امتیاز موضوع:
  • 57 رأی - میانگین امتیازات: 3.02
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
وظایف سرپرست کارگاه
با سلام خدمت دوستا سوالی دارم از مهندسین عزیز وظایف اصلی سرپرست یک کارگاه برای ساخت یک پروژه مسکونی بتونی چیست؟
پاسخ
1) مطالعه دقیق پیمان منعقده فیمابین شركت و كارفرما و آگاهی از تعهدات طرفین قرارداد و داشتن اطلاعات كافی و كلی از نقشه‌ها و مدارك منضم به پیمان و همچنین آشنایی كافی با فعالیت‌ها و عملیات موضوع پیمان و برنامه زمانبندی اجرای عملیات.
2) آگاهی كافی از قیمت‌های روز مصالح و دستمزدها و هزینه اجرای عملیات موضوع پیمان و آگاهی از فهارس بهاء منتشره از سوی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی كشور و داشتن توانایی لازم به منظور آنالیز بهاء واحد كارهای مربوط به موضوع پیمان و داشتن تخصص و تجربه كافی در زمینه مدیریت كارگاهی و مدیریت پروژه‌های عمرانی و آگاهی لازم در مورد بخشنامه‌های مهم سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی، مرتبط با كارهای حوزه مدیریت خود.
3) دارای توانمندی‌های مدیریتی لازم برای هدایت پروژه و كارگاه و برخورداری از متانت وشیوایی كلام در طرح مسائل پروژه و در دفاع از حقوق شركت و تلاش در جهت حفظ منافع شركت و توانمند برای كاهش زیان‌های احتمالی پروژه و شركت.
4) آگاهی كافی از «آیین نامه معاملات» و ضوابط و مقررات شركت و آشنائی با ضوابط و مقررات «مالی‌» و نحوه استفاده از صورت هزینه‌ها و سایر مدارك در چگونگی صدور سند حسابداری.
5) ارائه پیشنهاد چگونگی سازماندهی كارگاه و چارت سازمانی اداره كارگاه و پیشنهاد و معرفی رئیس كارگاه یا سرپرست كارگاه و یا درخواست عزل سرپرست كارگاه به همراه ارائه دلایل لازم و كافی و تلاش در زمینه ایجاد نظم و هماهنگی در پروژه و كارگاه به منظور تضمین صحت و سرعت عملیات اجرایی و فراهم نمودن قابلیت انجام بهینه وظایف محوله به كارگاه، تحت مدیریت خود.
6) نظارت كلی بر نحوه كار كارگاه و مشاركت در حل و فصل مسائل كلان كارگاه و راهنمایی و هدایت سرپرست كارگاه در چهارچوب وظایف محوله و به گونه‌ای كه به وظایف و اختیارات سرپرست كارگاه لطمه‌ای وارد نشود و شأن سرپرست كارگاه نیز حفظ و رعایت شده باشد.
7) نظارت بر عملكرد رئیس یا سرپرست كارگاه و اعمال كنترل‌های لازم به منظور حصول اطمینان از انجام مطلوب و به موقع وظایف وی در كارگاه و ارائه گزارش به معاون فنی و اجرایی شركت در مورد مشكلات و مسائل كارگاه و ارائه پیشنهاد و راه‌حل جهت حل و فصل مسایل كارگاهی.
8) ایجاد ارتباط فعال و مطلوب با كارفرما و مشاور (دستگاه نظارت) و نمایندگان آن‌ها در چهارچوب پیمان و منافع شركت و دریافت نظرها و دیدگاه‌های ایشان در مورد كار و پروژه و انتقال نظر و دیدگاه‌ها به معاون اجرایی شركت و همچنین تلاش در جهت تحقق نظرها و دیدگاه‌های مذكور در چهارچوب پیمان و منافع شركت و ارائه راهكارهای مناسب به منظور حل و فصل‌ مسائل پروژه و تسریع در عملیات اجرایی و دفاع از حقوق و منافع شركت در مقابل كارفرما و مشاور و نمایندگان آن‌ها.
9) نظارت مستمر بر انجام به موقع فعالیت‌های كارگاهی، به ویژه عملیات مستندسازی كار و پیگیری دریافت مصوبه صورتجلسات و تأییدات كارفرما و مشاور.
10) عملیات دریافت آمار و اطلاعات از نحوه انجام عملیات و ارائه گزارش‌های نوبه‌ای به شركت (معاون اجرایی) به گونه‌ای كه شركت از روند كار، آمار و اطلاعات كافی داشته باشد.
11) نظارت بر تهیه و ارائه لیست بیمه كارگاه و همچنین نظارت بر چگونگی پرداخت كسور قانونی در كارگاه و پیگیری دریافت مفاصاحساب بیمه و در موارد خاص دریافت مفاصاحساب دارایی مربوط به پروژه و ارائه مفاصاحساب به شركت.
12) دریافت دیدگاه‌ها و خط مشی تعیین شده از سوی شركت برای پروژه و كارگاه و پیگیری تحقق این دیدگاه‌ها و خطی‌مشی‌ها و رعایت دقیق آن‌ها .
13) پیگیری تشكیل جلسات با كارفرما و مشاور به منظور دفاع از حقوق و منافع شركت و پروژه و شركت فعال در جلسات مذكور با هماهنگی و در معیت نماینده‌ای از شركت و پیگیری لازم به منظور اجرای مفاد صورتجلسات مذكور و ارائه گزارش نتایج حاصل از پیگیری‌ها به شركت (معاون اجرایی شركت).
14) نظارت و كنترل هزینه‌های كارگاه و مقایسه با درآمدهای حاصل از كار كارگاه و برنامه‌ریزی و انجام اقدامات مقتضی به منظور ایجاد و حفظ منافع و سود شركت از بابت اجرای پروژه.
15) تأیید صورت هزینه‌ها و اسناد و مدارك ارسالی از كارگاه و ارائه آن‌ها به شركت.
16) تنظیم برنامه زمانبندی تهیه و تدارك مصالح و مایحتاج كارگاه با كمك و هماهنگی سرپرست كارگاه و یا تأیید برنامه تهیه شده مذكور در كارگاه و ارائه یك نسخه از اینگونه برنامه‌ها به شركت و همچنین نظارت بر برنامه درآمد و هزینه كرد كارگاه و پیگیری تهیه به موقع صورتوضعیت‌های كاركرد و مشاركت در دفاع از صورتوضعیت‌ به همراه سرپرست كارگاه یا نماینده فنی كارگاه و پیگیری وصول مطالبات پروژه و شركت از كارفرما.
17) ارائه به موقع گزارش مربوط به سود و زیان احتمالی پروژه و اعلام هشدارها و راهكارهای مناسب و به موقع به شركت و كارگاه به منظور حفظ منافع شركت و كارگاه.
18) انجام اقدامات و وظایف محوله از سوی معاون اجرایی شركت و یا مدیرعامل شركت.
نکته مهم: چنانچه در شرایط خاص، مدیر پروژه براساس دستور مستقیم مدیرعامل شركت اقدامی بنماید، مدیر پروژه موظف است قبل از انجام وظیفه یا كار محوله ، معاون اجرایی را مطلع نماید، این امر به منظور حفظ هماهنگی مدیران شركت ضروری خواهد بود.
منبع :http://ie-land.net
از این برکه باید یه دریا بسازیم،یه دریا به عمق یه عشق قدیمی
instagram:Irancivilengineers

پاسخ
آیا سرپرست کارگاه در صورتی که یکی از کارگران در حین کار براثر بی احتیاطی دچار آسیب وجراحت شود مسئول است؟
پاسخ
خیر!
اگر کار گر بیمه باشد که باید حتماً بیمه باشد بر عهده بیمه میباشد!
از این برکه باید یه دریا بسازیم،یه دریا به عمق یه عشق قدیمی
instagram:Irancivilengineers

پاسخ
بیمه کردن کارگران بر عهده کیه کی باید لیست بیمه کارگران رو د کنه ؟
پاسخ
من سه ماهی میشه رشته عمران- عمران رو تموم کردم
تو یه شرکت پیمان کاری قرارداد بسته ام به عنوان سرپرت کارگاه البته کارش کار شهرداری رو سازی و کارهای شهری. کار فرما:شهر داری هستن
ولی تو بیمه مدیر عامل شرکت خودشو به عنوان سر پرست کارگاه معرفی کرده
آیا واسه من مشکل ایجاد میکنه ؟؟؟
چه سودی داره واسه این آقا( مدیر عامل شرکت )؟؟؟
تو سوابق من قرارداد مهمه که با شرکت بسته ام یا سمتی که تو لیسته بیمه رد میشه؟؟؟؟
اگه به فرض من قبول کنم که مشکل نداره ایشو به عنوان سرپرست کارگاه اونوقت من رو به چه سمتی تو بیمه می تونه رد کنه ؟؟؟؟
پاسخ
مگه امکانش وجود اره ؟احتمالا اگر هم شدنی باشه هدف از این کار این بوده تا با استخدام شما حقوق کمتری ولی با مسئولیت غیر حقوقی به شما داده باشه.
پاسخ
میشه بیشتر توضیح بدید
از یک طرف هم تجربه خوبی تا حالا کسب کردم اما شاید ارزششو نداشته باشه .
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  دانلود کتاب " تکنولوژی و کارگاه قالب بندی و آرماتور " ( فنی حرفه ای رشته ساختمان) فرشاد امن خانی 0 1,423 1397/10/29 ، 09:58 عصر
آخرین ارسال: فرشاد امن خانی
  وظایف سرپرست کارگاه hesamdindar 1 1,500 1395/9/9 ، 04:44 عصر
آخرین ارسال: pezhmansuv
  خلاصه وظایف مهندس ناظر،معماری،مکانیک،هماهنگ کننده و... فرشاد امن خانی 1 1,797 1394/7/16 ، 10:45 صبح
آخرین ارسال: 14morteza14

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان