ارسالها: 34
موضوعها: 15
تاریخ عضویت: خرد 1391
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
سلام
رتبه من در آزمون سراسری کارشناسی ارشد 4490 شده،میخواستم بدونم با این رتبه میتونم دانشگاه غیرانتفاعی قبول بشم؟
میخوام با توجه به محل سکونتم که چالوس هستش انتخاب رشته کنم
موسسه پویندگان دانش چالوس،آیندگان تنکابن و محدث نوری نور گرایش های سازه و زلزله رو دارن
بنظر شما کدوم گرایش بهتره؟
و اگر در مورد این دانشگاه ها اطلاعاتی دارین ممنون میشم در اختیارم بذارید
سپاسگزار
ارسالها: 20
موضوعها: 5
تاریخ عضویت: ارد 1392
اعتبار:
1
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
شنيدم سال پيش تا رتبه 4200 هم شبانه قبول شدن پس احتمالش زياده كه غيرانتفاعي قبول بشي
اگه به دنبال بازار كار هستي سازه ديگه جالب نيست چون همه جا از سازه اشباع شده و الان كلي ارشد سازه بيكار داريم به نظرم در حال حاضر گرايش زلزله كاربردي تر و مناسبتره
موفق باشي
ارسالها: 139
موضوعها: 24
تاریخ عضویت: آبا 1391
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
1392/2/27 ، 11:23 عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: 1392/2/27 ، 11:28 عصر، توسط a.kh.civil.eng.)
آقا امشب آخرین مهلت انتخاب رشته است یا فردا شب؟؟
ارسالها: 838
موضوعها: 52
تاریخ عضویت: دي 1391
اعتبار:
21
سپاس ها 1
سپاس شده 4 بار در 2 ارسال
در ضمن بهترین رشته و بازار کار را شما می توانید با مراجعه به بازار کار و شرکتها مطلع شوید و به نظر بنده اکثر افراد به دنبال حرف عوام نروید اکثر افراد به رشته سازه اشاره دارند بدون اینکه از این رشته حتی ذره ای هم اطلاعی داشته باشند و همه به دنبال این رشته می روند دقیقا مثل عمران-عمران در مقطع کارشناسی افراد برای اینکه به دنبال حرف عوام باشیم به دنبال این باشند که بازار به چه رشته ای نیاز دارد و آن وقت انتخاب کنند پس شما باید رشته هایی را انتخاب نمایید که نیاز بازار هستند البته علاقه هم می تواند کارساز باشد شما اگر به رشته ای هم علاقه داشته باشید یک مورد از همه بالاترید زیرا اکثر افراد بیشتر به حرف عوام به رشته ای روی می آورند تا با علاقه و این باعث می شود فرد در آینده با مشکل بر بخورد و به راحتی نتواند از مدرکی که گرفته استفاده کند کسی که به رشته ای روی می آورد باید چم و خم آن را در دست بگیرد و بداند چگونه در این رشته موفق باشد نه اینکه هر کس به رشته ای روی آورد ما هم به آن رشته رویم .
موفق باشید
تشکر و اعتبار یادتون نره
به زودی آموزش نحوه ی انجام نقشه کشی
با اتوکد در سایت آموزش امید آغاز می شود
آموزش نحوه انجام پروژ راه سازی و بتن و فلز و نقشه کشی با اتوکد
ارسالها: 2,406
موضوعها: 639
تاریخ عضویت: خرد 1391
اعتبار:
24
سپاس ها 11
سپاس شده 2 بار در 8 ارسال
هر سال داوطلبان زیادی در آزمون ورودی کارشناسی ارشد دانشگاهها شرکت می کنند و بعد از چند کارنامه نتایج اولیه آزمون خود را دریافت می کنند. تحلیل صحیح در نتایج اولیه این آزمون برای انتخاب رشته و گزینش بعدی مهم و سرنوشت سازاست. اما نحوه تحلیل این کارنامه ها بستگی به اطلاعات و تجربه افراد شرکت کننده داشته و اگر اشتباهی در دریافت اطلاعات و یا راهنمایی بوجود آید ممکن است داوطلب را از انتخاب رشته ناامید و یا منصرف و گمراه نماید.
در این مقاله به چند اشتباه رایج در این زمینه اشاره نموده و آنها را مطرح میکنیم
اشتباه اول: عده ای از داوطلبان که رتبه خود را اصطلاحا درخشان نمی بینند, با جمع زدن ظرفیت پذیرش یک یک دانشگاههای مورد انتخاب رشته و محاسبه فاصله رتبه خود از عدد بدست آمده, از انتخاب رشته منصرف می شوند. اشتباه این عزیزان از آنجا ناشی می شود که آنها با نحوه انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاهها آشنایی ندارند .
اشتباه دوم: با توجه به اینکه نحوه انتخاب رشته کارشناسی ارشد بر اساس علاقمندی داوطلب می باشد, این مطلب به خوبی توسط انتخاب رشته کنندگان تفهیم نشده و گروهی در ترتیب کردن رشته های مورد تقاضای خود دچار اشتباه می شوند.
اشتباه سوم: عدم آشنایی صحیح از سهمیه ثبت نامی در آزمون کارشناسی ارشد ,امتیازات و نحوه تخصیص معدل.
اشتباه چهارم: عدم انتخاب رشته های متناسب با رتبه داوطلب که شاید این اشتباه بدترین و مهمترین بین آنها باشد. فراموش نکنید بازه مطلوب و متناسب با رتبه خود باید انتخاب شود, در غیر اینصورت فرصت انتخاب رشته خود را از دست میدهید. انتخاب این بازه مناسب نیازمند به اطلاعات آماری داشته ودر دسترس همگان نیست.
به هرحال همانطور که دانشجویان رشته های مهندسی در دروس خود خوانده اند - فرایند تصمیم گیری و انتخاب اگر براساس اصول علمی و سیستماتیک اجرا شود و پیش برود طبیعتا نتایج قابل قبول و مطلوبی به ارمغان خواهد آورد. امیدواریم با مطالعه این چند سطر و توجه دادن شما به لحاظ کردن این نکات حین انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه موفقیت تک تک عزیزان را شاهد باشیم.
شاید این سوال در ذهن شما نیز خطور کرده باشد که "چرا سازمان سنجش آموزش کشور در مرحله اعلام نتایج, بیش از ظرفیت واقعی دانشگاهها اعلام رتبه ی مجاز میکند؟"
شاید با مشاهده رتبه خود و مجموع ظرفیت دانشگاهها در رشته خود از انتخاب رشته منصرف شده اید. اگر اینطور است به یک " راز مهم " در کارنامه خود توجه کنید. "بسیاری از رتبه های قبل از شما پوچ است!!" چرا؟؟ چون اغلب رشته های امتحانی دارای گرایش های متعددی است که ضرایب اهمیت دروس در این گرایش ها متفاوت است. بنابراین شرکت کنندگان بسته به هدفشان درسها را کمتر و بیشتر مطالعه کرده و درآزمون شرکت میکنند. وقتی شما در آزمون شرکت می کنید, کارنامه مرحله اول حاوی رتبه شما در هرکدام از گرایشهاو به تفکیک است .این مطلب را با مثالی بیشتر بررسی می کنیم. مثلا برای رشته ای دارای چهار گرایش و برای داوطلبی فرضی, رتبه های زیر بدست آمده است:
گرایش اول رتبه 590
گرایش دوم رتبه 628
گرایش سوم رتبه 392
گرایش چهارم رتبه 889
تعداد حداکثر پذیرش کلیه دانشگاهای ارائه دهنده این رشته هم مجموعا 210 نفر می باشد. با نگاهی به اطلاعات بالا, داوطلب عزیز - والبته بدشانس ما باید برود و به فکر سال آینده باشد. اما قسمت قشنگ داستان از اینجا شروع می شود:
اگر به وضعیت رتبه 1 در گرایش شماره اول این رشته توجه کنید متوجه خواهید شد که او هم در گرایشهای دیگر رتبه های دیگری کسب کرده است. فرض کنید کارنامه رتبه 1 این رشته به صورت زیر است:
گرایش اول رتبه 1
گرایش دوم رتبه 23
گرایش سوم رتبه 16
گرایش چهارم رتبه 29
حالا با دقت به سوالات زیر جواب دهید :
اگر جای این دانشجو باشید از کدام گرایش انتخاب میکنید؟
درصورتی که از گرایش اول, دانشگاه انتخاب کنید, انتخاب چندم قبول می شوید؟
با قبولی در انتخاب اول تکلیف رتبه های دیگر شما در انتخابهای گرایش های دیگر چیست؟
آیا در گرایشهای دوم به بعد نیز کسانی بوده اند که دارای رتبه 1 در آن گرایشها و رتبه های دیگر در باقی گرایشها باشند؟
پس "رتبه واقعی شما چند است؟" اینجاست که تصمیم گیری در باره انتخاب رشته سخت می شود. زیرا حالا شما با واقعیتی جدید و سوالاتی جدید مواجه می شوید.
از کدام دانشگاه شروع به انتخاب رشته کنم که شانس قبولی داشته باشم؟
آیا اگر اشتباه انتخاب رشته کنم موقعیت, وقت و سرمایه ام ازدست میرود!؟
رتبه واقعی خود را چگونه بدست آورم؟
آیا استفاده از کارنامه های سال گذشته قبولی ها ویا اطلاعاتی از این قبیل برای انتخاب رشته امسال من کافی است؟
باید به این نکته توجه داشت که در کنکور کارشناسی ارشد نیز همانند سایر آزمونهای سازمان سنجش ، پذیرش صرفا بر اساس رتبه شما در گرایش انتخابی داشته و تنها شانس شما نسبت به دیگران برای قبولی در یک گرایش رتبه شما نسبت به آنهاست. اینکه اول یا آخر زدن یک دانشگاه در ترتیب اولویت ها شانس را افزایش یا کاهش میدهد صحت ندارد.
نکته بسیار مهم و حیاتی : در صورتی که معدل وارد شده شما در زمان ثبت نام با معدل واقعی شما مغایرت داشته باید حتما نسبت به اصلاح آن اقدام نمایید. متاسفانه عده ای از افراد که سهوا فقط چند صدم معدل وارد شده آنها با معدل واقعی دوره کارشناسی مغایرت داشته است، در ترم دو یا سه که سازمان سنجش یا دانشگاه متوجه این امر شد از دانشگاه اخراج شدند و حتی ثنوات تحصیلی آنها نیز لحاظ نشد. به گفته سازمان سنجش حتی در صورتی که این امر بعد از فارق التحصیلی محرز شود مدرک صادر شده باطل میگردد.
ارسالها: 838
موضوعها: 52
تاریخ عضویت: دي 1391
اعتبار:
21
سپاس ها 1
سپاس شده 4 بار در 2 ارسال
1392/2/28 ، 10:58 صبح
(آخرین ویرایش در این ارسال: 1392/2/28 ، 11:00 صبح، توسط omid_rch.)
بنده موقع ثبت نام کنکور ارشد معدلم 17.79 بود ان موقع در حال تحصیل بودم ولی الان بعد از آزمون و بعد از گذشت چند ماه از کنکور بنده فارغ التحصیل شدم و معدلم 17.67 شده آیا به معدل ثبت نامی اکتفا کنم یا اصلاحش کنم؟
تشکر و اعتبار یادتون نره
به زودی آموزش نحوه ی انجام نقشه کشی
با اتوکد در سایت آموزش امید آغاز می شود
آموزش نحوه انجام پروژ راه سازی و بتن و فلز و نقشه کشی با اتوکد