موضوعها: 32
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
پس به هیج عنوان نمیشه گفت یک ساختمان در برابر زلزله چند ریشتری مقاوم است ؟من خودم از تلویزیون بارها شنیدم گفتند مثلا برج میلاد مثلا در برابر زلزله 8 ریشتری مقاوم است ؟
پس وقتی ما نمی توانیم بگوییم ساختمان در مقابل فلان ریشتر زلزله مقاوم است چرا بلند مرتبه می سازیم ؟ مهندسی خودش هم ندونه داره چی میسازه پس هرکی به حال خودش بسازه ؟ لطفادجواب سوالامو بدید
موضوعها: 67
اعتبار:
60
سپاس ها 3
سپاس شده 13 بار در 4 ارسال
سلام دوست عزیز اگر بادقت جواب هارو میخوندید فکر کنم اینطور برداشت نمیکردید
موضوعها: 83
اعتبار:
49
سپاس ها 20
سپاس شده 50 بار در 11 ارسال
(1392/2/5 ، 05:47 عصر)ebrahimmah نوشته است: پس به هیج عنوان نمیشه گفت یک ساختمان در برابر زلزله چند ریشتری مقاوم است ؟من خودم از تلویزیون بارها شنیدم گفتند مثلا برج میلاد مثلا در برابر زلزله 8 ریشتری مقاوم است ؟
پس وقتی ما نمی توانیم بگوییم ساختمان در مقابل فلان ریشتر زلزله مقاوم است چرا بلند مرتبه می سازیم ؟ مهندسی خودش هم ندونه داره چی میسازه پس هرکی به حال خودش بسازه ؟ لطفادجواب سوالامو بدید
مقاومت در برابر 8 ریشتر بیشتر جنبه تبلیغاتی برای عموم مردم دارد.
اما در مورد مقاومت ساختمان ها در برابر زلزله، مقاومت در برابر زلزله یک مفهوم کاملا آشنا و علمی است که با توجه به پیشرفت علوم مهندسی سازه و زلزله با دقت بسیار بالایی این هدف یعنی مقاومت در برابر زلزله تامین می شود. شما اگر با مفاهیم تحلیل غیرخطی و روشهای بهسازی لرزه ای آشنا باشید پاسخ بسیاری از سوال هایتان را دریافت خواهید کرد.
موفق باشید
حضرت محمد (صلي الله عليه و آله) : بدانید کسی که نمی داند نباید از آموختن شرم کند که قیمت هرکس بقدر معلومات اوست.
امام علی (ع) : برای هر چیزی زکاتی است و زکات علم نشر آن می باشد.
موضوعها: 32
اعتبار:
0
سپاس ها 0
شما نمی تونید به این مفاهیم اشاره کنید
موضوعها: 83
اعتبار:
49
سپاس ها 20
سپاس شده 50 بار در 11 ارسال
به نشریه 360 مراجعه فرمایید بالاخص تعاریف مربوط به سطح عملکرد
لینک دانلود نشریه 360 :
http://bpms.mporg.ir/tecfiles/Code360.pdf
حضرت محمد (صلي الله عليه و آله) : بدانید کسی که نمی داند نباید از آموختن شرم کند که قیمت هرکس بقدر معلومات اوست.
امام علی (ع) : برای هر چیزی زکاتی است و زکات علم نشر آن می باشد.
موضوعها: 31
اعتبار:
13
سپاس ها 0
1392/3/11 ، 10:59 عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: 1392/3/11 ، 11:01 عصر، توسط malaki_mall.)
ضمن تایید صحبت های پناهی لازم هست چند نکته عرض کنم.
فرض کنید یک انبار مهمات منفجر میشه.
طبیعتاٌ عوارض مصنوعی و طبیعی که در فاصله کمتری از انبار قرار دارن خسارت بیشتری می بینن و هرچه از کانون انفجار دور بشیم خسارت وارده کمتر خواهدشد.
بنابراین یک فاکتور فاصله از کانون انفجار هست. (البته در این مورد خاص فاکتور زمان لحاظ نشده)
فاکتور دیگه میزان مقاومت خود عوارض یا همون سازه هستش. مثلاٍ ممکنه یک ساختمون خشتی در شعاع یک کیلومتری به کل تخریب بشه ولی یک سازه بتنی آسیب جدی نبینه.
و به همین ترتیب ممکنه سازه بتنی مشابه سازه فوق در شعاع صد متری دچار خرابی عمده بشه یا حتی به کل تخریب بشه.
پس میزان مواد منفجره و شدت انفجار برای هر دو سازه برابر اما میزان خرابی متفاوت هست.
در اینجا میگیم شدت زلزله یا به عبارت بهتر میزان خرابی در مقیاس مرکالی برای سازه خشتی شدیدتر و برای سازه بتنی خفیف تر بوده.
دقت بفرمایید که مثال فوق تنها برای فهم بهتر دوستان کم تجربه تر هست وگرنه موج انفجار کاملاٌ متفاوت هست از موج زلزله.