امتیاز موضوع:
  • 101 رأی - میانگین امتیازات: 2.92
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اجرای ساختمان بتنی - بررسی و یادگیری نکات اجرایی و رفع اشکال
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز .
من اینجا عکس هایی از ساختمانی که میرم میذارم و در هر قسمت و یا بعضی از قسمت ها اگه سوالی داشتم می پرسم شما هم می تونید ببان نظر پیشنهاد و راهکارهاتون رو بگین
با تشکر.
کوچیک شما سام/.
پاسخ
همکف:
قالب بندی ستون ها و شاقولی کردن ستون ها .
[تصویر:  21051072833064243163.jpg]
[تصویر:  57271764452149463192.jpg]
پاسخ
در این مرحله بعد از آرماتوربندی ستون ها عملیات قالب بندی شروع شده و بعد از شاقولی ستون در هنگام قالب بندی اقدام به بتن ریزی میشه که در شکل های داده شده مشاهده میشه .
اگه دوستان بحثی دارنن در این مورد باز عکس در این مورد بذارم و بحث کنیم و ... و یا ادامه مسیر
من میگم دوستان همه مشارکت کنند و مرحله به مرحله جلو بریم.
پاسخ
(1392/4/9 ، 06:24 عصر)samcivil23 نوشته است: در این مرحله بعد از آرماتوربندی ستون ها عملیات قالب بندی شروع شده و بعد از شاقولی ستون در هنگام قالب بندی اقدام به بتن ریزی میشه که در شکل های داده شده مشاهده میشه .
اگه دوستان بحثی دارنن در این مورد باز عکس در این مورد بذارم و بحث کنیم و ... و یا ادامه مسیر
من میگم دوستان همه مشارکت کنند و مرحله به مرحله جلو بریم.

سلام

نکته ای که ذهن من را درگیر کرده این هست که با وسایل متداول اجرای امروزی، آیا می توان بند های مبحث 9 را ارضا کرد یا نه؟

قبلا در این تاپیک هم به آن اشاره کردم :

http://www.mycivil.ir/forum/Thread-%D8%A...0#pid13860

مثلا در تصویر فوق، بتن ریزی با ستون ریز، ارتفاع مجاز ستون ریزی رعایت نخواهد شد و بتن از فاصله 3 متری ریخته شده و باعث جدایش دانه های بتن بر اثر سقوط از ارتفاع خواهد شد.

پاسخ
در صورت امکان، سایز عکس ها را کمی کوچک کنید تا بصورت کامل در صفحه نمایش داده شود.

در تصویر آرماتوربندی ستون ها کناری، روی دیوار همسایه سیمانکاری شده (پشت وجه ستون که مماس با دیوار سفالی هست) و بعد یونولیت قرار گرفته است برای رعایت درزانقطاع؟
پاسخ
سوال خیلی خوبی رو مطرح کردین در این جا ارتفاع ستون 2.82 که 3 متر در نظر بگیرم باز غیر اصولی هستش بتن ریزی .
ولی به نظر من اگه بتن شل باشه و روانی بتن زیاد باشه باعث جدایی دانه ها میشه ولی اگه اسلامپ بتن در حدود 8-9 باشه باعث جدایی نمیشه و کم هم بتن سنگین تر خواهد بود. اگه درسته گفته باشم.
بهترین روش اینه که یه قسمت از تخته قالب رو برداشته و بتن ریزی اولیه از ارتفاع 1.2 اینا ریخته بشه و مرحله به مرحله بالاتر.
پاسخ
(1392/4/9 ، 07:03 عصر)mohammad_92 نوشته است: در صورت امکان، سایز عکس ها را کمی کوچک کنید تا بصورت کامل در صفحه نمایش داده شود.

در تصویر آرماتوربندی ستون ها کناری، روی دیوار همسایه سیمانکاری شده (پشت وجه ستون که مماس با دیوار سفالی هست) و بعد یونولیت قرار گرفته است برای رعایت درزانقطاع؟

آره درسته ولی یونولیت ها رو ما نگذاشتیم از اول که این ساختمان 1.5 طبقه بود همسایه بغلی گذاشته بود و بله درسته برای رعایت درز انقطاله و عدم چسبندگی بتن به دیواره همسایه. که این نکته در زمان تخریب اهمیت زیادی داره و میشه معظلات عدم درز انتطاع رو دید که مثلا در زمان تخریب می بینید دیوار همسایه هم تخریب شده.
پاسخ
(1392/4/9 ، 07:05 عصر)samcivil23 نوشته است: سوال خیلی خوبی رو مطرح کردین در این جا ارتفاع ستون 2.82 که 3 متر در نظر بگیرم باز غیر اصولی هستش بتن ریزی .
ولی به نظر من اگه بتن شل باشه و روانی بتن زیاد باشه باعث جدایی دانه ها میشه ولی اگه اسلامپ بتن در حدود 8-9 باشه باعث جدایی نمیشه و کم هم بتن سنگین تر خواهد بود. اگه درسته گفته باشم.
بهترین روش اینه که یه قسمت از تخته قالب رو برداشته و بتن ریزی اولیه از ارتفاع 1.2 اینا ریخته بشه و مرحله به مرحله بالاتر.

با تشکر از عمو سام
اخیرا فاکتور یک میکسر حمل بتون را دست راننده اش دیدم مال کارخانه بتن ری تهران بود بتن 350 با اسلامپ 8 بود.بار این میکسرها حدود 8 مترمکعب است اگر ظرفیت پر باشد مترمکعبی حدود 90هزار واگر درصدی خالی باشد بابت ظرفیت خالی هم مترمکعبی 9 هزارتومن حساب می کنند.
من هم فکر می کنم این قضیه وابسته به اسلامپ بتن هست وضروری ست تستهایی نیز انجام وگرافهای مبتنی بر کاهش مقاومت بتن بر اساس فاصله ریزش وعدد اسلامپ تهیه شود.یک فرق ما ایرانیها با غربیها این هست که کمتر کنجکاو تحقیقاتی هستیم ودنبال یک اصل ثابتیم تا سالها پشت آن راحت بخوابیم!
(حاصل کار تیمی وهمکاری ، نتیجه برد-برد برای همه هست (یداله مع الجماعه
[URL=][/URL] برای دسترسی به فایل باید عضو سایت شوید (کلیک کنید)

پاسخ
میلاد جان بابت نظرت ممنون
درست میگین
حرفتون منطقی هستش
پاسخ
آیا درون قالب ها پلاستیک کشیده شده است؟

دلیل خاصی داشته که از قالب فلزی استفاده نشده است؟
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نحوه اجرای دیوار برشی benyamin68 0 1,047 1399/1/12 ، 09:22 عصر
آخرین ارسال: benyamin68
Brick دانلود نقشه جزییات اجرایی استخر به صورت اتوکد Mz0251 1 9,833 1397/4/13 ، 05:10 عصر
آخرین ارسال: fb66
  اجرای دو سیستم سقف در یک سقف واحد مجاز است ؟ mehrazsarafraz14 2 1,523 1396/4/3 ، 02:17 عصر
آخرین ارسال: yasermeithamy
  نحوه اجرای خاموت های ستون در ناحیه ضخامت سقف mehrazsarafraz14 14 7,452 1395/10/9 ، 11:29 عصر
آخرین ارسال: mehdipanahi
  این اجرای آسانسور صحیح است ؟ miladezati 9 5,293 1395/5/31 ، 03:24 عصر
آخرین ارسال: mahdi_sa
  اشکالات اجرایی سازه های بتنی LCIVIL.COM 0 1,879 1394/10/10 ، 01:57 صبح
آخرین ارسال: LCIVIL.COM
  مشک اجرای ستون طبقه روی فونداسیون amir-1783@yahoo.com 4 3,245 1394/10/4 ، 07:24 عصر
آخرین ارسال: art47
  دال بتنی ebrahimmah 5 4,825 1394/7/14 ، 03:57 صبح
آخرین ارسال: فرشاد امن خانی
  دانلود لیست فعالیت های اجرایی ساختمان بتنی با فرمت اکسل tafakornew 0 2,777 1394/6/24 ، 03:20 صبح
آخرین ارسال: tafakornew
  ایزوگام تیر بتنی ebrahim-talebi 2 2,174 1394/3/9 ، 12:02 صبح
آخرین ارسال: ebrahim-talebi

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان