1392/9/16 ، 08:54 عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: 1392/9/16 ، 11:58 عصر، توسط admin.)
من چند تا سوال دارم که قبل از هرچیر به خاطر ساده بودن و شاید پیش پا افتاده بودن سوالها ازتون معذرت میخوام .. اما واقعا چاره ای جز پرسیدنش ندارم ...
1-روش رسم برش پله در اتوکد مثل روش کشیدن با دسته ؟یعنی امتداد دادن خطوط و ...
2-علایم برش، و یا نشانه های ستون ها که حروف یا اعداد داخل دایره هستن چطور باید کشیده بشن ؟ویا فلش انتهای خطی که مسیر پله ها رو مشخص میکنه ؟و یا علامتی که ترازها رو درر برش نشون میده ؟
پیشاپیش از لطفتون ممنون ...
با سلام و احترام
1:
نه
خیلی راحت شما ارتو رو آن کن (با زدن کلید اف 8) البته اگه آن نبود بد از فرمان لاین (ال) استفاده کن و موس رو به جهت مستقیم و بالا ببر و در هر سمتی هر عدیدی میخوای با کلید کیبورد بزن. اما اگه خواستی سرعتیت بره بالا تر یک ردیف پله رو که زدی بقیش رو کپی کن
2:
الف:
شما یک دایره بکش و در داخل آن حروف یا عدد مورد نظر را بنویس و سپس جا به جا کن به هر سمتی که دوست داشتی یا بهتر بگم ببر نوک خطی که میخواهی این دایره وجود داشته باشه. در واقه باید خودت ترکیبی کار کنی و همه رو با هم جا به جا کنی
ب:
فلش که با دستور پلی گان یا چند ضلعب یا ( پی او ال ) کیتونی ترسیم کنی و بقیش هم که لاین هست.
ج:
این هم دقیقا ترکیبی هستش
شما یک دایره میکشید و از وسطش خط ها را با فرمان لاین عبور میدهید.
اما در کل حرفی که بار ها زدم
اتوکد اگه نصفش یادگیری دستور ها باشه نصف دیگش خلاقیت و فکر کردن و نحوه استفاده از دستور هاست.
امیدوارم تونسته باشم کمک کنم
اگه بازم سوالی بود که من میتونستم جواب بدم بپرسید حتما جواب میدم
و اگه ندیدم یا بلد نبودم
دوستان هستند که از من خیلی وارد تر هستند.
1392/9/16 ، 11:54 عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: 1392/9/16 ، 11:58 عصر، توسط Cadkhoda.)
یه سری به تاپیک زیر بزن ! انجمن تخصصی عمران مای سیویل » نرم افزار های عمرانی » اتوکد AutoCAD » آموزش اتوکد » دانلود آموزش گام به گام رسم پلان، نما و برش در اتوکد
سلام .. من چند تا سوال دیگه هم دارم .. لطف کنین و بازم جواب من رو بدین ... ممنون
1-من فایل جدید کاتب رو ریختم و این کاتب فقط یه فونت داره ؟
2-چند روزه اتوکد من کند شده و سرعت کار باهاش کم شده .. میتونین راهنمایی کنین چه مشکلی پیش اومده ؟ ممنون ....
مجموعه کامل فونت های فارسی اتوکد رو میتونی از همین سایت سرچ و دانلود کنی و در پوشه ی فونت اتوکد Paste کنید.
احتمالا ویندوز شما کند شده یا سیستم سخت افزاری ضعیفی نسبت به نرم افزارهای مورد استفاده دارین یا مثلا بازی سنگینی نصب کردید که سیستم را تحت شعاع قرار داده و ویندوز کند شده در نتیجه اتوکد که نرم افزار تقریبا سنگینی هست کند احساس میشه !
ممنون ... بله پس ا گه این طوره احتمالا مشکل یه بازی سنگین باشه .. از راهنماییتون ممنون . واینکه من این فونت ها رو هم از همین جا دانلود کردم و تو پوشه فونت ریختم .. ولی چه طوری باید ازش استفاده کنم .. چون k رو که تایپ میکنم کاتب باز میشه و این فونت ها رو چه طوری باید انتخاب کنم ؟
1392/9/23 ، 11:20 عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: 1392/9/23 ، 11:38 عصر، توسط Cadkhoda.)
پس از تایپ متون داخل نقشه توسط کاتب مراحل زیر را انجام دهید.
درج کنید St و کلید اینتر را بزنید
سمت چپ پنجره ی باز شده در قسمت Styles روی عبارت civillir کلیک کرده و در قسمت Font از کرکره ای Font Name فونت دلخواه را انتخاب کن ( دقت شود که فونتهایی که آخرش پسوند shx دارن میتونید برای کاتب انتخاب کنید نه هر فونتی )
در قسمت پایین و سمت چپ پنجره، پیش نمایشی از نوع فونت انتخابی نشان داده می شود که اگر فونت دلخواه شماست دکمه ی Apply و سپس Cancel را کلیک کنید.
خواهید دید که فونت مورد نظر شما برای متونی که با کاتب درج شده جایگزین می شود و تمامی متنهای درج شده با کاتب به فونت انتخابی شما تغییر داده می شوند.
سلام ... میشه بازم به من لطف کنین و جواب بدین ....
وقتی مثلا یه بلوک پنجره داریم که اندازه ای بزرگتر یا کوچیکتر از جاییه که داریم چه طور باید اونو متناسب کنیم .. البته میدونم با فرمان scale میشه اندازه رو تغییر داد .. ولی فقط طول رو میشه تو این فرمان تنظیم کرد .. پس عرضش چی ؟یعنی اگه طول پنجره 4 و عرضش3باشه و بخوایم اونو تبدیل کنیم به 5 و 2...امیدوارم تونسته باشم منظورم رو بنویسم ..
از توجهتون ممنون .....
با استفاده از ابزار Align خیلی آسان و سریع و دقیق می توانید انجام دهید.
1-عبارت Al را تایپ کنید و اینتر بزنید.
2-شکل بلک و یا شکلی که قرار است تغییر کند را انتخاب کنید و اینتر بزنید.
3-حالا به ترتیب گوشه های عناصر را به هم وصل کنید. مثلا گوشه سمت چپ بلاک را با گوشه سمت چپ محل قرار دادن و سمت راست را نیز همیطور انجام دهید.
4-پس از انتخاب گوشه ها اینتر بزنید و در پیغام داده شده(می گوید می خواهید مقیاس نیز تغییر کند یا نه) شما Yes را برگزینید.