تاریخ باشد مشکلی ندارید.
دانشجو بودن ارتباطی با پروانه اشتغال ندارد و مشکلی از این بابت وجود ندارد.
سلام مهندس من دیگه وقتش رسیده من فارغ التحصیل 91/12 هستم امسال هم برج 7 ارشد می رم و امسال برج 12 می شه سه سال و چون کاردانی هم دارم 2/5 سال بایستی از تاریخ فارغ التحصیلی ام بگذره چون 89/11 فارغ التحصیلی کاردانی ام هست و چون 5 سال گذشته به ازای هر پنج سال 1 سال کم کنی می شه دو سال و نیم فک کنم از تاریخ لیسانسم بگذره می تونم آزمون نظام مهندسی شرکت کنم من الان تنها مشکلم کار هست که نیست برم سر کار سابقه کارم هست تازه یه ماه هم هست عضو نظام مهندسی شدم منتظرم تا کارت عضویت نظام مهندسی صادر بشه الان ارشد هم قبول شدم می خواهم بدونم می تونم تو آزمون نظارت شرکت کنم یا خیر؟
متشکر
سلام
ضمن پاسخگویی به سوال بالا می خواستم بدونم برای رتبه بندی شرکت ها اگه مدرک لیسانس رو ارائه بدیم آیا پیش خود اون شرکت می مونه برای همیشه و یا اینکه می تونیم بعد ها مدرکمون رو ازشون بگیریم؟

ممنونم
سلام
در مورد ازمون نظارت باتوجه به زمان فارغ التحصیلی شما، از لحاظ ۳ زمان مشکلی ندارید و می توانید شرکت کنید البته فقط برای ازمون نظارت.برای ازمون محاسبات باید سه سال شما پر شود و سابقه کاردانی قابل قبول نیست.
در مورد سابقه کار و مسایل مرتبط با شرکت،همکار گرامی در پست قبلی توضیحاتی دادند که کامل بود.فقط اینکه در زمینه اخذ رتبه یا همان گرید ابین نامه ای بنام ایین نامه تشخیص صلاحیت پیمانکاران وجود دارد که از سایت نظام فنی قابل دانلود می باشد. http://tec.mporg.ir/
حضرت محمد (صلي الله عليه و آله) : بدانید کسی که نمی داند نباید از آموختن شرم کند که قیمت هرکس بقدر معلومات اوست.
امام علی (ع) : برای هر چیزی زکاتی است و زکات علم نشر آن می باشد.
پاسخ
سلام دوستان...من چند سالی از مهندسی اومدم بیرون ولی امسال که برگشتم واسه امتحان مرداد متوجه شدم ثبت نامش اسفند پارسال بوده..من فکر میکردم یکی دو ماه قبلش باشه با توجه به انکه میگن دوبار در سال برگزار میشه....حالا من تو سرچ اینترنتی برنامه زمانی خاصی واسه امتحان پیدا نکردم که به سایت مفید شما برخوردم...میشه لطفا راهنمایی کنید که ثبت نام دوره بعدی امتحان رو از کجا باید متوجه بشم انگار منظم هم نیست تاریخش؟ ممنونم
پاسخ
احتمال زیاد اسفند ماه برگزار میشه
ثبت نام هم ابان یا آذر
پاسخ
مهندس داداش گلم منم میخوام بدونم این احتمالات کی برطرف میشه؟ راستی الان هزینه ثبت نام نظارت عمران چقدر شده؟ ممنون
پاسخ
بهترین مرجع سایت inbr.ir هست. ( دفتر مقرات ملی ساختمان )
هزینه ی هر آزمون حدود 48000 تومان بود.
رَّبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَل لِّي مِن لَّدُنكَ سُلْطَانًا نَّصِيرًا

شهدا در شادی وصلشان و در قهقهه مستانه شان عند ربهم یرزقون اند
پاسخ
سلام مهندسین عزیز برای زدن یه دفتر مهندسی که توش نقشه کشی انجام داد نرخ رسم یه نقشه آیا دست خود کسی هست که دفتر می زنه یا صنف داره به چه صورت هست ؟
همچنین دوره نقشه کشی می شد رفت فنی حرفه ای آیا هزینه هم می برن برای کلاساش؟
تشکر و اعتبار یادتون نره
به زودی آموزش نحوه ی انجام نقشه کشی
با اتوکد در سایت آموزش امید آغاز می شود
آموزش نحوه انجام پروژ راه سازی و بتن و فلز و نقشه کشی با اتوکد

پاسخ
سلام بچه ها ؛ شرمنده من انجمن مورد نظر برای طرح این سوالو پیدا نکردم... میشه لطفا جواب بدین یا بگین کجا سوالمو بپرسم؟ من دنبال یه مرجع کامل ولی نه خیلی حجیم در مورد مراحل و جزییات اجرای ساختمان بتنی از صفر تا صد میگردم..لطفا کمک کنید با تشکر.
پاسخ

این کتابها بد نیست.
گرچه حضور در کارگاه یه چیز دیگه است.
http://goo.gl/L4nHxi
رَّبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَل لِّي مِن لَّدُنكَ سُلْطَانًا نَّصِيرًا

شهدا در شادی وصلشان و در قهقهه مستانه شان عند ربهم یرزقون اند
پاسخ
سلام.من 3 ساله که از اخذ مدرک کارشناسیم میگذره اما متاسفانه هیچ جا سابقه کار ندارم. الان برای ازمون نظام مهندسی مانعی دارم یا نه؟در ضمن ازمون را باید در همان استان که مدرک گرفتم شرکت کنم یا استان دیگری هم میشود؟ممنون
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Lightbulb راهنمایی برای آزمون نظام مهندسی حسینی11 2 5,297 1398/11/15 ، 04:27 عصر
آخرین ارسال: حسینی11
Wink فرم آماده اعتراض به آزمون محاسبات مهر 98 h9mzeh 1 973 1398/8/17 ، 04:12 عصر
آخرین ارسال: h9mzeh
  راههای موفقیت در آزمون محاسبات نظام مهندسی آرش نقیبی 19 55,972 1398/7/24 ، 09:37 عصر
آخرین ارسال: behnamx2x2
  سوال فوری درباره نام دانشگاه در ثبت نام آزمون نظام مهندسی Mehdi90 0 1,001 1398/4/21 ، 12:19 صبح
آخرین ارسال: Mehdi90
  چه کسایی میتونن در نظام مهندسی عضو و مهر نظام مهندسی بگیرن؟ ziea_sz 4 2,408 1397/7/30 ، 11:22 صبح
آخرین ارسال: sungirl74
  فارغ التحصیلی از مهندسی عمران و خدمت مقدس سربازی azarmet 0 1,277 1397/3/13 ، 06:30 عصر
آخرین ارسال: azarmet
  پروانه اشتغال نظام مهندسی aref7105 1 1,741 1397/2/26 ، 12:30 عصر
آخرین ارسال: omid_rch
Thumbs Up شرایط شرکت در آزمون نظام مهندسی afshin171 2 1,887 1396/10/28 ، 01:26 صبح
آخرین ارسال: afshin171
  گفتگو در رابطه با نتایج آزمون های نظام مهندسی مهر 96 amirkazemi 0 1,685 1396/10/17 ، 10:45 صبح
آخرین ارسال: amirkazemi
  ابهام نحوه ثبت نام آزمون نظام مهندسی 911240 1 1,576 1396/5/14 ، 12:37 صبح
آخرین ارسال: فرشاد امن خانی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان