امتیاز موضوع:
  • 15 رأی - میانگین امتیازات: 2.93
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل در سرعت آپلود فایل های آموزشی با gprs
سلام دوستان.من از بسته های gprsاستفاده میکنم.توی آپلود واقعا مشکل دارم.ساعت 5صبح که سرعت باید عالی باشه به زحمت و توی 20دقیقه تونستم یه فایل 100کیلوبایتی رو رو سرور سایت آپلود کنم.همیشه هم اینطوره و این مسئله مقطعی نیست.در کل دانلود که پایینه اما سرعت آپلود خیلی بدتره.اگر کسی از دوستان راهی به نظرش میرسه راهنمایی کنه.چون وقتی یه فایل آموزشی تهیه میکنم هرچقد هم حجمش کم باشه ولی باز خیلی زمان میبره تا آپلود بشه.تشکر
پاسخ
(1392/5/4 ، 01:05 عصر)taksa2012 نوشته است: سلام دوستان.من از بسته های gprsاستفاده میکنم.توی آپلود واقعا مشکل دارم.ساعت 5صبح که سرعت باید عالی باشه به زحمت و توی 20دقیقه تونستم یه فایل 100کیلوبایتی رو رو سرور سایت آپلود کنم.همیشه هم اینطوره و این مسئله مقطعی نیست.در کل دانلود که پایینه اما سرعت آپلود خیلی بدتره.اگر کسی از دوستان راهی به نظرش میرسه راهنمایی کنه.چون وقتی یه فایل آموزشی تهیه میکنم هرچقد هم حجمش کم باشه ولی باز خیلی زمان میبره تا آپلود بشه.تشکر

سلام

پیشنهاد من اینه که اگه زیاد با نت سرو کار داری یه Adsl بگیری و یا سیمکارت دیتا رایتل هم خوبه هم قابلیت ارسال پیامک داره و هم اینترنت پرسرعت قابل جابجایی.

و اگرم برات مقدور نبود میتونی بعد اینکه چند تا فایل آموزشی تهیه کردی بری کافی نت همه رو یجا آپلودش کنی مثلا هفته ای یبار

موفق و موید باشید
پاسخ
سلام تشکر مهندس جان من در حال حاضر محل کارم بیرون از شهره تلفن ثابت نداریم که adslبگیرم.رایتل هم اینجا آنتن نداره.
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طراحی سایت آموزشی taranehseo 0 308 1401/7/18 ، 05:21 عصر
آخرین ارسال: taranehseo
  مشکل در نصب ایتبس ehsan021 3 7,164 1394/3/3 ، 09:37 عصر
آخرین ارسال: emran karimi
  چک کردن فایل سیف از نظر مهندسی و اجرایی shamsabadi 1 1,957 1393/5/31 ، 05:13 عصر
آخرین ارسال: shamsabadi

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان