موضوعها: 4
اعتبار:
2
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز .
من اینجا عکس هایی از ساختمانی که میرم میذارم و در هر قسمت و یا بعضی از قسمت ها اگه سوالی داشتم می پرسم شما هم می تونید ببان نظر پیشنهاد و راهکارهاتون رو بگین
با تشکر.
کوچیک شما سام/.
اعتبار:
2
سپاس ها 0
در این مرحله بعد از آرماتوربندی ستون ها عملیات قالب بندی شروع شده و بعد از شاقولی ستون در هنگام قالب بندی اقدام به بتن ریزی میشه که در شکل های داده شده مشاهده میشه .
اگه دوستان بحثی دارنن در این مورد باز عکس در این مورد بذارم و بحث کنیم و ... و یا ادامه مسیر
من میگم دوستان همه مشارکت کنند و مرحله به مرحله جلو بریم.
موضوعها: 8
اعتبار:
3
سپاس ها 0
در صورت امکان، سایز عکس ها را کمی کوچک کنید تا بصورت کامل در صفحه نمایش داده شود.
در تصویر آرماتوربندی ستون ها کناری، روی دیوار همسایه سیمانکاری شده (پشت وجه ستون که مماس با دیوار سفالی هست) و بعد یونولیت قرار گرفته است برای رعایت درزانقطاع؟
اعتبار:
2
سپاس ها 0
سوال خیلی خوبی رو مطرح کردین در این جا ارتفاع ستون 2.82 که 3 متر در نظر بگیرم باز غیر اصولی هستش بتن ریزی .
ولی به نظر من اگه بتن شل باشه و روانی بتن زیاد باشه باعث جدایی دانه ها میشه ولی اگه اسلامپ بتن در حدود 8-9 باشه باعث جدایی نمیشه و کم هم بتن سنگین تر خواهد بود. اگه درسته گفته باشم.
بهترین روش اینه که یه قسمت از تخته قالب رو برداشته و بتن ریزی اولیه از ارتفاع 1.2 اینا ریخته بشه و مرحله به مرحله بالاتر.
اعتبار:
2
سپاس ها 0
میلاد جان بابت نظرت ممنون
درست میگین
حرفتون منطقی هستش
موضوعها: 8
اعتبار:
3
سپاس ها 0
1392/4/9 ، 09:20 عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: 1392/4/9 ، 09:20 عصر، توسط mohammad_92.)
آیا درون قالب ها پلاستیک کشیده شده است؟
دلیل خاصی داشته که از قالب فلزی استفاده نشده است؟