امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوال در بارگذاری(فوری)
سلام.در محاسبه وزن خرپای چوبی(سربندی چوبی)برای سقف شیبدار دو طرفه پس از مشخص شدن تمامی جزئیات خرپا اعم از طول و تعداد و...هر کدام از بخشها باید در وزن مخصوص چوب ضرب بشه یا نه؟
2-آیا نیازی هست که در سربندی سقف(خرپشته)اتاقکی به اندازه ای تا انتهای سربندی سقف برای اتاقک آسانسور در نظر بگیریم یا اینکه آسانسور در تراز سقف طبقه آخر نیازی نیست بره بالاتر؟
پاسخ
سلام
وزن هرمتر مربع را محاسبه می کنیم و در جرم مخصوص آن محاسبه کل بار مرده را خواهیم داشت .
برای اتاقک آسانسور باید دالی داشته باشید تا ملحقات آسانسور به ان اضافه گردد مقدار دقیق آن در محاسبات مربوط از مبحث 15 قابل تعیین است این اتاقک در طبقه آخر می باشد .
سربندی خود را باید جوری تنظیم نمایید که برای جانمایی اتاقک آسانسور مشکلی نداشته باشید .

موفق باشید
پاسخ
به فرض مثال ارتفاع از همکف تا تراز سقف طبقه آخر 20متر باشه و از خرپشته ساختمان هم قرار بر اینه که هیچ گونه استفاده ای هم نشه .پس در اینصورت نیازی نیست که اتاقک آسانسور بیشتر از تراز 20 متر ادامه پیدا کنه درسته مهندس بابایی؟(یعنی در کل وقتی به تراز سقف طبقه آخر میرسم در اون قسمت دال سقف دیگه در مسیر اتاقک اسانسور بسته میشه و اسانسور بالاتر از اون نمیره؟)
پاسخ
ببینید مهندس شما الان برای بام یک سقفی دارید درست . حالا برای حایی که بازشو برای آسانسور دارید باید حدودا و فرضا 1.60 سانتیمتر ارتفاع اتاقک آسانسور را در نظر بگیرید که تمام وزن و ملحقات آسانسور به آن متصل می شود . قبلا در یک پستی این مورد بررسی شده بود تصویری هم یکی از همکارانمون پیوست نموده بودند در صورت پیدا کردن این تاپیک برای شما در همین صفحه معرفی می کنم .
پاسخ
منظورم اینه که خرپشته ای که دارم ارتفاعش1.10 هست که اصلا قراره هیچ گونه از این خرپشته استفاده ای نشه .در واقع خرپشته همون سربندی شیبدار دو طرفه سقف هست.حالا ارتفاع اتاقک آسانسور که دیگه از ارتفاع مفید یک طبقه که نمیتونه بیشتر بشه. پس چه لزومی داره وقتی به تراز سقف طبقه آخر رسیدم به اندازه ابعاد اتاقک آسانسور دال سقف فضایی باز داشته باشه که در مواقع استفاده آسانسور برسه به خرپشته یعنی از تراز سقف طبقه آخر گذر کنه.که خودم احساس میکنم لزومی نداره از تراز سقف طبقه آخر گذر کنه.درسته؟
پاسخ
به این تاپیک یک سری بزنید اگر جوابتون را نگرفتید دوباره ارسال سوال داشته باشید .

http://www.mycivil.ir/forum/Thread-%D9%8...9%88%D8%B1
پاسخ
اون آدرسی که گذاشته بودید رو که کلیک گرفتم واردش نشد که احتمالا با مرورگر کامپیوتر من مشکل داره یا سرعت اینترنت پایینه.به هر حال من سوالم رو به طور دقیق بالای همون قسمتی که شما آدرس گذاشتید قرار دادم .خواهشن یه نگاهی بکنید
پاسخ
مهندس جان دقت کنید من نگفتم فضای باز برای اتاقک اسانسور باشه .
الان به فرض همان سقف شیبدار در در تراز آخر بام و خرپشته را در نظر بگیرید در هر موقعیتی که آسانسور دارید که مطمعنا اطراف راه پله خواهد بود و بقل موقعیت خرپشته پس به اندازه 1.60 یا کمتر و یا بیشتر ارتفاع و سقف دال برای پوشاندن این ارتفاع دیوار و باکس آسانسور می باشد .
ارتفاع سقف شیبدارو به موازات ان ارتفاع تراز خرپشته باید به گونه ای باشد که باعث عدم جانمایی مناسب اتاقک نباشد . معمولا خیلی کمتر از ارتفاع مفید خرپشته خواهد بود .
پاسخ
اگه امکانش هست همین چزایی رو که گفتید رو توی فایل اتوکد ترسیمش کنید و برای دانلود قرار بدید...........
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Question Etabs 2016 سوال طراحی میراگر جرمی در ایتبس combecom 0 814 1398/9/11 ، 11:00 صبح
آخرین ارسال: combecom
  سوال در مورد صدور پروانه ساخت و ... عرفان 71 0 1,068 1397/11/29 ، 01:03 عصر
آخرین ارسال: عرفان 71
  سوال در مورد مقاومت کششی بتن الیافی r_mortazavi 0 984 1397/6/10 ، 10:21 عصر
آخرین ارسال: r_mortazavi
  کمک فوری جهت ترکیبات بارگذاری تحلیل دینامیکی بتنی با آیین نامه کانادا masoudmasoud 15 11,919 1397/3/27 ، 01:55 عصر
آخرین ارسال: محمد میری رامشه
Wink سوال در مورد آنالیز سازه مهندسین جوان 0 1,194 1396/1/8 ، 07:02 عصر
آخرین ارسال: مهندسین جوان
  مشکل در حل سوال لطفا کمک کنید maryam68 1 1,232 1395/9/26 ، 02:06 عصر
آخرین ارسال: maryam68
  آرماتور طولی در تیر - پروژه بتن -فوری زهزه 2 1,828 1395/5/23 ، 01:55 عصر
آخرین ارسال: admin
  سوال در مورد دیوار برشی fateme_mpg_t 52 35,281 1395/5/8 ، 08:56 عصر
آخرین ارسال: کیوان بابایی
  سوال در مورد نحوه مدل سازی در ایتبس behnm 7 2,791 1395/3/1 ، 05:54 عصر
آخرین ارسال: کیوان بابایی
  تحلیل دستی قاب****فوری engineerrosta 0 1,333 1394/7/22 ، 05:29 عصر