موضوعها: 32
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
آیا می توان از قوطی برای مقاطع ستون ساختمان فلزی استفاده کرد؟
اگر می شود برای ساختمان یک ودو طبقه از چه نمرهای (به کمک تجربه) اگر نمی شود چرا؟مقطع تیر چطور ؟
اگر میشود برای معرفی در ایتبز از چه عنوان استفاده می شود چگونه معرفی می شود؟
من خودم گمان کنم در یک جایی شنیدم نباید از قوطی به علت جوش پذیری ضعیف استفاده کرد آیا درست است ؟
موضوعها: 22
اعتبار:
3
سپاس ها 0
1392/8/28 ، 12:57 صبح
(آخرین ویرایش در این ارسال: 1392/8/28 ، 12:58 صبح، توسط sogand.)
سلام
مگر آنچیزیکه تحت عنوان Box/Tube در ایتبس معرفی میشه غیر از قوطیه؟
در ساخت ویلاها از قوطی زیاد بعنوان ستون استفاده می شه.من طرفهای قیطریه تهران دوتا ساختمان بالای 20 طبقه دیدم که با boxمس ساختند.احتمالا ساخت این قوطی های بزرگ کنترلهای خاصی را به همراه دارد.
من کنجکاوشدم دیدم در انتهای داخلی این باکسها سخت کننده هایی اضافه شده نمی دانم کارکردش چیه.
موضوعها: 67
اعتبار:
60
سپاس ها 3
سپاس شده 13 بار در 4 ارسال
1392/8/28 ، 01:04 صبح
(آخرین ویرایش در این ارسال: 1392/8/28 ، 01:05 صبح، توسط حمید فلاح منش.)
سلام
استفاده از مقاطع باکس خیلی رایجه البته در صورتی که مقطع مناسب باشه برای بارهای وارده
منظور دوستان قوطی های کوچک هستش که مناسب نیستن
بهترین نوع مقطع به نظر من باکس های ساخته شده از ورق هستش
ورق های داخلی ورق های پیوستگی در تراز بالا وپایین تیر، برای جلوگیری از کمانش ستون در محل اتصال
برای تیرها هم نمیتونه مقطع باکس اقتصادی باشه چراکه باکس مقطعیه با ارتفاع کم و ممان اینرسی تقریبا برابر در 2 جهت
که باتوجه به اینکه خمش حول محور صفحه افقی تیر هستش نیازی نیست که حول محور قائم هم قوی باشه و در واقع اقتصادی نیست
ولی از قوطی های سبک همونطور که مهندس بابای گفتن به عنوان تیر رابط ستون ها (استرات) استفاده میشه
موضوعها: 32
اعتبار:
0
سپاس ها 0
lمعرفی اونها در ایتبس چگونه است؟برای ساختمان یک ودو طبقه از چه نمره هایی باید استفاده شود ؟توضیحات کاملترو خودتون بدید.
آقای مهنئس فلاح منش چرا قوطی های کوچک مناسب نمی باشند برای یک طبقه قوطی 14*14 برای ستون خوبه؟
موضوعها: 67
اعتبار:
60
سپاس ها 3
سپاس شده 13 بار در 4 ارسال
سلام
نمیشه گفت چه نمره ای مناسبه باید محاسبه بشه
معرفیش هم باید از frame section گزینه ی import/box بزنید و در پوشه ای که ایتبس نصب شده فایل euro.pro و انتخاب کنید طبق اشتال
چک کنید و هر مقطعی میخواید انتخاب کنید
موضوعها: 0
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سلام دوستان وقتتون بخیر .
یه سوال داشتم بهترین را برای تقویت قوطی ۴۰ در ۸۰ که به صورت افقی برای کف کار شده چیه ؟ خیلی ممنون میشم اگه جواب بدید .
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سلام.
براي پله معلق ( پله هايي كه از ١طرف به ديوار وصل ميشه و ١طرف ازاده)؛.
تك تك كف پله هارو بايد به ١پروفيل تو همون ديوار جوش كرد.. به نظرتون مقطع قوطي ١٠ به عنوان همون پروفيل اصلي كه توي ديواره براي حدودا ١٠ تا كف پله كه بهش وصل ميشه كافيه؟؟
در ضمن پروفيل قوطي هم از ٢ طرف كاملا به تير هاي اصلي ساختمون جوش ميخوره و در راستاي خط شيب پله قرار ميگيره
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سلام و خسته نباشد
خلاصه یعنی فرق بین باکس و قوطی اینه باکس مقاطع ساخته شده در محل کار اما قوطی مقاطع پیش ساخته اند و ضمنا باکس احتمالا دارای تقویت کننده هستن