1392/1/28 ، 03:39 عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: 1392/1/28 ، 05:09 عصر، توسط admin.)
سلام
من این ترم پروژه فولاد بتن دارم
مراحل کار انجام دادم تا رسیدم به بارگذاری دهانه خواسته شده برای طراحی
تمامی سقف ها تیرچه بلوک
وزن سقف تیپ طبقات 500
پاتیشن معادل 188
20 نما 437
تیرها و ستون های محور B رو باید طراحی کنم
بار گذاری مرده وزنده به چه صورت میشه
برا یک دهم دهانه میخام استفاده کنم
مثلا سهم هر تیر به چه صورت میشه
مثلث ، ذوزنقه ...
یکی از دوستان گفت چون تیرچه داره سهم تیر ها صفر میشه ؟؟
یه راهنمایی دقیق لطفا
1392/1/28 ، 06:37 عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: 1392/1/28 ، 06:47 عصر، توسط Manciple.)
اول بهتره یه تجدید نظر در ستون گذاری بفرمایید ==پله و اون تیر 7.27 متری که باید کمتر از 6 متر باشه ====
در ضمن بهتره شما سازه رو در ایتبز انالیز کنید و از نتایج ایتبز برای طراحی دستی استفاده کنید===
در بارگذاری روتینی که برای سازه ها انجام میدهند چه در پروژه های دانشجویی چه در واقعی سهم بارگیر جز مراحل بارگذاری نیست مگر برای کنترل
حالا در این نقشه ای که شما ضمیمه کردید به فرض اگه ستون گذاری درست باشه میشه :
نصف 3.78+نصف7.27 یا اینکه نصف4.87+نصف 4.14 یا هر چیز دیگه ای ===که اینو باید با توجه به پلان تیر ریزی تعیین کرد
با تاسف این پلان اجرا شده و نقشه رو بدون دستکاری بردم پیش استاد و تایید کرده
اجازه تغییر در نقشه ندارم
کار با ایتبز رو بلد نیستم .
روال پروژه ما دو قسمت داره. دستی و نرم افزار - دستی رو باید خودمو نانجام بدیم و نرم افزار رو میدیم
بیرون و یه یا هزینه ای انجام میدن و پرینت میدن و ما باید یه اشنایی با خروجی ها داشته باشیم.
در هر هر صورت
تو دستی هم بعد از محاسبه بارگذاری کف و دیوار و تیغه و.... وزن کل
ی هقاب مشخص میکن که اینحا قاب b هست .
با توجه به سطج بار گیر تیر - و ستون / وبدست اوردن بار مرده وزنده
باید به روش پرتال و 0.1 دستی و یک ستون و یک تیر در کل قاب محاسبه و بعد طراحی کنیم.
سرتون درد نیارم
3 تا تیر داریم از تیر بالکن صرفه نظ میکنم
سمت بالای 4.78 نصف میشه و سمت پایین با تو جه به تیرچه بلوک فک کنم صفر بشه
1.53و 4.14 دهنه بالا که پله داره صفر میشه سمت پایین نمیدونم میشه مثل دهنه بقلی تیر چه ریزی در یک جهت باشه یا نه
اگه هم جهت باشه صفر اگه نه صفش فک کنم برسه
حالا چطوری این بار گسترده رو به بار خطی باید تبدیل کنم برای طراحی تیر ؟
سطح بار گیر ستون ها رو چکار کنم ؟
1392/1/28 ، 10:10 عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: 1392/1/28 ، 10:19 عصر، توسط Manciple.)
اولا که سطح بارگیر مثلا ستون c3 میشه نصف 4.87 ضربدر نصف7.27 اینو جهت اطلاع گفتم.
دوم اینکه پلان تیر ریزی باید باشد تا بتوان در باره سطح بار گیر تیر ها قضاوت کرد/
سوما سعی کنید پروژه را خودتان انجام بدید در همین سایتی که هستید پروژه های فراوان و همچنین اموزش های متنوعی از ایتبز و سیف وجود دارد که میتواند راهگشا باشد + تهیه یک کتاب اموزشی از سیف و ایتبز و مراحل را گام به گام پیش بردن بنده و دوستان دیگر هم در حد توان راهنمایی میکنیم
چهارما اینکه روش های تقریبی تحلیل قاب های ساختمانی در برابر بار های ثقلی و جانبی (روش پرتال و 0.1 دهانه) در همین سایت موجود است با یک سرچ پیدا میکنید
موفق باشید برای نمونه... http://www.mycivil.ir/forum/search.php?a...order=desc