امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 2.81
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کمک فوری پروژه(وضعیت اضطراری)
سلام
دوستان من دیگه خسته شدم هر کاری میکنم میمونم در این مرحله بارگذاری.من اصلا درس بارگذاری پاس نکردم الان توی پروژه ها بدجور به مشکل برخوردم .از انجام دادن هیچ کدوم مطمئن نیستم وقتی پروژه های مختلف میزارم کنار پروژه خودم.خیلی عجیبه.به هر حال .........

-بار زنده سقفهای شیبدار با شیب30درجه طبق مبحث6 صفر هست اما بار برف مثلا براساس منطقه فرضا باشه150 حالا این 150 کلا میشه به عنوان بار زنده در نظر گرفت یا اینکه به خاطر شیب سقف کلا بار زنده نداره.پس بار برف رو برای چی حساب کردم.کجا از بار برف بدست اومده باید بکار ببرم؟
در دیده به جای خواب آب است مرا
پاسخ
(1392/9/27 ، 02:43 صبح)aref71 نوشته است: سلام
دوستان من دیگه خسته شدم هر کاری میکنم میمونم در این مرحله بارگذاری.من اصلا درس بارگذاری پاس نکردم الان توی پروژه ها بدجور به مشکل برخوردم .از انجام دادن هیچ کدوم مطمئن نیستم وقتی پروژه های مختلف میزارم کنار پروژه خودم.خیلی عجیبه.به هر حال .........

-بار زنده سقفهای شیبدار با شیب30درجه طبق مبحث6 صفر هست اما بار برف مثلا براساس منطقه فرضا باشه150 حالا این 150 کلا میشه به عنوان بار زنده در نظر گرفت یا اینکه به خاطر شیب سقف کلا بار زنده نداره.پس بار برف رو برای چی حساب کردم.کجا از بار برف بدست اومده باید بکار ببرم؟

سلام
بار برف در واقع بار زنده نیست.حتی در نرم افزار ها هم بار برف را بصورت جداگانه اضافه کرده اند.اما همچنان در بسیاری از پروژه ها آن را به عنوان بار زنده در نظر میگیرند زیرا میشه اونو بسیار شبیه بار زنده در نظر گرفت،با فرض اینکه منظور از بار زنده بار زنده ی بند ۳-۶ از مبحث ششم باشد و نه بار برف میشه گفت :
از بند ۲-۳-۴-۶ مبحث ششم میتوان دریافت که بار برف برای تمام شیبهای بام باید اعمال شود که با توجه به مقدار شیب ضریب Cs متفاوت خواهد بود.
اگر سقف ساختمانتان مسطح است یا شیبی کمتر از ۱۰ درجه دارد بار زنده را حساب کرده ، بار برف را نیز حساب کرده و مجموعشان را به عنوان بار زنده در نرم افزار به سقف بدهید.(ممکنه پس از بارش برف افرادی به جهت برف روبی به پشت بام بروند که در این حالت اثر همزمان بار زنده و برف اتفاق میفتد).
اگر سقفتان بیش از ۱۰ درجه شیب دارد طبق جدول ۱-۳-۶ مبحث ششم نیازی به اعمال بار زنده نیست و فقط بار برف را به عنوان بار زنده در نرم افزار به سقف اعمال کنید.(بنا به تجربه و مشاهدات عینی خودم که میدونم در مناطقی که سقف شیبدار رواج دارد مثل شمال کشور،در مواردی از قبیل تعمیرات سقف،نصب آنتن و . . . کارگر ها روی سقف هایی با بیش از ۱۰ درجه شیب نیز میروند لزا به نظر من بهتره در این سقف ها از بین بار زنده و برف هر کدام بیشتر است (معمولا برف) به عنوان بار زنده اعمال شود.نیازی به لحاظ کردن مجموع بار برف و زنده نیست).
اینستاگرام:
babaei.civil
پاسخ
سلام .خسته نباشید . من یک پلان 15*18 برای پروژه فولاد میخاسم (7 طبقه).ممنون میشم کمکم کنید .
پاسخ
1-وقتی که خر پشته وزنش بیش از25 درصد وزن بام باشه یک طبقه بحساب می آید دیگه درسته؟
2-بار مرده بام با شیب 30درجه که صفر میشه ولی به خاطر بار برفی که داره دوستان گفتند که بار مرده بام رو میشه بار برف لحاظ نمود یعنی بار مرده بام 150 ولی خرپشته هم دارم و اون هم شیبدار 30 درجه هست یعنی اینکه من برای خرپشته هم جداگانه بار مرده 150 برای سربندی در نظر بگیرم؟
3-در مبحث6 اومده که کفهایی که بار زنده اونها کمتر از 500باشه بار معادل گسترده تیغه ها نباید کمتر از 100دکانیوتن باشه. حالا من بار معادل سطحی تیغه ها را بدست آوردم برای تک تک تیغه ها ولی بعضی ها به خاطر طول کمی که دارند کمتر از 100 میشه (در حالتی که دارم تک تک شون رو حساب میکنم کمتر از 100 میشه)-منظورم این نیست که کل بار معادل سطحی تیغه ها که جمع بشه میاد کمتر از100.این بار معادل سطحی تیغه ها رو به همین روال دیگه جمع کردم تقسیم بر مساحت سازه که شد 175کیلوگرم میخواستم بدونم اینطوری درسته؟
4-وقتی میگیم بار مرده سقف بام آیا فقط وزن سقف رو مد نظر میگیریم یا در سازه های که دارای سقف 30 درجه هست ما باید وزن سقف شیبدار و سقف بام رو با هم جمع کنیم؟
5- بالکن طره ای جزء محیط اطراف پلان به حساب می آید؟
6-در تاپیکهای قبلی دوستان گفتند که بار مرده بالکنهای طرهای (کف و دیوار بالکن )باید به سقف اعمال بشه .این دقیقا چه جوریه؟فقط برای توزیع زلزله هست؟
پاسخ
سلام

لطفا از ایجاد تاپیکهای موازی خودداری نمایید . بیشتر سوالات شما تکراری و پراکنده در تاپیکهای متعدد می باشد . در برقراری نظم تاپیکهای سایت کوشا باشیم .

جواب سوال 1 : در صورتی که وزن آنبیشتر مقدار تعیین شده آیین نامه باشد به عنوان یک طبقه محسوب می شود که در تراز ارتفاعی زلزله موثر است .

جواب سوال 2 : بار مرده سقف شیبدار جداگانه محاسبه نی شود و صفر نیست . بار برف هم باید مجزا محاسبه و اعمال شود .

- بار برف در شهر رشت تعیین کننده است به دلیل محسوب شدن منطقه ای با بار برف سنگین

- درص ورتی که زاویه الفا یا همان زاویه سطح شیبدار زیادتر شود این مقدار بار برف کمتر خواهد شد

- بار برف باتوجه به محاسبه مقدار زاویه مذکور به واحد سطح افقی بام اعمال می شود .

- بار برف روبه باد را می توان طبق آیین نامه بند 6-4-4- حذف و به 20 درصد به سطح پشت به باد اضافه نمود.

جواب سوال 3 : بار حداقلی تیغه های داخلی 100 کیلوگرم بر متر مربع و دیوارهای سبک سازی شده ( ساندویچی ) 50 کیلوگرم بر متر مربع .

محاسبه : طول کل دیوارهای داخلی را بدست می آورید حال مقدار وزن بار مرده ملحقات دیوار را بر واد سطح محاسبه می کنید . حال این دو مورد را در ارتفاع دیوار تیغه ضرب می ماییم . عدد بدست آمده را کل طبقه مذکور محاسبه می کنیم یعنی تقسیم بر مساحت همان طبقه ای می کنیم که دارید بریا همان طبقه وزن معادل تیغه را محاسبه می کنید .

جواب سوال 4 : بار سقف شیبدار را در صورتی که مدل کرده باشید معمولا به تیرها اعمال می شود و درصورتی که مدل نشده باشد سطح مذکور ا به سطح تخت معادل نمایید و بار مرده آن را به واحد سطح تخت بار مرده بام اضافه می نمایید .

جواب سوال 5 : بالکن طره جزء محیط حساب می شود اما جزء مساحت طبقه خیر چون در حالت طره است . ( یکسر گیردار یکسر آزاد )

جواب سوال 6 : در بیتشر طرحها وزن طره ها در بار گذاری جانبی ( توزیع دستی ) لحاظ نمی شود اما چیزی که در واقعیت وجود دارد باید به صورت دقیق محاسبه شود . برای توزیع دستی نیروی جانبی زلزله (محاسبه وزن تیرها - نصف وزن ستونها از بالا و پایین و همچنین دیوارها و وزن طره ها )
درصدی از بار زنده هم طبق آیین نامه شرکت دارد .

پاینده باشید

پاسخ
در مورد سوال 4 و 6اگه امکانش هست ساده تر توضیح بدید.من صفر کیلومترم
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  چک پروژه فولادی persiarise 13 6,170 1394/5/4 ، 02:54 عصر
آخرین ارسال: persiarise
  پروژه فولادی 14 طبقه nilk 0 1,758 1394/4/29 ، 11:01 عصر
آخرین ارسال: nilk
  پروژه ساختمان 2 طبقه آموزشی hasan01 0 1,874 1393/6/17 ، 03:48 عصر
آخرین ارسال: hasan01
  درخواست پروژه فلزی civil_samane 0 2,043 1393/4/8 ، 11:00 صبح
آخرین ارسال: civil_samane
  درخواست پروژه fateme_mpg_t 5 3,843 1393/3/3 ، 09:20 صبح
آخرین ارسال: fateme_mpg_t
  طراحی دستی پروژه فولاد shahsavar_civil 1 2,454 1392/9/22 ، 12:54 عصر
آخرین ارسال: کیوان بابایی
  پروژه راه کوهستانی.طول مسیر 1تا1.5کیلومتر با یک قوس ساده samsamsam 1 3,649 1392/9/8 ، 06:32 عصر
آخرین ارسال: Reza-MSR
  درخواست پروژه فولادی hamed9004 4 3,701 1392/7/19 ، 09:00 عصر
آخرین ارسال: علی خیرالهی
  در خواست فایل ایتبس با تنظیمات کامل جهت استفاده در پروژه شیوا 8 4,645 1392/5/25 ، 11:14 عصر
آخرین ارسال: ebrahimkazemi51
  درخواست پروژه فولاد malaki_mall 0 1,882 1392/5/22 ، 07:18 عصر
آخرین ارسال: malaki_mall

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان