با سلام.
یسری نقاط برداشت شده رو می خوام توی لند منحنی های میزانشونو رسم کنم.تا نقشه توپوگرافیو آماده...
فایلو میذارم کسی میتونه راهنمایی کنه..؟
وقتی رسم میکنم فقط دوتا منحنی میکشه.
مشکل کجاست؟
(1392/5/4 ، 01:55 عصر)mldrezazadeh نوشته است: با سلام.
یسری نقاط برداشت شده رو می خوام توی لند منحنی های میزانشونو رسم کنم.تا نقشه توپوگرافیو آماده...
فایلو میذارم کسی میتونه راهنمایی کنه..؟
وقتی رسم میکنم فقط دوتا منحنی میکشه.
مشکل کجاست؟
سلام
توپوگرافی با چه مقیاس و چه نسبتی میخوای؟؟؟(منظور از نسبت ،نسبت منحنی های اصلی به فرعی)
(1392/5/5 ، 12:15 صبح)mldrezazadeh نوشته است: مقیاس 1/2000
یا هرمقیاسی که منحنی های بیشتر و دقیق تر رو بده.چون اختلاف ارتفاع خیلی زیادی وجود نداره.
ممنون
خدمت شما
سوالی داشتی در خدمتم.
Desktop.rar (اندازه: 488.13 KB / تعداد دفعات دریافت: 282)
1392/5/5 ، 03:40 عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: 1392/5/5 ، 03:45 عصر، توسط Reza-MSR.)
(1392/5/5 ، 03:15 عصر)mldrezazadeh نوشته است: واقعااااا سپاسگزارم...
امکان داره ی توضیح کوچیک درمورد نحوه ترسیمش بدی؟
من ی مقاله از رسم توپوگرافی با لند دارم.مراحلشو انجام میدم ولی ب نتیجه نمیرسم.
خواهش انجام وظیفست.
اختلاف ارتفاع کمینه و بیشینه در محوطه ای که ایجاد کردی خیلی ناچیزه. پس زمانی که میخوای منحنی بزنی اگه حالت پیش فرض نسبت منحنی اصلی به فرعی نرم افزار رو تغییر ندی همون دو تا منحنی رو که خودتم اشاره کردی نمایش میده.
(من کار خاصی انجام ندادم نقاط رو به نرم افزار معرفی کردم و باندری زدم ویه سطح براش ایجاد کردم و اون مقدار پیش فرض که بالا هم اشاره شد رو کمش کردم تا منحنی میزان بیشتری نمایش داده بشه)
سلام . من هم یه سری نقاط برداشت شده دارم ولی اصلاً نمیدونم باید چطوری منحنی های میزانشو ترسیم کنم.
کسی میتونه منو راهنمایی کنه ؟ چطوری با نرم افزار اتوکد میشه این کارو کرد؟
ممنون میشم اگه کسی میدونه به من یاد بده.
(1394/8/17 ، 04:32 عصر)mojdee نوشته است: سلام . من هم یه سری نقاط برداشت شده دارم ولی اصلاً نمیدونم باید چطوری منحنی های میزانشو ترسیم کنم.
کسی میتونه منو راهنمایی کنه ؟ چطوری با نرم افزار اتوکد میشه این کارو کرد؟
ممنون میشم اگه کسی میدونه به من یاد بده.
سلام
شما باید با نرم افزار AutoCad Land یا Civil3D اینکار را انجام بدید.