برای سازه ی بتنی 6طبقه رو پیلوت، با ارتفاع 5.20 برای همکف (همکف فروشگاه و طبقات بالا اداری) چه نوع سیستم سازه ای رو پیشنهاد می کنید؟
ابعاد ساختمان 20*11 هست.
اگه پیشنهادی برای تغییر ستون گذاری دارید هم بفرمائید.
برای سازه ی بتنی 6طبقه رو پیلوت، با ارتفاع 5.20 برای همکف (همکف فروشگاه و طبقات بالا اداری) چه نوع سیستم سازه ای رو پیشنهاد می کنید؟
ابعاد ساختمان 20*11 هست.
اگه پیشنهادی برای تغییر ستون گذاری دارید هم بفرمائید.
در جهت x قاب خمشی
ستون گذاری را به مانند شکل زیر اصلاح بفرمایید تا از لحاظ معماری مشکلی پیش نیاید.
حضرت محمد (صلي الله عليه و آله) : بدانید کسی که نمی داند نباید از آموختن شرم کند که قیمت هرکس بقدر معلومات اوست.
امام علی (ع) : برای هر چیزی زکاتی است و زکات علم نشر آن می باشد.
(1392/3/12 ، 02:43 عصر)حمید فلاح منش نوشته است: سلام
ابتدا به صورت قاب خمشی متوسط طراحی کنید
در صورتی که مقاطع خیلی بزرگ شدن ویا در جهت y دریفت جواب نداد از
دیوار برشی استفاده کنید
در صورت جواب ندادن، برای دیوار برشی کدوم دهانه ها رو پیشنهاد می کنید؟
ابتدا ستون گذاری اصلاح بشه
توی عرض 10 متر 4 تا ستون خیلی زیاده و غیر ااقتصادی میکنه طرحو
3 تا کافیه
دیوار برشی ها هم در دهانه ی ابتدا و انتها بین ستون 1با 2 یا 2 با 3 (البته بعد اصلاح ستون گذاری)
1392/3/12 ، 10:12 عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: 1392/3/12 ، 10:15 عصر، توسط s_elahe.)
(1392/3/12 ، 08:40 عصر)حمید فلاح منش نوشته است: ابتدا ستون گذاری اصلاح بشه
توی عرض 10 متر 4 تا ستون خیلی زیاده و غیر ااقتصادی میکنه طرحو
3 تا کافیه
دیوار برشی ها هم در دهانه ی ابتدا و انتها بین ستون 1با 2 یا 2 با 3 (البته بعد اصلاح ستون گذاری)
منم نظرم این بود که ستونا رو کم کنم. به شکل زیر اصلاح کردم.
دو تا چیز برام مبهمه. با توجه به اینکه اولین پروژه ی بتنمه و دومین پروژه ای که انجام می دم. قبلی فولادی بود.
یکی اینکه اون عدم تقارنی که تو پاگرد وجود داره مشکلی تو طراحی پله ایجاد نمی کنه؟ یه پاگردش 0.75 که به تیر نیم طبقه ختم می شه. یه پاگردش هم نزدیک 2متر.
نکته ی دیگه هم اینکه تو این حالت دیوار تو یکی از دهانه های کناریه، ولی تو حالت قبلی فک کنم تو دهانه ی میانی قرار می گرفت(در صورت نیاز).
پاگرد نیم طبقه میشه بزرگتر باشه با 1 طره در ادامه بقیه ی طره ها که توی پلان هم مشخصه
حتما نبیاد تا آکس ستون باشه
در مورد دیوار هم هیچ ایرادی نداره که دها نه های کناری باشه