1392/3/19 ، 01:18 صبح (آخرین ویرایش در این ارسال: 1392/3/19 ، 01:19 صبح، توسط mldrezazadeh.)
با سلام.
ی ساختمون3طبقه هست که ی اتصال تیر به تیر بصورت تیپ درتمام طبقات وجود داره.
ولی نمیدونم چرا با بزرگ کردن ارتفاع هم جواب نمیده (تو کل طبقات)
دلیلش چیه؟
با تشکر
برای طراحی دستی ورق اتصال تیر به تیر چطور باید عمل کرد؟ فکر می کنم تیرورقها 6 متری هستند. من برای دهانه 7.2 متری که میخوام تیرورق بذارم باید با ورق اتصال بزرگترش کنم؟ چطور و بر اساس چه فرمولها و ضوابطی باید این کارو بکنم؟
لطفا راهنمایی کنید
1393/4/13 ، 01:24 صبح (آخرین ویرایش در این ارسال: 1393/4/13 ، 10:26 صبح، توسط Civil5.)
سلام دوستان ایا تویه پروژه ی فولادی حتما باید اتصال تیر به تیر وجود اشته باشه؟اگه ازه این اتصال ها کجا لازمه؟ویه سوال مهم اینکه لنگری که برای طراحی وصله ی تیرها به کار میره از کجا برداشته میشه.یعنی تو ایتبس ازکدوم قسمت میشه این نیرو ,و لنگرررو برداشت. ممنون از پاسخ گوییتون
1393/4/13 ، 11:30 صبح (آخرین ویرایش در این ارسال: 1393/4/13 ، 11:54 صبح، توسط کیوان بابایی.)
سپیده22 ,
1- اتصال تیر به تیر و یا اتصالات مفصلی بستگی به مدل سازه شما خواهد داشت ، اینمورد در باکس پله و همچنین باکس آسانسور و یا طره ها استفاده می شود .
2- برای طراحی اتصالات از مقدار نیروها و یا لنگر ماکزیمم استفاده می کنیم . اینمورد را می توانیم از خروجی گرفتن واکنش های تکیه گاهی استفاده نمائیم . پیشنهاد می کنم برای بدست اوردن مقدار برش و یا لنگر براساس ظرفیت باشد . براین اساس باید از روابط موجود در مبحث دهم استفاده نمائیم .