سلام - وقت بخیر دوستان و اساتید محترم.
من یک پلان دارم دادم واسه محاسبه ، یک سری مشکل با نحوه محاسبه محاسب پیدا کردم که حالا میخوام با نظریات شما بگم محاسبه رواصلاح کنه.
یک پلان اجرایی هست (منظورم اینه که پروژه دانشجویی نیست) که طول سازه 35 متر هست و عرض سازه 14 متر. زیربنا 2850 متر هست.
(عکس از پلان طبقه اول "فایل new model " و تیر ریزی "فایل 222" ضمیمه شده است به صورت pdf)
هردو جهت سازه قاب ساده + مهاربند هست ، حالا ما میخوایم که طبقه اول که واحد تجاری هست داخل دهنه به هیچ وجه بادبند نباشه. راه حل شما واسه حل این قضیه چی هست؟
آیامیشه فقط همون دهنه از قاب صلب استفاده بشه؟ یا باید تمام دهانه های اون جهت خمشی یا صلب بشن؟
ضوابط اجرایی خاصی در این مورد باید رعایت بشه؟
پیشاپیش از تمامی راهنمایی های شما سپاسگذارم
(1392/3/29 ، 10:59 عصر)حمید فلاح منش نوشته است: سلام
این بادبند ها در دیوار ها گم میشن و دیده نمیشن
علت خاصی داره که میخواید حذف بشه؟
کدوم جهت؟ x یا y
دوست گلم نمای قسمت تجاری تماما شیشه هست و امکان قرار دادن هیچگونه دیواری وجود نداره
، اگر درست منظورم رو نمیرسونم یک عکس از واحد های تجاری مشابه پیدا کنم و بگذارم؟
(محور 1-A-C تماما قرار هست شیشه باشه مثل ورودی بانک ها)
بازم سپاسکه وقت میگذارید و راهنمایی میکنید.
اشکالی نداره
با این حساب در هیچ دهانه ی در جهت y نمیشه مهاربند گذاشت
وباید قاب خمشی باشه که خیلی سنگینتر تموم میشه
در جهت x هم اگر بالا نشه گذاشت جای دیگه نمیشه گذاشت
یعنی در این جهت هم مهاربند نمیشه گذاشت
با این حساب 2 جهت قاب خمشی میشه و خیلی سنگین میشه
ببینید الان که در جهت y سیستم مهاربندی قرار داده شده و مشکلی هم نیست. مشکل فقط محور x هست (منظور محوری ک دهانه مغازه داخلش میفته) حالا قاب خمشی رو متوجه میشم -جای سوال اینجاست: الان در مسیر منزل تا سرکار 2 سازه میبینم که فقط همون دهانه مغازه بادبند نداره!
میگن فقط دهانه مغازه روصلب کردیم - و وقتی هم که سازه رو میبینی (طبقات بالای مغازه در همون دهانه بادبند دارن و باز میبینی که پشت سازه هم باز بادبند داره) درنتیجه باید یک کاری غیر از این شده باشه.