1392/1/17 ، 02:54 صبح (آخرین ویرایش در این ارسال: 1392/1/17 ، 03:10 صبح، توسط اردلان نوروزی.)
با سلام.دوستان چرا توی ایتبس وقتی که میخوام یه مقطع مثلا IPE220 رو مدل کنم تمام مشخصات مثل عرض بال . ضخامت بال و جان و ....رو از روی اشتال وارد میکنم ولی در نهایت مشخصات هندسی مقطع مثل سطح مقطع و ممان اینرسی و مدول برشی و غیره با نتایج اشتال فرق میکنن البته با اختلاف کم.حتی با SD Section و Section Builder 8 هم مدل کردم ولی باز فرق میکنه.ولی همون مشخصات مقطع توی مقاطع آماده روی CD گرفتم وقتی میزنم عین اشتال و هیچ فرقی نمیکنه.واحد kg/cm
1392/1/17 ، 03:14 عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: 1392/1/17 ، 04:46 عصر، توسط mehdipanahi.)
در جدول اشتال اعداد گرد شده اند و ممکن است کمی متفاوت باشند ولی اختلافات زیاد فاحش نیست.
در تصویر پیوست مشخصات IPE220 که از مقاطع Euro.pro که در مسیر نصب برنامه استفاده کردم قرار دادم. به نظر نتایج بنده بهاشتال بسیار نزدیکتر از تصویر پیوستی شما است.
شما از کدام مقاطع استفاده کرده اید؟
حضرت محمد (صلي الله عليه و آله) : بدانید کسی که نمی داند نباید از آموختن شرم کند که قیمت هرکس بقدر معلومات اوست.
امام علی (ع) : برای هر چیزی زکاتی است و زکات علم نشر آن می باشد.
1392/1/18 ، 07:39 عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: 1392/1/18 ، 07:40 عصر، توسط reza_mj63.)
من این مقطع رو بصورت دستی از گزینه Add I\Wide Flange وارد کردم.فقط ابعاد خواسته شده مثل عرض بال و ضخامت بال و جان رو وارد کردم ولی مشخصات مصالح این بود که توی فایل پیوست دیدید.حالا نمیدونم دلیلش چیه که ایراد داره.به عنوان مثال ممان اینرسی حول محور 3 اختلاف زیادی داره با اشتال.من میخوام مقاطع رو خودم بسازم ولی ایراد داره حتی با section builder و SD Section که درست کردم بازم همین اعداد رو میده نمیدونم دلیلش چیه؟؟
خب تو روشی که گفتین با SD میسازین آیا اون گردی یا ریشه محل اتصال جان به بال را مدل می کنین؟ خیلی سخت میشه مدل کرد. اگه شکل هندسی را عینا (دقیقا) مثل اشتال مدل کنید اختلاف ناچیز خواهد بود.
حضرت محمد (صلي الله عليه و آله) : بدانید کسی که نمی داند نباید از آموختن شرم کند که قیمت هرکس بقدر معلومات اوست.
امام علی (ع) : برای هر چیزی زکاتی است و زکات علم نشر آن می باشد.
سلام
دوست عزیز جیزی که شما وارد میکنید تیر ورقه با ابعاد مشابه تیر آهن نورد شده
شکل بال و جان دقیقا مانند تیر ورقی که شما مدل میکنید نیست
توی خود اشتال هم اگه دقت کنید میبینید که متفاوت است
خوب برای مدل کردن دقیق IPE باید چکار کرد؟؟چطور فایل های مقاطعی که موجود هست دقیق عین اشتال یعنی اونا دقیق گردی ریشه رو مدل کردن؟؟مثلا مقاطع خانه عمران دقیق با اشتال یه نتیجه داره!!!
شما میتونید از مقاطق یورو استفاده کنید که شبیه اشتاله
frame section>import /wide flange و از پوشه ای که ایتبس نصب شده
Euro.pro انتخاب و مقاطی که میخواید از لیست انتخاب کنید
سلام.راهنمایی می کنید چطور از مقاطع Euro استفاده کنیم؟
می خوام تا جایی که امکان داره از مقاطع تک برای ستون استفاده کنم.(سازه ی 3،5،7 دهانه ،دو طرف مهاربندی شده ی هم محور.بلندترین سازه ام 12 طبقه خواهد بود)
ابتدا از منوی define بر روی گزینه frame section کلیک کنید سپس روی
import I/Wide flange
و در نهایت جایی که نرم افزار را نصب کردید بروید و فایل Euro.pro را انتخاب کنید.
همچنین می توانید از طریق گزینه sd section در ایتیس تمامی این مقاطع را بسازید.
پس معرفی کردن این مقاطع و ایمپورت کردن آن شما می توانید این مقاطع را به صورت اتوسلکت ( طراحی خودکار ) تنظیم نمایید و یا به صورت چک مدل طراحی نمایید.
برای دانلود این برنامه ( مقاطع آماده ) در همین سایت یک سرچ انجام دهید .
(1392/8/18 ، 06:19 عصر)کیوان بابایی نوشته است: ابتدا از منوی define بر روی گزینه frame section کلیک کنید سپس روی
import I/Wide flange
و در نهایت جایی که نرم افزار را نصب کردید بروید و فایل Euro.pro را انتخاب کنید.
همچنین می توانید از طریق گزینه sd section در ایتیس تمامی این مقاطع را بسازید.
پس معرفی کردن این مقاطع و ایمپورت کردن آن شما می توانید این مقاطع را به صورت اتوسلکت ( طراحی خودکار ) تنظیم نمایید و یا به صورت چک مدل طراحی نمایید.
برای دانلود این برنامه ( مقاطع آماده ) در همین سایت یک سرچ انجام دهید .
موفق باشید
سپاسگزارم.
آقای مهندس،مراحل ایمپورت کردن مقاطع را می دونم،منظورم نامگذاری مقاطع در Euroهستش.و اینکه چه مقاطعی برای ستون و تیر باید انتخاب شود.