1392/1/21 ، 12:21 عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: 1392/1/21 ، 12:22 عصر، توسط زیبا یگانه.)
سلام و وقت بخیر
اکسل چیست و کارش چیه ؟
من تو مفهوم بالا گیرکردم و دقیقا نمیدونم چی هست و واقعا کار اکسل چیه ؟
اون چیزی که از اکسل فهمیدم فقط اینه درست کردن جدول و اعمال یک سری اطلاعات تو جدول هست که اینکارو میشه با ورد هم انجام داد و جدول درست کردپس مطمعنا من برداشت غلطی از موضوع دارم ..
چند تاجزوه اموزشی اکسل هم دانلود کردم و چیزی هم عایدم نشده
شبیه اینه که جزوه اموزشی اتوکد رو دانلود کنی وبشینی اتوکد یاد بگیری اما ندونی کار اصلی اتوکد نقشه کشیه و میخوای با اموزش یادگیری اتوکد کشیدن نقشه رو یاد بگیری
دقیقا اکسل هم برام من اینطوریه اموزشش رو دانلود می کنم امانمیدونم قصدم چیه و چیرو یاد خواهم گرفت..
از همه دوستان درخواست دارم اگر میتونن بصورت زبان خودمانی برام توضیح بدهند مرسی...
اکسل شامل صفحات گستردهای است که اطلاعات آن به صورت عددی و حروفی تقسیمبندی، سازمانبندی و مرتب شدهاند. از اکسل علاوه بر سازماندهی دادهها، برای نگهداری و پردازش دادهها و رسم چارت (نمودار) نیز استفاده میشود. اگرچه متخصصین ریاضی و حسابداری از برنامههای دیگری استفاده میکنند و اکسل برای آن ها بسیار ضعیف است، اکسل بیشتر برای کارهای آماری، مالی و حسابداری عمومی و افراد عادی (کاربران خانگی) و برای ایجاد کاربرگ، سند، فاکتور، رسم نمودار و محسابات مالی و آماری و ریاضی از اکسل استفاده میشود. در واقع اکسل ماشین حسابی است با قابلیتهای بالا. برای مثال اگر بخواهید حسابهای روزانه، هفتگی، ماهانه و سالانهی مالی خود را بنویسید، از اکسل استفاده میکنید.
فرق اکسل و وُرد این است که در وُرد شما فقط مطالبی برای تماشا و چاپ دارید، اما در اکسل این اعداد و جداول دارای تعریف، محتوا و مفهوم و همچنین قابل ویرایش هستند و بر اساس خاصی مرتب شدهاند. برای نشان دادن رشد یا کاهش مقداری یا ترسیم نمودار از اکسل استفاده میکنیم. فایدهی دیگر اکسل این است که شما یک بار برای همیشه جدول و فرمول مینویسید و بقیهی اوقات، فقط دادهها و اعداد را تغییر میدهید، مثلاً برای محاسبهی خرج ماهانهی افراد در یک خوابگاه، یا محاسبهی سود کالایی خاص در سال. اکسل برنامهای است برای برنامهریزی و زمانبندی و تقسیم بودجه. برای مثال شما از اکسل میخواهید قسط وام شما را محاسبه کند، یا این که تعداد کاراکترهای حروف یک کلمه را نشان دهد، تعداد روزهای موجود در یک بازهی زمانی را نشان دهد و ....
پسوند فایل های اکسل xls است.
به طور کلی از برنامه های صفحه گسترده مانند Excel، به جای کاربرگهای معمول حسابداری استفاده می شود.
در برنامه Microsoft excel علاوه بر این می توان در داخل فایلها، از فرمول، اشکال گرافیکی و حتی صداهای گوناگون استفاده کرد که پویایی خاصی به فایلهای تولید شده با این برنامه می دهد.
همچنین از اکسل برای خودکار کردن سیستمهای مالی، کنترل موجودی انبارها، میزان سود و میانگین کالاهای فروخته شده، درصد افزایش و کاهش سود و سایر نیازمندیهای موسسات تولیدی و بازرگانی استفاده می شود.
علاوه بر این قابلیتها، ایجاد صفحات وب به وسیله این برنامه امکان پذیر است.
با تشکر
من چند تا جزوه اموزشی اکسل دانلود کردم و اکثرا 100 یا 200 صفحه هستن که فقط توضیحاته که زیاد جذاب نیست ادم خسته میشه و جذابیتی نداره آیا چند تا مثال تصویری دارید یا لینکش رو..
که مثلا یکی یک اکسل طراحی کند و ماهم نگاه کنیم تا اول از همه لب مطلب بیوفته بعد برم سراغ جزوه اموزشیش...
چون اینطوری برم خیلی سخته تقریبا لب مطلب بصورت تئوري رو فهمیدم اما بصورت عملی نمیتونم برای خودم ...
چه چیزی پیشنهاد می کنین ...
سلام
از اکسل اینطور بگم که
با یاد گیریش میتونید هر برنامه ای از سبک تا سنگین برای کار هاتون بنویسید
یادگیری اکسل بسیار میتونه توی کاهش حجم عملیت محاسباتیتون نقش داشته باشه
من به شخصه بعد از نرم افزار های طراحی بسیار زیاد از اکسل کار میکشم.
بسیاری از امکاناتش شاید به درد ما نخوره ولی بسیار توی رشته ی ما کار برد داره
من برای تمامی قسمت های طراحی با توجه به جزوه ها و ایین نامه برنامه نوشتم
اکسل ماشین حساب خیلی پیشرفته ای و با 1 سری دستورات میشه تمامی فرمول های محاسباتیو بهش داد
و با نوشتن برنامه مثلا برای طراحی اتصالات 1سازه،
شما همیشه میتونید با تغییر ورودی ها اتصالات سازه ی جدیدتونو محاسبه کنید در زمان خیلی کم
(1392/1/21 ، 12:40 عصر)زیبا یگانه نوشته است: با تشکر
من چند تا جزوه اموزشی اکسل دانلود کردم و اکثرا 100 یا 200 صفحه هستن که فقط توضیحاته که زیاد جذاب نیست ادم خسته میشه و جذابیتی نداره آیا چند تا مثال تصویری دارید یا لینکش رو..
که مثلا یکی یک اکسل طراحی کند و ماهم نگاه کنیم تا اول از همه لب مطلب بیوفته بعد برم سراغ جزوه اموزشیش...
چون اینطوری برم خیلی سخته تقریبا لب مطلب بصورت تئوري رو فهمیدم اما بصورت عملی نمیتونم برای خودم ...
چه چیزی پیشنهاد می کنین ...
دوست عزیز لزومی نداره که تمامی قسمتهای نرم افزار اکسل رو یاد بگیرید فقط کافیه یه نگاهی به فهرست مطالب اون جزواتی که گفتید دانلود کردید بیندازید و قسمتهایی رو که احساس میکنید لازمتونه رو یاد بگیرید.
1392/1/21 ، 12:50 عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: 1392/1/21 ، 12:51 عصر، توسط زیبا یگانه.)
خوب من از کجا شروع کنم یاد بگیرم
مثلا من دیدم یکی با اکسل ضریب زلزله رو بدست اروده منم خیلی کنجکاو شدم
و اولین کاری که کردم دانلود انواع نوع جزوه اموزشی اکسل بود همش رو هم مطالعه کردم اما چیزی عایدم نشد یعنی یک سری چیزها از سری و ستون ها فهمیدم اما نتونستن بهم کنند تا مثلا من یک اکسل ساده برای محاسبه مثلا ضریب زلزله محاسبه کنم...
از دوستان درخواست دارم اگر براشون مقدوره و اگر کار سخت و وقت گیری نیست نحوه طراحی یک اکسل ساده مثلا ضریب زلزله رو همراه با عکس آماده کنند تا هم من هم دوستانی که مشکل دارند بفهمن اکسل چیه و اصول کار با اون رو یاد بگیرند مرسی...
من اکسلو خودم یاد گرفتم در حد نیاز
فقط و فقط با دانلود اکسل های مختلف و کنجکاوی در نحوه ی نوشتن برنامه ها و فرمول هایی که استفاده کردن
و همچنین help خود برنامه یاد گرفتم
نحوه یاد گیریش خیلی سادست و هیچ چیز پیچیده ای نداره
خوب منم میخوام در حد نیاز یاد بگیرم الان یک کتاب دیگر هم دانلود کردم 315 صفهست که تقریا با اطمینان میتونم بگم 250 صفحش اصلا به درد ما نمیخوره من دنبال راهی هستم که فقط اون جاهای که لازمه رو باد بگیرم...
1392/1/21 ، 01:40 عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: 1392/1/21 ، 01:51 عصر، توسط حمید فلاح منش.)
با سلام
مثلا من با اکسل برنامه ی محاسبه ی ظریب زلزله ( C ) رو نوشتم که نیاز نباشه واسه هر ساختمان دردسر محاسبه را داشته باشم
فقط با 4 کلیک ضریب زلزله را حساب کرده و گزارش می کند !!
میتونید از لینک زیر دانلود کنید و یک نمونه از کار اکسل را ببینید !!