امتیاز موضوع:
  • 22 رأی - میانگین امتیازات: 3.36
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چک کردن فایل فونداسیون سازه 5 طبقه
با سلام
دوستان بزرگوار میشه این فایل رو محبت کنید چک کنید و ایراداتشو بفرمایید . مقاومت مجاز خاک رو بنده 1.5 در نظر گرفتم و مدول بستر 1.8 کیلو گرم بر سانتی متر مکعب . فکر می کنم خیلی فونداسیونم از شکل در اومده . اگهمیشه راهنمایی کنید بهینه بشه و همچنین ایراداتشو بگید .
http://s4.picofile.com/file/7826654294/s.zip.html
با احترام
بابک
پاسخ
سلام
شما سازه ی فلزی داشتی با تنش مجاز طراحی کردید
پس ایتبس میاد ترکیبا بارهای سازه فلزیو وارد میکنه
شما باید ترکیبات بار سازه های بتنی وارد کنید حالا تحت هرآیین نامه ای که میخواید طراحی بشه
و این ترکیب بارهارو فقط برای کنترل فشار خاک استفاده کنید
فاصله ی ستون ها از لبه پی فکرنکنم درست باشه باید ستون از لبه ی پی 10 سانت حدودا فاصله داشته باشه
پاسخ
متشکرم از لطفت
10 سانتو که رعایت شده به لحاظ آپ لیفت و تنش های خاک منظورم بود آیا مهندس به نظرت میشه طرح بهتری داد که هم تنش ها جواب بده هم فونداسیون سبکتر در بیاد ؟ چه به لحاظ آرماتور چه به لحاظ بتن
پاسخ
[واهش میکنم
10 سانتی متر از اکس گرفتید
اگر فونداسونو دقیقا به اندازه زمین گرفتید باید در نظر داشته باشید که درز انقطاع باید رعایت بشه
یعنی از آکس به اندازه نصف بعد ستون + درز انقطاع از لبه فاصله داشته باشه با این کار تنش های گوشه هم
کمتر میشه و مقدارش مجاز میشه
البته همونطور که گفتم این ترکیب بارها برای کنترل فشار خاک هستن نه طراحی
پاسخ
مهندس جان به لحاظ مدل سازی و طراحی و نوارهای طراحی چه راهنمایی می توانید بکنید
پاسخ
سلام نوارهای راحی مناسب نیستن
شما بهتره در قسمت هایی که ستون هست در دو جهت نوار راحی بذاری
و نیاطی نیست با این فاصله کم نوار راحی گذاشته بشه
در جاهایی که فاصله 2 ستون زیاده و پی مثل پی گستردست
2نوار در زیر ستون ها
و یکی در وسش کافیه
پاسخ
حمید جان هدف از این نوار های طراحی چیه ؟ در واقع طراحی آرماتور هاست درسته ؟ یه مقدار بیشتر توضیح می دید ؟
پاسخ
بله
دقیقا آرماتورها در محدوده ی نوار های طراحی محاسبه میشن
مثلا اگر عرض نوار طراحی 2متر باشه و 5تا فی 20 برای تقویت بخواد
این 5تا توی اون محدوده پخش میشن
پاسخ
مهندس جان خیلی گلی ، ببخشیدا خیلی سوال می کنم نپرسیدن عیب که نیست ندونستن و ادای دانا ها رو در آوردن جای ایراد داره ممنون بابت اینکه از دونسته هاتون در اختیار بقیه می ذارید .
مهندس جان ما الان عملا در حدفاصل برخورد آکس ها نوار طراحی متقاطع داریم در بقیه جاها باید میگرد های مقاطع با هر جهتو خودمون دستی طراحی کنیم ؟ یا از آرماتور حداقل استفاده کنیم یا غیره بعضی هار و دیدم در دو جهت در بقیه محل هاهم نوار طراحی تعبیه می کنن اما بعضی ها نظر شما رو دارن در پی های نواری این کارو نمی کنن و فقط در محل های محور ها نوار تعبیه می کنن . چرا نوارو تعبیه نکنیم بهتره در محل های بغیر از آکس ؟ کارمون بیشتر نمیشه نباید اون موقع دستی این قسمت هارو طراحی کنیم ؟
مهندس جان طبق نظرتون درز انقطاع رو هم حذف کردم تو فونداسیون و قاطی پی کردم یه سری اصلاحات دیگه هم انجام دادم ترکیب بار هارو غیره اگه میشه یبار دیگه زحمت بکشید کنترل کنید ممنون میشم نظرتون کار ساز بود
به نظرتون ارتفاع مقطع رو 10 سانت افزایش بدم بهتر نیست یا با همین مقدار آرماتور کارم بهینه هستش ؟ راهنمایی شما واقعا ارزنده س امیدوارم بتونم بهره برداری کنم ازش
http://s4.picofile.com/file/7829063224/NP.zip.html

پاسخ
خواهش میکنم

من اندک چیزیایی که میدونم و در اختیار دوستان قرار میدم
در قسمت هایی از پی که بصورت گسترده هستش بهتره 1 نوار هم در وسط و مابین ستون ها در هر دوجهت باشه
و کنترل بشه
در اکس ستونها بهتره حتما نوار طراحی باش در دو جهت
شما مثلا در بالا ی پی 1 نوار طراحی خیلی عریض کشیدی که مناسب نیست
برای اینکه ستونها درز انقطاع و پر نکنن باید انتهای ستون از لبه ی پی 10 سانت فاصله داشته باشه حدودا
باید دقیق طراحی بشه تا بشه گفت ضخامت نیاز هست بزرگ بشه یا نه
معمولا ضخامت طوریه که برش پانچ جواب بده
در مورد ترکیب بارها هم خوبه ترکیب بارهای طراحی هم خوبه
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Question چک کردن پروژه سیف پی منفرد سازه 3 طبقه amirh.kiapsh@gmail.com 0 1,511 1399/8/27 ، 08:32 عصر
آخرین ارسال: amirh.kiapsh@gmail.com
  لطفا این فایل و چک کنید زود ساختمان 6 سقف آیا نیاز به میکروپایل دارد چند متری؟ amirsadeghsharifi 0 1,044 1399/5/4 ، 02:47 عصر
آخرین ارسال: amirsadeghsharifi
  چک کردن فایل safe و مشکل در کنترل برش پانچ amirkazemi 10 11,533 1397/9/18 ، 03:29 عصر
آخرین ارسال: heathing
  فونداسیون نواری دو طرفه manphetah 1 1,371 1396/8/2 ، 12:41 صبح
آخرین ارسال: civil92
  چک کردن فایل ایتبز و سیف elyas64 1 1,582 1395/3/6 ، 12:45 صبح
آخرین ارسال: فرشاد امن خانی
  درخواست چک کردن قایل SAFE farbodcj 0 1,657 1394/12/1 ، 12:14 صبح
آخرین ارسال: farbodcj
  چک کردن پی گسترده فوری فوری ضروریییی (سیف 2014) pariya93 0 1,514 1394/9/13 ، 06:45 عصر
آخرین ارسال: pariya93
  چک کردن پروژه Strap Footing hamdullah 0 1,705 1394/6/9 ، 02:15 عصر
آخرین ارسال: hamdullah
  چک کردن پروژه safe One 5 3,560 1394/5/23 ، 11:00 عصر
آخرین ارسال: miladezati
  چک کردن سیف saze80 2 2,464 1394/5/17 ، 10:46 صبح
آخرین ارسال: siamak_meybodi

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان