1392/7/30 ، 01:30 صبح
سلام.من یک مهندس عمران هستم که هنوز وارد بازار کار نشدم یعنی تازه فارغ التحصیل شدم و کار اجرایی بلد نیستم.میخوام توی یه زمین9*11 یه خونه 85متری بسازم دوطبقه روی پارکینگ,توی یکی از شهرستانهای استان گلستان که خطر زلزله زیاده,سطح آب زیرزمینی خیلی بالا نیست ولی برای هم سطح شدن با جاده باید حدود 1.5تا2 متر خاک برداری کرد توی بعضی از قسمت های زمین کمی بیشتر البته,خب حالا چندتا سوال دارم که میخوام خواهش کنم شما جواب بدید توی اسرع وقت,پیش پیش ممنونم.
1.میخوام قبل از شروع به کار مقداری مصالح خریداری کنم مثل میلگرد,با توجه به شرایطی که گفتم چه مقدار میلگرد با چه قطری خریداری کنم ؟حدودا 8ملیون برای خرید مصالح فعلا کنار گذاشتم اولویت با توجه به بازار با خرید کدوم مصالحه و از هر کدوم چه مقدار در ضمن چون خونه مال خودمه اولویت کاریم زدن سقف اوله و سقف 2 و 3 توی اولویت بعدی هستند؟
2.برای زدن هر سقف با این شرایط بازار چقدر هزینه لازمه؟
3.گودبرداری برای پی پطوری باید باشه؟نواری یا گسترده؟برای من کدوم به صرفه تره؟
4.اگه بازم سوالی داشتم میشه براتون ایمیل کنم؟ببخشید اگه سوالاتم زیاد شد!
میشه جواب رو به ایمیلم بفرستید:m.nooroziynodeh@gmail
1.میخوام قبل از شروع به کار مقداری مصالح خریداری کنم مثل میلگرد,با توجه به شرایطی که گفتم چه مقدار میلگرد با چه قطری خریداری کنم ؟حدودا 8ملیون برای خرید مصالح فعلا کنار گذاشتم اولویت با توجه به بازار با خرید کدوم مصالحه و از هر کدوم چه مقدار در ضمن چون خونه مال خودمه اولویت کاریم زدن سقف اوله و سقف 2 و 3 توی اولویت بعدی هستند؟
2.برای زدن هر سقف با این شرایط بازار چقدر هزینه لازمه؟
3.گودبرداری برای پی پطوری باید باشه؟نواری یا گسترده؟برای من کدوم به صرفه تره؟
4.اگه بازم سوالی داشتم میشه براتون ایمیل کنم؟ببخشید اگه سوالاتم زیاد شد!
میشه جواب رو به ایمیلم بفرستید:m.nooroziynodeh@gmail