سلام دوستان عزیز من یه تازه کارم پلان های ساده رو میتونم با اتو کد رسم کنم می خواستم راهنمایی کنید از کجا شروع کنم و توضیح کوتاهی در باره نرم افزار های کاربردی که باید یاد بگیرم و کاربردشون بهم بدین لطفا منتظرم.
راهنمایی کنید ( چه نرم افزار هایی را باید یاد گرفت؟ چطور باید یاد گرفت ؟)
|
1392/7/29 ، 03:44 عصر
سلام
شما ابتدا باید بتوانید یک پلان معماری را تهیه کنید . نرم افزارهای کاربردی برای شما این موارد می باشند : 1-Auto CAD 2- برنامه ETABS : تحلیل و طراحی عضوهای قابی فولادی و بتنی و تیرهای مرکب وطراحی عضوهای پوسته ای دیوارهای برشی 3- برنامه SAFE : تحلیل و طراحی صفخات خمشی مانند دالها و فونداسیون در صورت لزوم منابع یادگیری ارسال داشته باشید من در خدمت شما هستم
1392/7/29 ، 03:56 عصر
(1392/7/29 ، 03:44 عصر)کیوان بابایی نوشته است: سلامممنون از پاسختون میشه در باره تهیه پلان معماری توضیحاتی بدین و این که این نرم افزار ها رو حتما باید باهم یاد گرفت به صورت مکمل یه یکی یکی؟
1392/7/29 ، 04:18 عصر
(1392/7/29 ، 03:44 عصر)کیوان بابایی نوشته است: سلام ممنون میشم منابع یادگیری رو هم بگید.
1392/7/29 ، 04:37 عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: 1392/7/29 ، 04:39 عصر، توسط کیوان بابایی.)
برای ترسیم نقشه های معماری شما باید بتوانید توانایی ترسیم این موارد را داشته باشید در محیط اتوکد
1- مشخص کردن کاربریهای مختلف از یک سازه ؛ تنظیم فضاها وتناسب میان آنها 2- مشخص شدن دقیق محل قرار گیری آسانسور - راه پله -نورگیرها 3- وضعیت در و پنجره و موقعیت دقیق این موارد و اندازه مناسب آن در پلان 4- ترسیم ستونها - کنسولها و بالکنها 5- موقعیت ساختمان نسبت به ساختمان مجاور و یا مسیرهای مجاور همانند خیابان و یا کوچه 6- ترسیم نماهای ساختمان ( نمای شمالی و یا جنوبی از دید دقیق بعد ساختمان ) کتابهایی که در نقشه کشی می توانند به شما کمک کنند موارد زیر می باشد : 1- کتاب نقشه کشی ساختمان مهارت فنی درجه 1 و درجه 2 تالیف عبیدالله جرجانی 2- کتاب نقشه کشی ساختمان تالیف آموزش و پرورش( هنرستان) 3- دانلود پلانهای معماری و تعمیم در تنظیم فظاها و موارد ترسیمی دیگر 4- کتاب اموزش اتوکد برمبنای help برنامه اتوکد - کتاب اموزش اتوکد علیرضا پارسای 5- استفاده از استانداردهای نقشه کشی - نشریه 256 شما بعد از ترسیم یک پلان معماری آن را در برنامه ایتبس مدل می کنید و تحلیل و طراحی آن را انجام می دهید سپس برای برنامه سیف ( طراحی پی ) از برنامه ایتبس خروجی می گیرید و مراحل تحلیل و طراحی یک پی و یا دال را انجام می دهید. در مورد استفاده از این برنامه های طراحی اول باید مفاهیم اولیه طراحی را بدانید یعنی پاس کردن دروس تحلیل سازه - طراحی سازه های فلزی و بتنی - مهندسی پی و ... بعد از این موارد نسبت به یادگیری برنامه های تحلیل و طراحی ( ایتبس و سیف ) کوشا باشید موفق باشید و سربلند
1392/7/29 ، 04:57 عصر
برای منابع یادگیری ایتبس و سیف من قبلا در تاپیک دیگر پاسخ دادم که همان موارد را با ویرایش برای شما گذاشتم امیدوارم مفید باشد .
حناب مهندس شما ابتدا باید یکسری از مفاهیم اولیه طراحی سازه را بدانید منظورم اگاهی و بکارگیری دقیق آیین نامه های طراحی ( مبحث ششم - مبحث نهم - مبحث دهم و آیین نامه 2800 ) را داشته باشید و بدانید که در هر وضعیت از مدل به چه طراحی نیازمند هستید من موارد زیر را برای شما توصیه می کنم این پروسه خیلی سریع اتفاق نمی افته شما ابتدا باید از مفاهیم اولیه و پایه طراحی شرو ع کنید تا در مدلسازی و طراحی سازه های تجربه کسب نمایید و با جلو رفتن کا و تلاش کردن بتوانید حرفه ای شوید . 1- استفاده از منابع طراحی سازه های فلزی همچون کتاب طراحی سازه های فلزی مهندس میرقادری و مهندس طاحونی 2- کتاب طراحی سازه های بتنی دکتر مستوفی نژاد و کتاب طراحی سازه های بتنی مهندس طاحونی 3- استفاده از کتاب تحلیل و طراحی ساختمانهای فولادی جلد اول از خانه عمران - مهندس علی سیفی 4- کتاب تحلیل و طراحی ساختمانهای بتنی جلد دوم از خانه عمران - مهندس علی سیفی 5- استفاده از کتاب پروژه های ساختمانی جلد چهارم علم عمران - دکتر باجی 6- کتاب مهنسی پی تالیف مهندس طاحونی 7- کتاب اموزش سیف 12 تایف مهندس مهدی داودنبی نشر علم عمران 8- استفاده از اموزشهای سایت مای سیویل ( دانلود اموزشهای سیف و ایتبس ) 9- فعال شدن در زمینه پرسش و پاسخهای سایت مای سیویل ( چک کردن پروژه های دانشجویی - ارسال سوال از اشکالات برنامه های طراحی - مطالعه و تعمیم جواب سوالات طراحی سازه های بتنی و فلزی و همچنین برنامه های طراحی ) 10- پشتکار - تلاش - استفاده از منابع اموزشی معتبر واستارت کردن کار هر گونه سوال و یا اشکای از برنامه های ترسیمی و طراحی داشتی در تاپیک مخصوص ارسال سوال داشته باشید تا بنده ودیگر دوستان جوابگو سوالات شما باشیم موفق باشید
1392/11/2 ، 10:23 عصر
در حال حاظر که رسم پلان توسط نرم افزار انجام میشه تمرین رسم روی کاغذ تاثیر خاصی داره یا خیر؟
1392/11/2 ، 10:45 عصر
(1392/7/29 ، 04:37 عصر)کیوان بابایی نوشته است: کتابهایی که در نقشه کشی می توانند به شما کمک کنند موارد زیر می باشد : نقشه کشی ساختمان: مهارت فنی درجه 1: به روش مدولار (پیمانه ای): اتوکد یا نقشه کشی ساختمان مهارت فنی درجه 1: تاسیسات ساختمان (الکتریکی - مکانیکی) ؟
1392/11/2 ، 11:17 عصر
(1392/11/2 ، 10:45 عصر)sina1001 نوشته است:(1392/7/29 ، 04:37 عصر)کیوان بابایی نوشته است: کتابهایی که در نقشه کشی می توانند به شما کمک کنند موارد زیر می باشد : با سلام اولین کتاب بیان شده را تهیه نمایید. در ضمن برای مشاوره و سوالات پیرامون کتاب لطفا در تاپیک مخصوص به خود ارجاع نمایید . پاینده باشید |
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان