موضوعها: 26
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
باسلام
لطفا من را در ترسیم پلان فونداسیون توسط نرم افزار اتوکد و انتقال به safe با خزییات کامل ایمپورت کردن اشنا نمایید اگه هم تایپکی است که مطلب مفیدی بود بهم بگید
موضوعها: 4
اعتبار:
0
سپاس ها 0
دوستان عزیز خواهشا ترسیم پلان فونداسیون در اتوکد و انتقال به safe رو بیشتر توضیح بدین. جزوه ای که ادرس دادین و کتاب بتن و فولاد جناب سلطان ابادی
هم هرچی من میخونم باز هم نمیفهمم.
خواهشا دوستان اگر امکانش هست یه فیلمی تهیه کنید و بزارید برای فروش.
موضوعها: 26
اعتبار:
1
سپاس ها 0
نمیتونم پلان پی نواری رو از اتوکد به safe منتقل کنم. میشه راهنمایی کنید؟ فقط با یک لایه (لایه صفر پیش فرض) و فقط هم خطوط پی رو کشیدم، اما وقتی import می کنم روی safe، اول این که گزینه ADD برای من فعال نیست و دوم این که وقتی OK می کنم چیزی به پلانی که از ETABS آوردم اضافه نمیشه.
ممنون میشم راهنمایی بکنید. خیلی درگیرشم
من پلان رو کلا در اتوکد میکشم و به دلایلی امکان ارسال فایل safe به اتوکد رو ندارم. اما فایل اتوکد رو با پسوند dxf ساختم. اما import کردن رو نمی دونم چرا نمیشه
موضوعها: 1
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سلام از قسمت لایه ها در کد رنگ زرذ برای خطوط ترسیمی باید انتخاب شود امتهان کنید ضرر ندارد.
موضوعها: 4
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سلام. منم این مشکل دارم. از ایتبس یه فایل با پسوند dxf ساختم و پلان فونداسیون تو کد ترسیم کردم حالا همون از کد میخام تو سیف ایمپورت کنم ولی نمیشه! کسی هست که الان کمکم کنه. بحث مال خیلی وقت پیش بوده