موضوعها: 37
اعتبار:
3
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
سلام
مهندسین عزیز انجمن mycivil شما بنظر خودتون از رشته عمران کدوم مورد رو پیگیری میکنید و میطلبید؟؟؟؟؟
1- فقط یک شغل ساده در شهرداری ویا ارگانهای دولتی باحقوق مکفی و ثابت بدون استرس و نگرانی از اینده قیمتها و دلار
2- سرپرست کارگاه در پروزه های کوچک و بزرگ بصورت متفرقه با مسولیت و کمی استرس
3- بصورت خود اشتغالی شروع بکار کنید برای امور پیمانکاری با استرس زیاد و شاید بیکاری زیاد و نگرانی فراوان برای کار
4- بعنوان طراح سازه فعالیت کنید در شرکتهای مختلف و مشاوره ای بدون استرس
5- بقیشو خودتون بگید
موضوعها: 36
اعتبار:
0
سپاس ها 0
جواب این سوال خیلی خیلی ساده هست ولی خب دیگه..........
قبل از این که از عمران یه چیزی بخوایم اول دور و ور خودمون رو نگاهی بکنیم ببینیم واقعا توی هر شهر چند هزار کارشناس یا ارشد عمران داریم .بعد ببینیم آیا میشه از عمران چیزی بخوایم.
در دیده به جای خواب آب است مرا
موضوعها: 172
اعتبار:
82
سپاس ها 0
سپاس شده 5 بار در 0 ارسال
سلام
نظر بند این می باشد
کار در ارگانهای دولتی را اصلا مفید نمی دانم .
سرپرستی کارگاه درآمدش خوبه به شرطی که تجربه آن را هم داشته باشید.
کار طراحی خیلی مفید نیست چون دست زیاده
نظر کلی فقط مجری سازه و نظارت
پاینده باشید
موضوعها: 84
اعتبار:
15
سپاس ها 0
سپاس شده 2 بار در 0 ارسال
3- بصورت خود اشتغالی شروع بکار کنید برای امور پیمانکاری وخلاقیت و به کار بردن استعداد خودم ومطالعه بازار ونحوه سرمایه گذاری وسود دهی وشناخت سرمایه گذاری در صنعت ساختمان
موضوعها: 35
اعتبار:
9
سپاس ها 0
هرکدوم از این مواردی که اشاره کردید مزایا و معایبی دارند.که من فکر میکنم بستگی به شرایط زندگی هرکسی باید انتخاب بشه.خود اشتغالی نیاز به سرمایه داره ...کار در کارگاه ها نیاز به تجربه داره برای قبول مسئولیت...باید در طراحی سازه مسلط باشی ...کار در شهرداری ها هم چندان راحت و بدون استرس نیست چون من یه مدت کار آموز شهرداری بودم ...اما من با توجه به اینکه دلم میخواد در زندگی برنامه ریزی داشته باشم و خیلی پر استرس وپر تنش نباشه ترجیح میدم در یک مکان دولتی با یک حقوق وتایم ثابتی کارکنم...و درکنارش به فعالیت های دیگه هم که میتونه ورزشی یا علمی باشه بپردازم...تدریس رو هم دوست دارم مثلا درسهای تخصصی عمران و نرم افزار های تخصصی عمرانی...البته میشه ارشد خوند و به عنوان استاد دانشگاه هم فعالیت کرد که البته خیلی نمیشه روی این مورد حساب کرد.موفق باشید
موضوعها: 51
اعتبار:
5
سپاس ها 0
سلام
من از استرس بدم میاد برای همین
دوسدارم در یک اداره کارکنم
یا اینکه طراحی سازه انجام بدم
فعلا که از هردوش خبری نیست...
اعتبار:
3
سپاس ها 0
به نظرشما دوستان چطور ممکن هست که شرکتهای بزرگی همچون ابفا،سازه پایدار،اهاپ و .......... رشد میکنند و کار میکنند و یا این شرکتهای سوله سازی و سازه فلزی که در این شهرکهای صنعتی اطراف تهران هستند و خیلی خیلی خیلی به حساب کارشون درسته و فقط چندین کارگروکارمند دارند و پول دستگاه هاشون چندین میلیارد میرسه؟؟؟؟؟؟؟
چطور میشه که اونا اونجور میشن ولی افرادی همچون من لنگ کار در جایی هست و یا لنگ حقوق حداقلی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/؟؟؟
ایا ماهم میتونیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
موضوعها: 32
اعتبار:
0
سپاس ها 0
من خودم موندم چکارکنم باین اوضاع گاهی اوقات میگم صبر وضع بازار خوب میشه گاهی اوقات میگم برو دنبال کار دولتی اگه
من از عمران پول می خواستم
اعتبار:
3
سپاس ها 0
بنظرشما برای تبدیل شدن به مهندس خوب از کجا باید شروع کرد؟؟؟؟
ازسرپرست کارگاه با ماهی 600 یا 700؟؟؟؟
چیکار باید کرد