امتیاز موضوع:
  • 111 رأی - میانگین امتیازات: 3.05
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ترکیب بار پی-دلتا
خیلی خوبه نظراتمون داره همگرا میشه من هم دقیقا نظرم همینه که حتی توی اولین کامنت هم نوشته بودم
با این حال باید دنبال علت اینکه csa انقد این ضریبو بالا گرفته چیه
و اینکه پی دلتا برای اثر بار قائم در طول زمان بررسی میشه یا اثر آنی بار قائم
پاسخ
(1392/1/30 ، 12:47 صبح)حمید فلاح منش نوشته است: و اینکه پی دلتا برای اثر بار قائم در طول زمان بررسی میشه یا اثر آنی بار قائم
اثر آنی و دراز مدت در سازه مثلا فولادی چه معنایی دارد؟
حضرت محمد (صلي الله عليه و آله) : بدانید کسی که نمی داند نباید از آموختن شرم کند که قیمت هرکس بقدر معلومات اوست.
امام علی (ع) : برای هر چیزی زکاتی است و زکات علم نشر آن می باشد.
پاسخ
در برابر بارها 2 مساله وجود دارد

یکی کنترل سازه برای حالت سرویس (کنترل جابجایی ها و ...) که با توجه به اینکه از حالات بار و بدون ضریب افزاینده استفاده میشه به تبع ضرایب پی دلتا هم باید واحد باشند.

دیگری طراحی سازه که در صورتی که روش طراحی تنش مجاز باشه ضرایب پی دلتا نیز واحد خواهند بود و در غیر اینصورت ضریب دار.

شاید بشه گفت دلیل اینکه مرکز تحقیقات مسکن ترکیب بار پی دلتا رو بدون ضریب اعلام کرده برگرده به این موضوع که روش طراحی پایه که آیین نامه 2800 بر اساس اون تدوین شده. (تنش مجاز)

نکته اخیر در مورد ضرایب رفتار پیشنهاد شده توسط آیین نامه 2800 هم قابل استناد هست. (ضرایب رفتار موجود برای سازه هایی هستند که بر اساس روش تنش مجاز طراحی میشن)

حالا باید دید اصلاٌ اثر پی دلتا در حالت سرویس موثر خواهد بود یا طراحی یا هر دو.
پاسخ
در مورد پست آخر دوستان نظری ندارن؟
پاسخ
من با نظر شما موافقم صد در صد
برای حالت تنش مجاز ترکیب بار DL+LL منطقیه
ولی در حالت حد نهایی به نظر من واحد نیست ضرایب
پاسخ
برای حالت حدی، برای مثال کنترل جابجایی که تحت بارهای سرویس انجام میشه بازم ضرایب بار پی دلتا 1 خواهند بود.

هرچند که خود کنترل جابجایی هم قطعاٌ تحت حالت بار نیست و تحت ترکیب بار هست. در مورد کنترل جابجایی در برابر باد در آیین نامه asce این موضوع صراحتاٌ عنوان شده.
پاسخ
در رابطه با ترکیب بار p-delta نکاتی در تصویر پیوست ذکر شده است.

فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)

حضرت محمد (صلي الله عليه و آله) : بدانید کسی که نمی داند نباید از آموختن شرم کند که قیمت هرکس بقدر معلومات اوست.
پاسخ
(1392/5/19 ، 10:52 صبح)mehdipanahi نوشته است: در رابطه با ترکیب بار p-delta نکاتی در تصویر پیوست ذکر شده است.

مطالب عنوان شده در این جزوه خیلی با منطق جور در میاد . ولی متاسفانه به ابهامات این قضیه بیشتر افزوده شد . از طرفی اساتید بزرگ کشور بر ضریب دار بودن ترکیب بارها تاکید دارند و از طرفی پاسخی که از طرف تحقیقات مسکن ارائه شد بر بدون ضریب بودن ترکیب بارها تاکید داشتن .
دوستان خوبست که در یک نتیجه گیری نظرات را اعلام نمایند
پرسش و پاسخ در زمینه طراحی سازه های فولادی و بتنی در کانال تلگرام زیر
https://telegram.me/costbook
پاسخ
اگر یک بار دیگر به متن پاسخ دکتر فنائی به ایمیل بنده توجه شود، پاسخ روشنی دریافت خواهیم کرد که بسیار راهگشاست.

[تصویر:  3dko1aydg37m16jmrsq.jpg]
پاسخ
(1392/5/19 ، 10:52 صبح)mehdipanahi نوشته است: در رابطه با ترکیب بار p-delta نکاتی در تصویر پیوست ذکر شده است.
سلام
به نظر من این نمیتونه درست باشه که در 0.75 ضرب بشه
همون 1.4 و 1.7 درست تر نیست؟
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ترکیب بار بتنی به روش lrfd zaryam 4 2,111 1395/3/29 ، 05:40 عصر
آخرین ارسال: zaryam
  بحث در مورد ترکیب بارهای سازه بتنی با ایین نامه Aci , مبحث 6 Arya68 1 2,674 1394/8/13 ، 04:57 عصر
آخرین ارسال: کیوان بابایی
  ترکیب بارهای حرارتی مورد نیاز برای طراحی سازه بتنی marsello 1 2,506 1393/4/2 ، 05:26 عصر
آخرین ارسال: admin

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان