امتیاز موضوع:
  • 25 رأی - میانگین امتیازات: 2.72
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیغام خطا در محاسبه برش پانچ توسط SAFE12
ضمن سلام
دوستان ممنون می شم اگه با چنین اشکالی مواجه شدید یا علتش رو می دونید بیان کنید

[URL=][/URL] برای دسترسی به فایل باید عضو سایت شوید (کلیک کنید)

پیغامی هم که موقع دیدن برش پانچ این ستون ها می ده N/C بوده و مربوط به ستونهای پایین است.
عرض فونداسیون یک متر و ضخامت آن 0.5 متر است.
با کاهش ضخامت فونداسیون به 0.3 هم درست نشد.
پاسخ
سلام
علت میتونه کوچیک بودن ابعاد نسبت به ستون باشه
شما عرض پیو بیشتر کردی جواب نداد؟
پاسخ
ممنون از مهندس و دوست خوبم حمید فلاح منش
درست شد
ظاهرا مشکل از تعریف نوارهای طراحی بود
پاسخ
باسلام
دوستان عزیز حداقل سعی شود در پاسخ به مسائل مطرح شده از قبل مطالعه انجام شود هر چه بی خردی هست از مطالعه نکردن است با تمام احترامی که برای همه اعضا سایت و دوستان خودم که تازه کار با نرم افزار های محاسباتی را شروع کرده اند قائل هستم تذکر این نکته خالی از لطف نیست که اکثر جوابها داده شده به سوالهای مطرحی از طرف دوستان اشتباه می باشد دوستان عزیز با کمی تسلط به زبان انگلیسی و مطالعه هلپ برنامه مشاهده خواهید کرد که علامت n/cیعنی اینکه محدوده برش پانچ خارج از منطقه پی میباشد و این هم به خاطر قفل شکسته بودن نرم افزار است و باید برش پانچ دستی محاسبه گردد لطفا در دادن پاسخ دقت کافی به عمل آوردید چرا که پاسخ اشتباه شما یعنی محاسبات اشتباه و به خطر افتادن جان افراد ساکن به قول استاد خودم پرفسور ازهری (( محاسبات حرفه نیست یک هنر است سعی شود این هنر به زیبایی آموخته شود))
تشکر از لطف همه دوستانی که به این تذکر توجه می کنند.
بهزاد قربانپور
پاسخ
سلام
بسیار ممنون از پاسخ شما
دوست عزیز شما جواب منو خوندید؟در پست شماره 2؟
پاسخ
نقل قول: علامت n/cیعنی اینکه محدوده برش پانچ خارج از منطقه پی میباشد و این هم به خاطر قفل شکسته بودن نرم افزار است و باید برش پانچ دستی محاسبه گردد

میشه در این باره بیشتر توضیح دهید ؟؟!!

وقتی که محیط پانچ از محدوده پی مدل شده فرا تر رود این اخطار گزارش می شود . همان چیزی که خود شما هم به آن اشاره کردید . اما این چه ربطی به قفل شکسته بودن نرم افزار داره ؟ آیا شما به صورت دستی کنترل کرده اید و به تناقض بین محاسبات دستی و محاسبات نرم افزار رسیده باشید ؟؟
پرسش و پاسخ در زمینه طراحی سازه های فولادی و بتنی در کانال تلگرام زیر
https://telegram.me/costbook
پاسخ
(1392/7/28 ، 10:20 عصر)behzad.g نوشته است: باسلام
دوستان عزیز حداقل سعی شود در پاسخ به مسائل مطرح شده از قبل مطالعه انجام شود هر چه بی خردی هست از مطالعه نکردن است با تمام احترامی که برای همه اعضا سایت و دوستان خودم که تازه کار با نرم افزار های محاسباتی را شروع کرده اند قائل هستم تذکر این نکته خالی از لطف نیست که اکثر جوابها داده شده به سوالهای مطرحی از طرف دوستان اشتباه می باشد دوستان عزیز با کمی تسلط به زبان انگلیسی و مطالعه هلپ برنامه مشاهده خواهید کرد که علامت n/cیعنی اینکه محدوده برش پانچ خارج از منطقه پی میباشد و این هم به خاطر قفل شکسته بودن نرم افزار است و باید برش پانچ دستی محاسبه گردد لطفا در دادن پاسخ دقت کافی به عمل آوردید چرا که پاسخ اشتباه شما یعنی محاسبات اشتباه و به خطر افتادن جان افراد ساکن به قول استاد خودم پرفسور ازهری (( محاسبات حرفه نیست یک هنر است سعی شود این هنر به زیبایی آموخته شود))
تشکر از لطف همه دوستانی که به این تذکر توجه می کنند.
بهزاد قربانپور
با سلام
احتمال دارد که شما دوست خوب هم اطلاعات فنی وتجربه مناسبی داشته باشی ولی اگر علاقمندی در این سایت تشریک اطلاعات کنی این طرز برخورد زیاد پسندیده نیست.تعدادی از اساتیدومدیران این سایت هم مسلط فنی اند وهم.متبحر اجرایی هستند وهم مودب ودلسوز.حرمت آنها را نگهدار.واگر مطالب خوبی داشتی وارانه دادید همه بجه های مای سیویل ممنون شما هم می شوند.سایت مای سیویل ،سایت بجه های باحال .با معرفته .انشا اله شما هم در آنیده یکی از آنها باشی.
(حاصل کار تیمی وهمکاری ، نتیجه برد-برد برای همه هست (یداله مع الجماعه
[URL=][/URL] برای دسترسی به فایل باید عضو سایت شوید (کلیک کنید)

پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  کنترل دال دوطرفه در ساختمان فولادی با دیوار برشی توسط نرم افزار safe nima141 0 839 1399/4/17 ، 01:55 عصر
آخرین ارسال: nima141
  safe12.3.2 and etabs 9.7.4 مشکل ایمپورت ali2712022 4 4,332 1398/4/12 ، 09:19 صبح
آخرین ارسال: sahar_14
  کنترل برش پانچ دیوار برشی در نرم افزار سیف 12 AISC 0 1,630 1396/8/1 ، 10:40 عصر
آخرین ارسال: AISC
  اشتباه در محاسبه برش پانچ ؟ 11civil11 3 2,338 1395/11/24 ، 09:45 عصر
آخرین ارسال: فرشاد امن خانی
  راهنمایی درباره مقدار ارماتور توسط برنامه safe 12 hamid1002 2 2,421 1395/7/3 ، 01:52 عصر
آخرین ارسال: hamid1002
  برش پانچ najme90 2 1,970 1395/5/22 ، 07:11 عصر
آخرین ارسال: کیوان بابایی
  فعال نشدن گزینه برش پانچ در سیف 8 من babanol 1 1,648 1394/8/14 ، 08:35 عصر
آخرین ارسال: کیوان بابایی
  تاثیر باز شو در برش پانچ اکبر حقیقی 4 2,057 1394/7/16 ، 11:21 صبح
آخرین ارسال: اکبر حقیقی
  ازدياد برش پانچ arvin66 0 1,477 1394/7/8 ، 02:59 عصر
آخرین ارسال: arvin66
  مفهوم N/Cدر برش پانچ اکبر حقیقی 10 5,461 1394/7/5 ، 11:53 عصر
آخرین ارسال: miladezati

پرش به انجمن: