امتیاز موضوع:
  • 42 رأی - میانگین امتیازات: 2.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کارآفرینی با بودجه کم ( مهم)
سلام وسپاس
موضوع بسیار مهمی که برای خیلی از جوان های که فاروغ التحصیل شدن پیش میاد مشکل سربازی می باشد و فکر می کنند سربازی که تمام شد مشکلاتشون هم تمام شده اما متاسفانه سربازی که تمام شد تازه مشکلات هم شروع میشوند همه ازتون انتظار دارند که کاری پیدا کنیداز کوچک بگیر تا بزرگ از دوست بگیر تا همسایه و...
و اینهمه هم همه انتظارات دوروبرتون باعث ایجاد استرس تو وجودتون میشه و رفته رفته حس می کنید که واقعا برای کار افریده نشدید ...
و این مشکلا رو غریب به 90درصد اون دسته از اون بچه های که بند پ ندارند اتفاق می افته...
ومنم دنبال راه حلی هستم تا بتونم این مشکل بزرگ رو حل کنم و بهترین کار ,همون کار افرینی هست
همه ما بودجه زیادی برای کار افرینی نداریم مثلا اگه بتونیم فوقش تا 5 میلیون میتونیم بودجه داشته باشیم
ومن از همه دوستان و اعضای سایت درخواست دارم تا طرح های کارافرینی که تو ذهنشونه رو عنوان کنند تا هم من و هم همه دوستان استفاده کنند حتی اگر غیرعمرانی باشد....

با تشکر سيدمحمود حسابي
پاسخ
تولید فراورده ها ومصالح ساختمانی
پاسخ
سلام
من به گفته اقای کاظمی اینو اضافه کنم
تولید فراورده ها و مصالح جدید ساختمانی
مثل انواع بلوک های سبک
فوم بتن....
و خیلی مصالح بروز و جدید که با اندک سرمایه میشه باهاش درآمد داشت
پاسخ
با سلام و احترام خدمت دوستان
دوستان توجه داشته باشید که گفتند با بوجه کم
این چیز هایی که گفتید من دنبالش رفتم با سرمایه کم فکر نمیکنم قابل اجرا باشه.
چون مصالح ساختمانی و ... نیازمند زمین و سوله و یا بهتر بگم به جز ماشین آلات نیازمند زمین است.
پاسخ
بله حق باشماست
ولی قرار نیست زمین هم خریداری یشه
به عنوان مثال
فوم بتن من سراغش رفتم
نیاز به زمین نداره فقط ا ماشین میخواد
پاسخ
زمین که اجاره شود اما مصالح و ماشین آلات به طور اقساط وبرای شروع کار به صورت محدود اجاره یا خریداری گردد.
پاسخ
اما باید بگویم در وضعیت فعلی کشور که در تحریم وبه طور کل از بین رفتن اقتصادهای کشورها واقعا کار سختی است.
پاسخ
اکی
پس اینم در نظر بگیریم که ماشین الات فوم بتن حدودا 40 ملیون بدون یدک کش
و اجاره زمین با سوله اونم در ابعاد خیلی کوچیک و در جای پرت حداقل 5ملیون ماهی 500 هزار تومان
و اجاره ماشین هم بستگی به نوعش بالاست
اما از طرفی کار است؟
میشه پول اجاره رو در آورد؟
نمیدونم
ولی این پست برام خیلی جالبه
چون خیلی دنبالش بودم دوست دارم بیشتر بحث کنیم.
پاسخ
بگذارید اینو به شما مهندسان بگویم در وضعیت فعلی من دو شغله هستم هم زمان کارکشاورزی در مزرعه انجام می دهم وهم کارهای دفتر فنی.وقبلا به این مسئله فکر کرده بودم که نیاز به بازاریابی دارد.
پاسخ
ممنون میشم در مورد کار آفرینیش بیشتر توضیح بدهید!!!!!!!!!!!!!!
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان