امتیاز موضوع:
  • 26 رأی - میانگین امتیازات: 2.73
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
هند بوک ايراني طراحي گام به گام سازه هاي فولادي ( فرمولر )

سلام دوستان امروز به یک تاپیک خوب در سایت موج عمران برخورد کردم.
هند بوک ايراني طراحي گام به گام سازه هاي فولادي.
این فایل می تواند مرجع مناسبی برای درس فولاد 1 و 2 باشد و جوابگوی جامعه مهندسی کشورمان.
این هم توضیحات سایت موج عمران:

هند بوک ايراني طراحي گام به گام سازه هاي فولادي

قابل توجه کليه مهندسين ، دانشجويان و اساتيد رشته عمران

سلام به شما مهندسين عزيز و گرامي

امروز به حول و قوه الهي قصد دارم براي شما دوستان مطلبي رو در وب قرار بدم که شايد بتونه نقش مهمي در تسريع طراحي سازه هاي فولادي داشته باشد. اين مجموعه بعد از حدود 4-5 سال تلاش مستمر گروهي از اساتيد و دانشجويان گردآوري شده و بشکلي که امروز مي بينيد در آمده است .

اين هند بوک طيف وسيعي از شما دوستان را تحت پوشش قرار مي دهد. که از آن جمله مي توان به :

1- گروه دانشجويان : اين دسته از عزيزان مي توانند با استفاده از اين هند بوک با روش هاي طراحي انواع سازه های فولادي بطور گام به گام آشنا شوند.

2- گروه اساتيد : اين مجموعه منطبق بر سر فصلهاي مصوب وزارت علوم و تحقيقات بوده و شما عزيزان خواهيد توانست در کنار کتب و جزوات درسي خود اين مجموعه را بعنوان مکمل استفاده کنيد.

3- گروه مهندسان طراح : اين عزيزان هم مي توانند براي سرعت بخشیدن به کارهاي طراحي خود در زمينه سازه هاي فولادي از مطالب اين مجموعه بهره برده و از زمان خود استفاده بهينه را ببرند.

اما هدف اينجانب به اينجا ختم نمي شود. من در نظر دارم با همکاري شما دوستان در مرحله اول ايرادات و نواقص مجموعه حاضر را برطرف کنيم .سپس در مرحله دوم قصد دارم با توجه به ، به روز شدن آيين نامه هاي طراحي مواردي را که نياز به تغيير دارند اصلاح کرده و نکات مورد نياز را اضافه کنيم. در مرحله سوم هدف من اضافه کردن سرفصل هايي جديد به اين مجموعه است که در حال حاضر در اين هند بوک گنجانده نشده است.

لذا همينجا از کليه عزيزاني که تمايل به همکاري با اين پروژه را دارند دعوت به عمل مي آورم تا ، با ارسال نظرات خود به آدرس ايميل civil.wave@gmail.com ، پيشنهادات ارزنده خود را ارائه کرده تا در اسرع وقت به بهترين نظرات ترتيب اثر داده شود و مکاتبات لازم انجام پذیرد. همچنين درصورت تمايل مي توان با تشکيل يک کار گروه اينترنتي ، به کارها انسجام بيشتري بخشيد تا از اين طريق به اهداف ذکر شده در کمترين زمان ممکن دست يافت.

منتظر پيشنهادات و نظرات ارزشمند شما دوستان هستم.

با تشکر

مدیریت وبلاگ موج عمران

http://civilwave.blogfa.com/post-41.aspx

این مجموعه را می توانید از لینک فوق دانلود کنید.

( درصورت تکراری بوددین این موضوع مدیران سایت در حذف آن مختارند )
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  جداول و فلوچارتهای طراحی سازه های فولادی که( سیدعبدالنبی رضوی) فرشاد امن خانی 1 2,475 1398/1/22 ، 02:09 صبح
آخرین ارسال: samisoft
  دانلود جزوه ی آموزش طراحی سازه های فولای 2 به روش LRFD ( مهندس جعفری ) کیوان بابایی 1 7,579 1397/3/30 ، 02:25 صبح
آخرین ارسال: behnam.may7@gmail.com
  دانلود فایل "آشنایی انواع میراگر در سازه" دکتر کامبیز تکین (دانشگاه آزاد صفادشت) فرشاد امن خانی 0 1,887 1396/3/26 ، 09:14 عصر
آخرین ارسال: فرشاد امن خانی
  دانلود دوره رایگان "طراحی سازه های فولادی به روش LRFD" (محمد مهدی شریف پور) (26 فیلم) فرشاد امن خانی 0 2,928 1395/11/1 ، 03:38 عصر
  3 دقیقه با انواع اتصالات در سازه های فولادی sabzsaze.com 0 1,909 1395/4/31 ، 01:15 عصر
آخرین ارسال: sabzsaze.com
  آشنایی با تکنیک های بادبند زنی در سازه های مفصلی فرشاد امن خانی 50 33,548 1394/12/3 ، 11:55 صبح
آخرین ارسال: afshin_ipe
  طراحی دستی سازه فولادی به روش حدی نهایی(وحید کریمی) miladezati 0 2,155 1394/9/12 ، 01:55 صبح
آخرین ارسال: miladezati
  جدول های جزییات اتصال در سازه های فولادی mehrazsarafraz14 9 7,608 1394/9/10 ، 11:31 عصر
آخرین ارسال: siamak_meybodi
  دانلود جزوه نحوه محاسبه سختی جانبی سازه admin 2 15,615 1394/9/9 ، 10:46 عصر
آخرین ارسال: az29
  تصاویر آموزشی از "اتصالات در سازه های فلزی" (39عکس)(جهانبخش نقیلو) فرشاد امن خانی 2 2,957 1394/7/12 ، 12:58 صبح

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان