امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سازه بتنی
سلام.من یک مهندس عمران هستم که هنوز وارد بازار کار نشدم یعنی تازه فارغ التحصیل شدم و کار اجرایی بلد نیستم.میخوام توی یه زمین9*11 یه خونه 85متری بسازم دوطبقه روی پارکینگ,توی یکی از شهرستانهای استان گلستان که خطر زلزله زیاده,سطح آب زیرزمینی خیلی بالا نیست ولی برای هم سطح شدن با جاده باید حدود 1.5تا2 متر خاک برداری کرد توی بعضی از قسمت های زمین کمی بیشتر البته,خب حالا چندتا سوال دارم که میخوام خواهش کنم شما جواب بدید توی اسرع وقت,پیش پیش ممنونم.

1.میخوام قبل از شروع به کار مقداری مصالح خریداری کنم مثل میلگرد,با توجه به شرایطی که گفتم چه مقدار میلگرد با چه قطری خریداری کنم ؟حدودا 8ملیون برای خرید مصالح فعلا کنار گذاشتم اولویت با توجه به بازار با خرید کدوم مصالحه و از هر کدوم چه مقدار در ضمن چون خونه مال خودمه اولویت کاریم زدن سقف اوله و سقف 2 و 3 توی اولویت بعدی هستند؟

2.برای زدن هر سقف با این شرایط بازار چقدر هزینه لازمه؟

3.گودبرداری برای پی پطوری باید باشه؟نواری یا گسترده؟برای من کدوم به صرفه تره؟

4.اگه بازم سوالی داشتم میشه براتون ایمیل کنم؟ببخشید اگه سوالاتم زیاد شد!
میشه جواب رو به ایمیلم بفرستید:m.nooroziynodeh@gmail
پاسخ
سلام
فکر کنم بهتره یه مدت پیش دیگران کارکنید وکسب تجربه کنید.حداقل شش ماه هم فعالانه مطالعه کنید.نه درسهای دانشگاهی را بلکه آیین نامه های عمرانی وپروژه های دانشجویی وعمرانی را.بعد دنبال اگر حس خوبی داشتید دنبال ساخت بروید.
یکی از دوستان حرف خوبی زد.یک فارغ التحصیل عمران باید به خانواده ودوستانش بفهماندبعد از فراغت تحصیل هنوز زوده بتواند تو کار ساخت وساز وارد شود ورفع اشکال عمرانی کند! جند سالی نیاز به بیتوته در بازار کار عمرانی دارد.
یکی از آشناهای ما که سال آخر رشته مخابرات هست می گفت این فامیلها کجلم کرده اند هرکی چند تا گوشی سوخته وناکار دارد که هروقت می بینندش از او می خواهند که تعمیرشون کند! طقلک می گفت بخدا عماد من اصلا نمی دونم توی گوشی از چی استفاده شده بابا ینیایی از الکترونیک پیشرفته توشه.ولی این فامیلای زبون نفهم !که این حرفا حالیشون نیست توفشارم گذاشته اند.تا بگم کار من نیست می گن سواد مواد یوخدی!
حکایت فارغ التحصیل عمران هم همینه.تحت فشار فک وفامیل می خواهد خودی نشان دهد وبی گدار به آب می زند وخودش را مضحکه آرمتتوربند وج.شکار وراننده لودر و....می کند که با تمشخر بگویند مهندس اون شمشه را بده.برو کنار بذار باد بیاد.
پاسخ
بنده هم خدمت شما سلام عرض میکنم
اولاً اینجا یه انجمن خیلی دوستانست که سعی میشه با دادن پاسخ در انجمن به بقیه دوستان که ممکنه سوال مشابهی داشته باشند مشکل تا حدودی حل شه.
دوماً در تنظیمات پیش فرض هنگام ثبت نام در سایت این گزینه موجود هست که اگر پاسخ تازه ای داده شد،تو میل باکس تون به شما اعلام میشه.

و اما در مورد سوال:
شما به گفته خودتون مهندس عمران هستین.
اگه نقشه های سازه شما آماده باشه(که باید باشه) خیلی راحت میتونید برآورد هزینه کنید(درس متره و برآورد پروژه).
وگرنه شما از کجا خواهید فهمید که جزئیات فونداسیون شما چی هست؟
بهر حال بعد از مراحل اداری و برای شروع حتماً به نقشه نیاز هست.
موفق باشید.
از این برکه باید یه دریا بسازیم،یه دریا به عمق یه عشق قدیمی
instagram:Irancivilengineers

پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بررسی محاسبات کتاب اموزشی طراحی سازه های بتنی با نرم افزار مهندسین جعفری وسلطان ابادی SK1970 4 2,782 1400/2/8 ، 07:41 عصر
آخرین ارسال: SK1970
  اتصال تیر بتنی کنسولی به تیر اجراییست؟ sahand-p-z 14 11,584 1399/9/25 ، 12:51 صبح
آخرین ارسال: مهران۱۲۳۴
  درخواست آموزش محاسبه سنجاقی های میانی ستون بتنی! Nima88 0 1,036 1399/5/4 ، 08:59 عصر
آخرین ارسال: Nima88
  تفاوت در طراحی دو سازه mo.jaavid 0 1,354 1398/5/9 ، 10:06 عصر
آخرین ارسال: mo.jaavid
  کمک فوری جهت ترکیبات بارگذاری تحلیل دینامیکی بتنی با آیین نامه کانادا masoudmasoud 15 12,304 1397/3/27 ، 01:55 عصر
آخرین ارسال: محمد میری رامشه
  حداق ابعاد تیر و ستون بتنی mortezaomidi 7 38,666 1396/12/5 ، 09:19 صبح
آخرین ارسال: ebrahim110
  سئوال در مورد طراحی تیرچه بتنی علی بهنیا 1 1,596 1396/6/1 ، 10:03 عصر
آخرین ارسال: حمید فلاح منش
  نسبت تنش در ستون های بتنی elyas64 5 2,709 1396/2/11 ، 05:45 عصر
آخرین ارسال: elyas64
Wink سوال در مورد آنالیز سازه مهندسین جوان 0 1,275 1396/1/8 ، 07:02 عصر
آخرین ارسال: مهندسین جوان
  راهنمایی در مورد سازه هشت طبقه sasan.ce 6 2,383 1395/11/4 ، 04:32 عصر
آخرین ارسال: sasan.ce

پرش به انجمن: