امتیاز موضوع:
  • 17 رأی - میانگین امتیازات: 2.82
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فضای مجازی در اینترنت برای دسترسی به فایل هامون در سرتاسر جهان
سلام خوبین ...

چند روز پیش یک جا رفته بودم بعد یکی از فایل هام برام نیاز بود بعد چون تو شهر خودمون نبودم و اون فایل هم تقریبا برام حیاتی بود خیلی مشکلات زیادی برام بوجود امد تا اینکه به فکر این افتادم تو یکی از سایت ها اپلود کنم اما خودتون هم میدونید سایت های اپلود عین این یکی بود یکی نبوده مثلا برفرض اپلود می کنی یک ماه دیگه میری می بینی کلا سایت تعطیل شده..
پس به فکر این افتادم که برم سراغ سایت های ابر قدرتی که چراغ خونشون هیچ وقت خاموش نمیشه مثلا همین گوگل درایو یا یاهو یا دارپ باکس
اما متاسفانه نتونستم یبا هیچ کدومشون کار کنم
میتونید یک راهنمایی بکونید من میخام یک سری از فایل هامو بزارم تو فضای مجازی و هر وقت لازم بود دانلود کنم ؟
ممنون میشم کمک کنید مرسی...
پاسخ
شما می تونید با ساخت وبلاگی برای خود که قابلیت آپلود فایل داشته باشه فایلهاتون رو قرار بدید هم بقیه استفاده کنن و هم خودتون مثلا توی وبلاگ Rozblog.com و یا loxblog.com عضو شوید و یک وبلاگ برای خودتون درست کنید
تشکر و اعتبار یادتون نره
به زودی آموزش نحوه ی انجام نقشه کشی
با اتوکد در سایت آموزش امید آغاز می شود
آموزش نحوه انجام پروژ راه سازی و بتن و فلز و نقشه کشی با اتوکد

پاسخ
میخام شخصی باسه یعنی واسه همیشه و امن...
پاسخ
میتونید در میل خودتون ذخیره کنید
خیلی ساده و کم دردسر تره
همه جا هم مبتونید دسترسی داشته باشید
پاسخ
(1392/1/18 ، 10:57 عصر)زیبا یگانه نوشته است: سلام خوبین ...

چند روز پیش یک جا رفته بودم بعد یکی از فایل هام برام نیاز بود بعد چون تو شهر خودمون نبودم و اون فایل هم تقریبا برام حیاتی بود خیلی مشکلات زیادی برام بوجود امد تا اینکه به فکر این افتادم تو یکی از سایت ها اپلود کنم اما خودتون هم میدونید سایت های اپلود عین این یکی بود یکی نبوده مثلا برفرض اپلود می کنی یک ماه دیگه میری می بینی کلا سایت تعطیل شده..
پس به فکر این افتادم که برم سراغ سایت های ابر قدرتی که چراغ خونشون هیچ وقت خاموش نمیشه مثلا همین گوگل درایو یا یاهو یا دارپ باکس
میتونید یک راهنمایی بکونید من میخام یک سری از فایل هامو بزارم تو فضای مجازی و هر وقت لازم بود دانلود کنم ؟

سلام
وقت بخیر
سایت پرشین گیگ در بهمن ماه ۱۳۸۳ راه اندازی شده و تا به امروز امکانات خوبی برای کاربرانش داشته. شما با عضویت توی این سایت میتونید 8 گیگ فضای رایگان دریافت کنید و با سرعت مناسب فایلهای خودتونو آپلود کنید.

[URL=][/URL] برای دسترسی به فایل باید عضو سایت شوید (کلیک کنید)

موفق و موید باشید.
پاسخ
(1392/1/18 ، 11:35 عصر)حمید فلاح منش نوشته است: میتونید در میل خودتون ذخیره کنید
خیلی ساده و کم دردسر تره

به نظر من پیشنهاد خوبه ولی یه ایرادی هم داره که نباید حجم هر فایل بیشتر از 25 مگا باشه.
پاسخ
(1392/1/18 ، 11:36 عصر)Reza-MSR نوشته است:
(1392/1/18 ، 10:57 عصر)زیبا یگانه نوشته است: سلام خوبین ...

سلام
وقت بخیر
سایت پرشین گیگ در بهمن ماه ۱۳۸۳ راه اندازی شده و تا به امروز امکانات خوبی برای کاربرانش داشته. شما با عضویت توی این سایت میتونید 8 گیگ فضای رایگان دریافت کنید و با سرعت مناسب فایلهای خودتونو آپلود کنید.

[URL=][/URL] برای دسترسی به فایل باید عضو سایت شوید (کلیک کنید)

موفق و موید باشید.

فقط خودم میتونم دسترسی داشته یا نه مثلا یکی دیگه هم بیاد میتونه دانلود کنه ؟
میخام غیر از خودم کسی نتونه دانلود کنه کاملا شخصی باشه
پاسخ
(1392/1/18 ، 11:35 عصر)حمید فلاح منش نوشته است: میتونید در میل خودتون ذخیره کنید
خیلی ساده و کم دردسر تره

لطفا نحوه کار رو میگید از کدوم قسمت ایمیل میشه ذخیره کرد؟
پاسخ
من این کارو میکنم
میام 1 نامه باز میکنم توش فایلمو پیوست میکنم و در draft سیوش میکنم
به همین سادگی

معمولا هم اینگونه فایل ها یی که ادم میخواد داشته باشه کم حجمن وبه راحتی میشه ذخیرشون کرد
پاسخ
از نظر بنده 4shred فوق العادست.
فقط با یک رجیستر ساده میتونید هر نوع فایلی بدون محدودیت حجمی در آن آپلود و برای خود ذخیره نمایید.
هم سرعتش بالاس
هم امنه
تا حالا هم کسی ازش ناراضی نبوده
http://www.4shared.com
از این برکه باید یه دریا بسازیم،یه دریا به عمق یه عشق قدیمی
instagram:Irancivilengineers

پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  اهمیت سرور مجازی فارکس در تجارت جهانی webpouyan 0 1,436 1400/1/23 ، 02:53 عصر
آخرین ارسال: webpouyan
  استفاده از پیچ و مهره برای مصارف مختلف diacobolt 0 1,784 1398/8/19 ، 05:45 عصر
آخرین ارسال: diacobolt
Star اولین ربات تلگرامی همکاری در فروش فایل mirmohsen 0 1,308 1396/6/23 ، 06:48 عصر
آخرین ارسال: mirmohsen
  درخواست راهنمایی برای گرفتن نمایندگی پونه پورعلی 10 4,446 1396/4/13 ، 10:30 صبح
آخرین ارسال: acsan
  درخواست کمک برای سایت مهندسان مشاور الکساندر گیپ؟؟؟!!! زینب خوش کلام 2 2,410 1396/2/5 ، 09:54 عصر
آخرین ارسال: gilivy71
Lightbulb درخواست راهنمایی برای امریه مهندس عمران fardinf 1 2,054 1395/8/2 ، 08:04 صبح
آخرین ارسال: mehrazsarafraz14
  راهنمای برای انتخاب لپ تاپ afshin_ipe 4 2,479 1395/7/27 ، 08:06 عصر
آخرین ارسال: saber2r
  پیشنهاد نام برای شرکت مربوط به عمران (نقشه برداری-ساختمانی و ....) memar-ayande 2 5,162 1395/7/7 ، 11:30 صبح
آخرین ارسال: memar-ayande
  کمک برای حل سوال farzad2174 0 1,267 1395/3/18 ، 03:04 عصر
آخرین ارسال: farzad2174
  چگونگی استفاده از جمع سپاری برای رونق کسب و کار ( قسمت دوم) Manciple 0 1,311 1395/2/30 ، 07:23 عصر
آخرین ارسال: Manciple

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان