امتیاز موضوع:
  • 79 رأی - میانگین امتیازات: 3.03
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
راهنمایی زدن بالای 50 درصد زبان انگلیسی در کنکور کارشناسی ارشد عمران
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان محترم
راستش میخواستم هم واسه ارشد اماده شم هم کمی زبانم رو تقویت کنم واسه زبان عمومی شروع کردم به مطالعه 504
نمیدونم برنامه ریزیم اشتباهه یا درست اما برنامم رو بهتون میگم اگه جاییش ایراد داشت یا نیاز به اصلاح داشت لطف کنید بگید
برنامم اینطوریه که مثلا درس اول 504رو باز می کنم بعد هر چی لغت داره با استفاده از دیکشنری گوشیم در میارم هم معنیش هم تلفطشو؛بعد تو یک برکه A4وارد می کنم بعدش اون لغات رو یکبار وارد می کنم تو دفتر لعاتم سپس واردشون می کنم تو جعبه یادگیری لایتنر تا برای همیشه یادم بمونه این روش من واسه یادگیریه نمیدونم اشتباهه یا درست
اگه دوستان روش بهتری دارند لطفا مطرح کنند که منتظرم تا از تجربه دوستان نیز استفاده کنم

بعد که لغات رو در میاوردم کنار هم میزاشتم نمیتونستم یک جمله رو معنی کنم به فکر یک گرامر افتادم از اینترنت هم یک گرامر فارسی در اوردم هم یک گرامر انگلیسی ؛جفتشو خوندم خدارو شکر خیلی هم موثر بود و کمک کرد
فقط یک سری لغات هستند که معنی دقیقشون رو نمیتونم بیابم یعنی تو دیکشنری میزنم هر کدوم 5تا معنی داره بعد اکثرا هم مثل هم هستند که باعث میشه قاطی کنم اون لغات رو در پایین می نویسم و از دوستان میخوام معنی اصلی شون رو بهم بگن چون این لغات تو همه جمله ها حضور دارند و تا معنی دقیقش رو نفهمم قاطی می کنم
لیست لغات به شرح زیره :
1:in
2:of
3:to
4:by
5:any
6:if
7:for
8:on
9: that
10:so
11:do
12:does
13:did
14:is
15:it
16:the
17:was
18:were
19:come
20:came
21:become
22:became
23:can
24:could
25:give
26:given
27:has
28:have
29:had
30:him
31:her
32:his
33:went
34:want
35:with
36:will
37:was
38:would

یک سوال دیگه هم داشتم مثلا امده گفته given معنیش مبشه قسمت سوم فعل give خوب منظور از قسمت سوم فعل است یعنی چی؟(این مشکل برمیگرده به ضعف در زبان فارسی؛ممنون میشم یکی از دوستان به صورت کاملا خودمونی این موزد رو توضیح بدهند)
یا مورد بعدی امده کفته معنی could میشه زمان ماضی و اسم مفعول فعل can ; خوب میدونیم که معنی ماضی یعنی گذشته اما منظور از اسم مفعول فعل canهست رو نمیدونم چیه تو گرامر هارو هم نگا کردم چیزی عایدم نشد...

این شد مال زبان عمومی
اما زبان تخصصی عمران؛خیلی تو نت جستجو کردم که اخر سر به ابن نتیجه رسبدم که زبان تخصصی دانشجویان مهندس عمران انتشارات سمت یکی ازکتاب های خوب در این زمینه هست نظر شما دوستان چیه اگر منبع بهتری دارید لطفا یا اسم کتاب رو بگید یا اگه لینکش موجوده لینکش رو برام بزارید ممنون....
پاسخ

سلام.اینکه با لایتنر بخواین لغات رو یاد بگیرید خیلی خوبه.ولی به نظرم شماباید لغات رو بیشتر تو جمله تمرین کنید واین کارو میتونید با استفاده از یک دیکشنری انگلیسی به انگلیسی انجام بدید و از جملاتی که تو دیکشنری نوشته استفاده کنید.به نظرم استفاده از دیکشنری گوشی نمیتونه زیاد موثر باشه .اینطور که به نظر میرسه شما بیشتر تو گرامر مشکل دارید و این لغاتی که معنیشو خواستید یا حرف اضافه هستن و یا فعل کمکی،در نتیجه باید در جمله معنی بشن..راجع به زبان تخصصی هم این کتابی که گفتید،کتاب خوبیه.
پاسخ
بنده معنی لغات رو براتون مینویسم
اما فکر کم تنها 50% از نیازتون رو برطرف کنه!چرا که بیشتر کلمات در نوع جمله مفهوم پیدا میکنند.
1- در-داخل
2-از
3-برای
4- توسط
5-هر (مثلاً هر کس هر چیز)
6-اگر
7-برای
8-روی - در
9-اشاره به کسی یا چیزی (آن)
10-بسیار - خیلی - بنابراین
11-کردن - انجام دادن
12-سوم شخص do
13- گذشته do
14- هست
15- این
16- حرف تعریف است که یک درس را مختص آن قرار می دهند
17- بود - بودم
18- بودند - بودید
19- آمدن - رسیدن - رخ دادن
20- گذشته come (آمد - رسید- رخ داد)
21- شدن
22- گذشته become (شد)
23- توانستن
24- کذشته can
25- دادن
26- داده
27- سوم شخص مفرد در زمان حال و گذشته از فعل have
28- داشتن
29- داشت (گذشته و اسم مفعول have)
30- به او - او را (ضمیر مفعولی)
31- به او - او را (مونث)
32- ضمیر و صفت ملکی (his book:کتاب او)
33- رفت (گذشته go)
34- خواستن
35- با- در باره
36- خواهم(کاری که قرار است در آینده انجام شود)
37- همون17
38- تمایل داشتن

البته همونطور که خودتون می دونید هر کلمه ممکنه چند معنی داشته باشه که بنده فقط به پر کاربرد ترین اونها اشاره کردم.
و اما در مورد سوم شخص ها:
یک مصدر رو در نظر داشته باشین مثلاً : شدن
1-اول شخص مفرد : شدم 4-اول شخص جمع:شدیم
2-دوم شخص مفرد: شدی 5-دوم شخص جمع:شدید
3-سوم شخص مفرد: شد 6-سوم شخص جمع:شدند

در همین رابطه هم لینک بخشی از کتاب انگلیسی عمومی آموزشگاه ماهان رو واست میذارم:
http://www.mycivil.ir/forum/Thread-%D8%A...8%A7%D9%86
از این برکه باید یه دریا بسازیم،یه دریا به عمق یه عشق قدیمی
instagram:Irancivilengineers

پاسخ
(1392/6/18 ، 09:54 صبح)laleh نوشته است: سلام.اینکه با لایتنر بخواین لغات رو یاد بگیرید خیلی خوبه.ولی به نظرم شماباید لغات رو بیشتر تو جمله تمرین کنید واین کارو میتونید با استفاده از یک دیکشنری انگلیسی به انگلیسی انجام بدید و از جملاتی که تو دیکشنری نوشته استفاده کنید.به نظرم استفاده از دیکشنری گوشی نمیتونه زیاد موثر باشه .اینطور که به نظر میرسه شما بیشتر تو گرامر مشکل دارید و این لغاتی که معنیشو خواستید یا حرف اضافه هستن و یا فعل کمکی،در نتیجه باید در جمله معنی بشن..راجع به زبان تخصصی هم این کتابی که گفتید،کتاب خوبیه.

با تشکر
چند تا سوال داشتم ایا میشه از همین دیکشنری های انگلیسی به انگلیسی که برا موبایله استفاده کرد
نحوه کار با دیکشنری انگلیسی با انگلیسی چطوریه اخه تمام لعات انگلیسیه یعنی باید از دیکسنری انگلیسی به فارسی استفاده کرد تا دیگشنری انگلیسی به انگلیسی رو معنی کرد یا نه
پاسخ
سلام ... بهترین منبع برای یادگیری زبان تخصصی مثلا برای رشته عمران همون کتاب دکتر عزمی-انتشارات سمت- هستش .. چیزی که از زبان باید بدونین معنیه چراکه همون درسو فرمول بتن و فولاده که شما انگار دارید امتحان نظام مهندسی میدین ..یعنی یجورایی انگار میخاین یه بند از ایین نامه رو بخونید .. پس خودتونو با کتاب 504 واژه و ... مشغول نکنید ... نصف زبان( هر زبانی) دونستن معنیشه .. و وقتی هم که بتونید لااقل نصف معنی جمله رو که با اصطلاحات عمران بیان شده بفهمید مثل" مقطع با فولاد زیاد ..." که همینقد از جمله رو که بفهمید دیگه مطمئنا میدونید که این مقطع ترد و شکست آنی داره ... همین!!! موفق باشید.
پاسخ
سلامی به گرمای هیداراتاسیون سیمان.
دوستان عزیز نظرات شما رو خوندم و میخوام یه راهنمایی کلی به شما بکنم.
این که شما کتاب 504 و کتاب عزمی و ده ها کتاب دیگه رو خط به خط بخونید و لغاتشو دربیارید و بعد فلش نویسی کنید و بعد حفظشون کنید، عالیه.
ولی واقعا ممکنه؟!!
پس ریاضی، سیالات، مقاومت و بقیه ی درس ها چی میشه؟
این که میخونید چه تضمینی وجود داره که لغات تا روز کنکور از ذهنتون پاک نشه؟
این که بابا مگه خوندن کتاب عزمی به این راحتیه؟ فوق العاده سخته.
پس راهتونو اشتباه انتخاب نکنید.
بهترین منبع برای بحث زبان تخصصی و زبان عمومی مهندسی عمران، نرم افزار گزینه آخره.
من شخصا از این نرم افزار استفاده کردم و به شما توصیه میکنم حتما از این نرم افزار فوق العاده استفاده کنید.
درصدی که من تو کنکور زدم 60 درصد بود، که البته اگه کمی دقت میکردم به راحتی بالای 70 می زدم.
شاید اگه من امسال میخواستم تو کنکور شرکت کنم، این نرم افزارو معرفی نمی کردم؛ چون شما رقبای من بودید.
ولی من دیگه خارج از گودم، امیدوارم شما هم با موفقیت کامل از این گود خارج بشید.

(نمی دونم قوانین این انجمن به چه صورتیه و آیا امکان درج لینک سایت دیگه امکانپذیره یا نه، ولی برای تکمیل توضیحاتم مجبورم لینک سایت گزینه آخرو ثبت کنم:
http://www.gozineakhar.com

اگه قوانین سایت نقض میشه، میتونید حذفش کنید.)

موفق باشید.
پاسخ
سلام دوستان.همه میدونید کسی که معنی لغات بیشتری رو بدونه در زبان انگلیسی موفق تر هست.من خودم از همین کتاب 504 کلمه شروع کردم و واقعا نتیجه گرفتم.به هر کسی هم که میخواد در سطح دانش زبانش یه تحول بزرگ ایجاد کنه پیشنهاد میکنم حتما به سایت زیر که من همیشه استفاده کردم سر بزنه.
کاملترین و شگفت انگیزترین آموزش رایگان 504 لغت ضروری که تا حالا درست شده.
همراه با تلفظ صوتی، فونتیک، فیلم آموزشی، تمرینها و مثال های زیاد، بازی، ترجمه فارسی، فلش کارت، بکگراندهای آموزشی و خیلی چیزای دیگه
همین الان خودتون ببینید
http://zabaneramzi.com/%D8%A2%D9%85%D9%8...8%B1%DB%8C
پاسخ
باسلام خدمت شما دوست عزیزالان این نرم افزار برا ارشد جوابگو هست که تهیه ش کنم
(1393/2/31 ، 06:33 عصر)rangarangi نوشته است: سلامی به گرمای هیداراتاسیون سیمان.
دوستان عزیز نظرات شما رو خوندم و میخوام یه راهنمایی کلی به شما بکنم.
این که شما کتاب 504 و کتاب عزمی و ده ها کتاب دیگه رو خط به خط بخونید و لغاتشو دربیارید و بعد فلش نویسی کنید و بعد حفظشون کنید، عالیه.
ولی واقعا ممکنه؟!!
پس ریاضی، سیالات، مقاومت و بقیه ی درس ها چی میشه؟
این که میخونید چه تضمینی وجود داره که لغات تا روز کنکور از ذهنتون پاک نشه؟
این که بابا مگه خوندن کتاب عزمی به این راحتیه؟ فوق العاده سخته.
پس راهتونو اشتباه انتخاب نکنید.
بهترین منبع برای بحث زبان تخصصی و زبان عمومی مهندسی عمران، نرم افزار گزینه آخره.
من شخصا از این نرم افزار استفاده کردم و به شما توصیه میکنم حتما از این نرم افزار فوق العاده استفاده کنید.
درصدی که من تو کنکور زدم 60 درصد بود، که البته اگه کمی دقت میکردم به راحتی بالای 70 می زدم.
شاید اگه من امسال میخواستم تو کنکور شرکت کنم، این نرم افزارو معرفی نمی کردم؛ چون شما رقبای من بودید.
ولی من دیگه خارج از گودم، امیدوارم شما هم با موفقیت کامل از این گود خارج بشید.

(نمی دونم قوانین این انجمن به چه صورتیه و آیا امکان درج لینک سایت دیگه امکانپذیره یا نه، ولی برای تکمیل توضیحاتم مجبورم لینک سایت گزینه آخرو ثبت کنم:
http://www.gozineakhar.com

اگه قوانین سایت نقض میشه، میتونید حذفش کنید.)

موفق باشید.

پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  اصطلاحات مهندسی عمران در زبان انگلیسی علی خیرالهی 12 30,461 1398/5/14 ، 03:11 عصر
آخرین ارسال: serv24
  اشتباهات گرامری رایج در آزمون زبان UBUNTO 0 1,165 1396/9/22 ، 04:04 عصر
آخرین ارسال: UBUNTO
  قواعد زبان انگلیسی art47 0 1,961 1394/10/25 ، 09:04 عصر
آخرین ارسال: art47
  در جستجوی partner برای آموزش زبان englishpartner98 0 2,105 1394/3/1 ، 12:42 عصر
آخرین ارسال: englishpartner98
Wink آزمونهای آنلاین و رایگان زبان عمومی ارشد و دکتری (8 مرحله) generalenglish 8 4,417 1393/11/14 ، 01:44 عصر
آخرین ارسال: omid_rch
  دانلود نرم افزار دیکشنری تخصصی عمران و معماری اندرویدی آرش نقیبی 0 2,689 1393/2/13 ، 01:38 عصر
آخرین ارسال: آرش نقیبی
  مدارک دانشگاهی به انگلیسی! زینب خوش کلام 0 2,215 1393/2/6 ، 05:51 عصر
آخرین ارسال: زینب خوش کلام
  متون انگلیسی تخصصی عمران ارائه جهت درس زبان تخصصی MOSSAYEB 0 2,782 1392/12/23 ، 08:43 عصر
آخرین ارسال: MOSSAYEB
  دانلود 1400 لغت انگلیسی پر کاربرد همراه با معادل فارسی آنها فرشاد امن خانی 0 8,324 1392/5/24 ، 09:26 عصر
آخرین ارسال: فرشاد امن خانی
  دانلود برنامه دیکشنری تخصصی عمران(کاملا کاربردی) shadi13 3 4,975 1392/4/8 ، 05:07 عصر
آخرین ارسال: sabet32

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان