موضوعها: 6
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
سلام
در یک ساختمان در طراحی ، میلگردهای گوشه ستونها (فقط در طبقه اول ) و میلگردهای تقویتی فنداسیون سایز 25 و مقاومت 4000 در نظر گرفته شده است
اما پس از اینکه ناظر به میلگردها مشکوک شد و بعد از آزمایش کشش مقاومت آن 3400 بدست آمد.
محاسب میگه چون در مرحله طراحی فنداسیون f`c رو 210 گرفته اگه تو اجرا f`c=240 باشه و کنار هر کدوم از تقویتیهای فنداسیون یک میلگرد 16 و کنار هر کدوم از میلگردهای گوشه دو تا 16 بذاریم مشکل حل میشه
فعلاً فایل ایتبز و سیف و نقشه ها در دسترسم نیست
اگه میشه دوستان راهنمایی کنند.
ممنون
موضوعها: 67
اعتبار:
60
سپاس ها 3
سپاس شده 13 بار در 4 ارسال
سلام
چیزی که من متوجه شدم بهترین جوابش اینه که طرح با میلگرد موجود طراحی بشه چرا که
مقاومت 15 درصد کمتر از مقاومته طراحیه
و باین کاری که محاسب گفته طرح غیر اقتصادی میشه
ضمن اینکه جاهایی که تقویت نداریم آرماتور کمتر وجود داره
موضوعها: 6
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
سایزهای دیگه مشکل نداره و فقط تقویتی ها مشکل داره
آیا امکان معرفی میلگرد با 2 نوع مقاومت در SAIF وجود داره؟
موضوعها: 174
اعتبار:
39
سپاس ها 0
سپاس شده 4 بار در 1 ارسال
سلام
مشکل این دوستمون در خیلی جاها رایج است وعلت در این است که اکثر طراحی ها برمبنای
میلگرد تیپ A-IIIبوده ولی متاسفانه میلگردهای پرمصرف در بازار تیپ A-IIمی باشدوفکر می کنم تفاوت مقاومت کششی مذکور در بالا هم به این واقعیت بر می کردد.
جالب اینکه من از چند نفر از افراد مطلع پرسیدم این میلگردها علامت مشخصه شان چیه بعضی ها گفتند تیپ 3 (با عاجهای787878) وتیپ 2 با عاجهای موزب (////////) می باشدوبعضی ها نمی دانستند.
من خودم آدم کنجکاوی هستم هرجا سر راهم ساخت وسازی ببینم سرک می کشم با تعریف بالا هیج جا تیپ 3 ندیده ام.انگار تولید نمی شود!!
موضوعها: 83
اعتبار:
49
سپاس ها 21
سپاس شده 50 بار در 11 ارسال
متاسفانه در بحث تشخیص نوع آرماتور از روی آج آن نمی توان اظهار نظر دقیقی انجام داد. بعضا مشاهده شده آرماتوری با شکل آج هایی که همکار محترم اشاره کردند می بایست مثلا A3 بوده باشد ولی پس از آزمایش مشخص شده اینگونه نیست. این بدان علت می باشد که برخی از کارخانه های تولید میلگرد استانداردهای لازم را رعایت نمیکنند. بهترین و دقیق ترین راه فرستادن چد نمونه جهت آزمایشگاه است.
حضرت محمد (صلي الله عليه و آله) : بدانید کسی که نمی داند نباید از آموختن شرم کند که قیمت هرکس بقدر معلومات اوست.
امام علی (ع) : برای هر چیزی زکاتی است و زکات علم نشر آن می باشد.
موضوعها: 83
اعتبار:
49
سپاس ها 21
سپاس شده 50 بار در 11 ارسال
(1392/2/11 ، 03:10 عصر)rythm
[b' نوشته است: سلام
در یک ساختمان در طراحی ، میلگردهای گوشه ستونها (فقط در طبقه اول ) و میلگردهای تقویتی فنداسیون سایز 25 و مقاومت 4000 در نظر گرفته شده است
اما پس از اینکه ناظر به میلگردها مشکوک شد و بعد از آزمایش کشش مقاومت آن 3400 بدست آمد.
محاسب میگه چون در مرحله طراحی فنداسیون f`c رو 210 گرفته اگه تو اجرا f`c=240 باشه و کنار هر کدوم از تقویتیهای فنداسیون یک میلگرد 16 و کنار هر کدوم از میلگردهای گوشه دو تا 16 بذاریم مشکل حل میشه
فعلاً فایل ایتبز و سیف و نقشه ها در دسترسم نیست
اگه میشه دوستان راهنمایی کنند.
ممنون
سوال: اگر در طراحی نوع میلگردها A2 در نظر گرفته شده باشد و در اجرا A3 اجرا شود، با توجه به اینکه میلگردهای قوی تری استفاده شده آیا مشکلی برای سازه ایجاد نمی شود؟
به نظر بنده بهترین راه حل همان می باشد که طراح محترم اشاره فرمودند.علت:
چون میلگردهای ضعیفی اجرا شده اند لذا باید تعدادی میلگرد به سازه تزریق شود تا مشکل کمبود مقاومت جبران شود. اما این خود مشکلی بزرگتر را ایجاد می کند و آن اینکه رفتار مقطع ما ترد می شود یعنی قبل از اینکه میلگردها جاری شوند، بتن خرد می شود. راه حل این مشکل نیز افزایش مقاومت بتن می باشد که طراح این سازه بدرستی دستورات لازم را داده اند. در آخر اینکه طراح سازه فوق الشاره مسئولیت قانونی طرح را عهده دار هستند و همچنین با توجه به اینکه طرح توسط ایشان تهیه شده است قضاوت مطمین تری انجام می دهند.
باتشکر
حضرت محمد (صلي الله عليه و آله) : بدانید کسی که نمی داند نباید از آموختن شرم کند که قیمت هرکس بقدر معلومات اوست.
امام علی (ع) : برای هر چیزی زکاتی است و زکات علم نشر آن می باشد.