موضوعها: 2
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
با سلام
لطفا اگه امکانش بود در مورد کاردان های فنی ساختمان راهنماییم کنید
اینکه نظام مهندسی به اونایی که توی آزمون کاردان فنی ساختمان قبول میشن چه امتیازاتی میده؟
موضوعها: 115
اعتبار:
28
سپاس ها 0
سپاس شده 13 بار در 1 ارسال
نظام مهندسی هیچ امتیازاتی نمیده .. اما سازمان نظام کاردانی بهشون پروانه اشتغال میده که میشه باهاش در مناطق روستایی نظارت کرد و یا اجرا . کلا" خوبه واسه شروع و وارد شدن به این حوزه .. البته اگه منطقه روستایی اشنا داشته باشی براحتی میتونی به اندازه مهندسین پروانه دار پرکار!، پول پارو کنی .. این دیگه بستگی به خودتون داره مهندس. موفق باشین.
موضوعها: 32
اعتبار:
0
سپاس ها 0
در مازندران سهمیه شهری 2000متر برای دوسال است اگه ما سهمیه خودمونو تمام کنیم دوازده میلیون عاید ما میشه (سهمیه نظارت عمران )این به نظر من سهمیه کمی است سالی 2000 مترباز خوب بودبعداز پرکردن سهمیه باید چه کارکرد ؟
موضوعها: 115
اعتبار:
28
سپاس ها 0
سپاس شده 13 بار در 1 ارسال
با احترام باید خدمت شما بگم که اگه منظورتون از سهمیه شهری2000 متری برای پروانه کاردانیه ، که همچین چیزی اصلا محاله و تا حالا که اجرا نشده و یا لااقل ما نشنیدیم در ضمن 2000 متر کیلویی!!!!! چند حساب کردی مهندس که میگی 12 تومن؟
اونایی که پروانه شهری دارن ارزو به دل موندن که سالی 500 متر (فقط 500 متر)!!! از سهمیه شهریشون بهشون نظارت بخوره اونوقت شما میگین 2000 متر خوب بود؟ الان کی سهمیشو پر میکنه؟!!! واقعا اگه کسی هست که سهمیه نظارتیشو(8000 متر و بالاتر منظورمه)پر میکنه باید سالی 2 بار بره سفر اروپا دیگه نباید گلایه داشته باشه که مگه اینکه زیاده خواه باشه...
موضوعها: 2
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سلام و ممنون از راهنماییه خوبتون
اگه دیگران هم در این مورد نظری داشتن وبیشتر راهنماییم کردن ممنون میشم
با تشکر
موضوعها: 32
اعتبار:
0
سپاس ها 0
خانم خوش کلام منظورم کاردانی نبود به نظر من اگه کسی سالی 1000متر نتونه مهر کنه بره دنبال شغل دیگه بهتره تا اینکه مثل شما آرزو به دل 500متر باشه از من میشنوید روی عمران حساب نکنید الان نظارت متری 6000 تومان است