یه چیزی که باید بهش توجه کنید پایین بودن کیفیت اجرا هست مثلا شما میاید میبینید وسط تیر برش ندارید و حداقل آیین نامه رو میزارید که مثلا میشه هر 25 سانت یه خاموت ولی خوب به دلیل همین لق بودن خاموت ها و اندازه گیری چشمی طراحان توی نقشه ی اجرایی فاصله رو به جای 25 سانت 15 سانت میزنن من خودم آرماتوربندی کار کردم میدونم که منطقی نمیاد ولی آدم نه حوصلش میگیره و نه جون داره که بیاد با سلیقه این کارها رو انجام بده حقوقش هم باور کنید خیلی بی ارزشه خطر بالا،درد مفاصل،آفتاب و...
فروش مجموعه نرم افزار های مهندسی عمران+ فیلمهای آموزش عمرانی + آرشیو کل سایتhttps://goo.gl/80OzPv آموزش طراحی سالن های صنعتی(سوله) با برنامه ی SAP&ETABS و طراحی پی در (Safe) https://goo.gl/20kasW فیلم آموزش طراحی یک ساختمان فلزی از اول تا آخر در ایتبس و طراحی پی در سیف(Etabs&Safe)https://goo.gl/TlWlvw دانلود 35 قسمت فیلم فارسی آموزش اتوکد دو بعدی 2012 توسط استاد آریانی (400دقیقه)https://goo.gl/NRuR94 دانلود 40 قسمت فیلم فارسی آموزش اتوکد 2012 سه بعدی توسط استاد آریانی (7ساعت)https://goo.gl/GsLsyv
(1392/2/12 ، 08:38 صبح)ebrahimmah نوشته است: پس اینطور شما میگید کاملا سلیقه ای است .ولی به نظرمن باید بسته بشه بااین اوصاف دیگه چیزی برای نظارت نمی مونه.
یکی از دوستان گفت دستمزد پایین . متری 25000 تومان پول کمی نیست .
عزیزان از مقررات ونشریه چی بیرون میاد.
شما توجه کنید اگر فاصله دو خاموت 15 سانت باشه اگر یکی بسته بشه یکی نشه فاصله بسته نشده میشه 30سانت این منطقیه ؟ از نظر من باید بسته بشه.
نظر دوستان
بستن یک در میان به معنای توصیف شما نیست که فاصله سانتی متری بشود سانتی متر. قطعا و یقینا باید خاموت ها در جای خود باید ثابت شود. موضوع این بود که بستن یک درمیان و زیگزاگی بطوری که نظم خاموتها موقع بتن ریزی بهم نخورد مشکلی ندارد(مانند تصویر پیوست)
حضرت محمد (صلي الله عليه و آله) : بدانید کسی که نمی داند نباید از آموختن شرم کند که قیمت هرکس بقدر معلومات اوست.
امام علی (ع) : برای هر چیزی زکاتی است و زکات علم نشر آن می باشد.
باسلام
نحوه بستن درست همانیست که دوستان بزرگوار اشاره کرده اند چه تمام وکمال وچه یک در میان زیگزاگ تضمین کننده.ولی من حرف مهندس امن خانی را هم بیشتر تایید می کنم که در عمل کارگرانی این مهم را انجام می دهند که خوب توجیه نیستند ویا کمتر وجدان کاری دارند یا مشکلات اجرایی آنها را از انظباط وتکنیک درست باز می دارد.وکسی هم نیست که جلودار باشد.این مشکل فرهنگی ست .همان عاملی که باعث می شود از جراغ قرمز زیا دعبور کنیم وهمان عاملی کهباعث می شود حق تقذم را به بازی بگیریم.
مشخص است که آقای مهندس پناهی پیشکسوت وناظر منظبطی ست ولی من ناظر می شناسم که کارمند دولت است به ندرت ***کی گریزی به ساختمان می زند وبا کارگرای آرماتور بند سیگار به سیگار کرده وبا موبایل با سازنده خوش وبشی می کند ومرخص.صحنه را تر ک می کند آشنا دارد خودش می گفت در سال نود 10000متر کار گرفته ولب ولوچه اش می جنبید که راضی است وخدا را شکر!من که حرفش را می شنیدم چشمانم از تاسف می جخید ودر دلم می گفتم خدا را بابت چه کاری شکر؟!کاری که درست نکردی!
(1392/2/15 ، 03:03 عصر)ebrahimmah نوشته است: منظورتون رو متوجه نشدم
منظور بنده از حالت زیگزاگی به صورت تصویر پیوست می باشد. در این حالت معمولا خاموت ها در جای خود ثابت می شوند. بهرحال تشخیص با ناظر می باشد (همانند تشخیص بیماری در بدن مریض توسط دکتر معالج) امیدوارم روشن شده باشد.
در پاسخ دوست و همکار عزیز هم عرض کنم که بنده به شخصه در شهری که فعال می باشم همچین چیزی را مشاهده نکرده ام که ناظری از وظایف خود کوتاهی کرده باشد. در آخر اینکه ما باید مثبت نگر باشیم و همه افراد را سالم فرض کنیم مگر اینکه خلاف آن ثابت شود.
حضرت محمد (صلي الله عليه و آله) : بدانید کسی که نمی داند نباید از آموختن شرم کند که قیمت هرکس بقدر معلومات اوست.
امام علی (ع) : برای هر چیزی زکاتی است و زکات علم نشر آن می باشد.
ذکر این نکته فراموش شد که نقاط قرمز رنگ در تصویر بالا همان گره سیم مفتول می باشد.
حضرت محمد (صلي الله عليه و آله) : بدانید کسی که نمی داند نباید از آموختن شرم کند که قیمت هرکس بقدر معلومات اوست.
امام علی (ع) : برای هر چیزی زکاتی است و زکات علم نشر آن می باشد.
من فقط میخوام این نکته رو به بعضی از دوستان خویم بگم که علت نزدیکی آرماتور ها برش زیاد اون قسمت نیست. در یک نگاه کلی خاموت برای بارهای برشی طراحی میشه که عمده ی این بار توسط زلزله یا بهتر بگم بارهای جانبی ایجاد میشه...این نکته مد نظر بنده بود که فشردگی آرماتورها در نزدیکی تکیه گاه ها یا محل های اتصال ( تقاطع ) به علت محصور شدگی بتن می باشد. زیرا بر اثر بار زلزله نیروی برشی که به تیر وارد میشه در سراسر تیر یکسان است.... اسن نکته رو خودم مدت کمی هست که متوجه شدم.... اما بسیار جالب بود... یا علی پاینده باشید
(1393/8/8 ، 01:26 صبح)hassanz30 نوشته است: من فقط میخوام این نکته رو به بعضی از دوستان خویم بگم که علت نزدیکی آرماتور ها برش زیاد اون قسمت نیست. در یک نگاه کلی خاموت برای بارهای برشی طراحی میشه که عمده ی این بار توسط زلزله یا بهتر بگم بارهای جانبی ایجاد میشه...این نکته مد نظر بنده بود که فشردگی آرماتورها در نزدیکی تکیه گاه ها یا محل های اتصال ( تقاطع ) به علت محصور شدگی بتن می باشد. زیرا بر اثر بار زلزله نیروی برشی که به تیر وارد میشه در سراسر تیر یکسان است.... اسن نکته رو خودم مدت کمی هست که متوجه شدم.... اما بسیار جالب بود... یا علی پاینده باشید