امتیاز موضوع:
  • 70 رأی - میانگین امتیازات: 2.61
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ابهام در محاسبه وزن طبقه
سلام
مهندسین عزیز
برای توزیع نیروی برش پایه در ارتفاع ساختمان نیاز به وزن هرطبقه دارم.
همه محاسباتو انجام داده ام ولی تو جمع بندی گیر کرده ام.
حالا برای وزن هر طبقه _مثلا طبقه 4)کدوم یک از حالتهای زیر درسته؟
1- وزن طبقه چهارم برابراست با وزن دیوارها،تیغه ها وستونهای طبقه چهارم + وزن کف سازی طبقه چهارم+ وزن تیرهای کف طبقه چهارم
2-وزن طبقه چهارم برابراست با وزن دیوارها،تیغه ها وستونهای طبقه چهارم + وزن سقف طبقه چهارم+ وزن تیرهای کف طبقه پنجم
لطفا جواب یدین.
پاسخ
سلام
وزن طبقه ی چهرم میشه
وزن کف طبقه ی چهارم(با احتساب درصد مناسب بار زنده) به علاوه نصف دیوارها و ستونهای طبقه ی پنجم+ نصف دیوارها و ستونهای طبقه ی چهارم
پاسخ
سلام.
برای محاسبه وزن هر طبقه مثلا طبقه 4 موارد زیر رو با هم جمع کن:
1-وزن کف طبقه
2-نصف وزن دیوارهای پیرامونی (خارجی) طبقه 3+نصف وزن دیوارهای پیرامونی طبقه 4
3-وزن کل دیوارهای داخلی طبقه 4(واسه دیوارهای داخلی نیازی نیست نصف از بالا و نصف از پایین رو در نظر بگیری در این مورد طبق آیین نامه فقط واسه دیوارهای خارجی نصف نصف در نظر میگیریم)
-اگه داری طراحی میکنی چون هنوز تیر و ستونهاتو طراحی نکردی پس وزن دقیق اونهارم نمیدونی پس اگه ساختمونت فولادیه در نهایت 5 درصد وزن کل ساختمون رو به عنوان وزن تیر و ستونها با وزن کل جمع میکنیم.
موفق باشی.
پاسخ
ببخشید یه تیکشو اشتباه نوشتم :نصف وزن دیوارهای پیرامونی (خارجی) طبقه5+نصف وزن دیوارهای پیرامونی طبقه 4
پاسخ
(1392/10/10 ، 10:27 عصر)حمید فلاح منش نوشته است: سلام
وزن طبقه ی چهرم میشه
وزن کف طبقه ی چهارم(با احتساب درصد مناسب بار زنده) به علاوه نصف دیوارها و ستونهای طبقه ی پنجم+ نصف دیوارها و ستونهای طبقه ی چهارم

ضمن تشکر آقای مهندس
ولی چرا بجای نصف ستونا ودیوارای طبقه سوم وچهارم اومدن نصف دیوارهاوستونای طبقه چهارم وپنجم را گرفتن.به نطرم کمی غیر منطقی میاد.یعنی تو آیین نامه اینطوری گفتن؟
پاسخ
خواهش میکنم
من بر اساس سقف گفتم
وزن هر طبقه میشه وزن سقفش به علاوه ی نسف دیوارها و ستونهای بالا و پایین همون سقف و درصدی از بار زنده
فکر کنم اینطوری ابهانش رفع میشه
پاسخ
سلام
وزن یک طبقه میشه وزن یک سقف طبقه + وزن نصف دیوار پیرامونی که روشه + نصف دیوار پیرامونی که زیرشه+ وزن یک دستگاه پله + وزن تیغه بندی یک سقف
من یه فایل براتون میذارم که واستون ی نمونه پروژه فرضی انجام دادم (یه ساختمونه مسکونه 6 طبقه بر روی پارکینگ)

فایل‌(های) پیوست شده
.pdf   مای سیویل.pdf (اندازه: 69.8 KB / تعداد دفعات دریافت: 207)
پاسخ
در مورد دیوارها اشتباه میکنید... من به تازگی یه پروژه رو زیر نظر یه طراح انجام دادم به من گفت دیوارهای پیرامونی رو باید نصف از بالای طبقه و نصف از پایین در نظر بگیریم ولی در مورد دیوارهای داخلی وزن دیوارهای همون طبقه رو اعمال میکنیم مثل پله ها...
پاسخ
آره دیگه فقط دیوار پیرامونی نصف از بالا و نصف از پایین حساب میشه و منظور من از تیغه ، همون دیوار داخلی بود یعنی
وزن یک طبقه میشه وزن یک سقف طبقه + وزن نصف دیوار پیرامونی که روشه + نصف دیوار پیرامونی که زیرشه+ وزن یک دستگاه پله( یعنی پله ای که در یک طبقه داریم که دوطرفه باشه یعنی وزن دوبازو) + وزن تیغه بندی(دیوار های داخلی) یک سقف.

جالب بدونید ایتبس این مسئله رو قبول نداره و نصف از بالا و پایین واسش بی معناست و هرچیزی رو که روی طبقه باشه به عنوان وزن اون طبقه حساب میکنه، و فکر میکنم این فقط توی آیین نامه ما باشه
پاسخ
(1392/10/11 ، 11:47 صبح)pedramz نوشته است: آره دیگه فقط دیوار پیرامونی نصف از بالا و نصف از پایین حساب میشه و منظور من از تیغه ، همون دیوار داخلی بود یعنی
وزن یک طبقه میشه وزن یک سقف طبقه + وزن نصف دیوار پیرامونی که روشه + نصف دیوار پیرامونی که زیرشه+ وزن یک دستگاه پله( یعنی پله ای که در یک طبقه داریم که دوطرفه باشه یعنی وزن دوبازو) + وزن تیغه بندی(دیوار های داخلی) یک سقف.

جالب بدونید ایتبس این مسئله رو قبول نداره و نصف از بالا و پایین واسش بی معناست و هرچیزی رو که روی طبقه باشه به عنوان وزن اون طبقه حساب میکنه، و فکر میکنم این فقط توی آیین نامه ما باشه

سلام
آقای مهندس ، مطلب شما با فرمایش مهندس فلاح منش متفاوت هست.ایشان فرمودند نصف دیوار وستونهای بالای سقف طبقه ونصف دیوار وستونهای پایین سقف طبقه در حالیکه شما می فرمایید نصف دیوار زیر طبقه ونصف دیوار طبقه.اشاره به آیین نامه هم کردید کدام بند آیین نامه این موضوع را مطرح کرده ومتنش دقیقا چی هست.
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ابهام در مورد اتصال RBS Nfs 1 1,610 1396/4/15 ، 12:25 عصر
آخرین ارسال: az1350
  ابهام در مدلسازی علی خیرالهی 1 1,356 1396/1/18 ، 11:01 عصر
آخرین ارسال: admin
  محاسبه ضریب تابیدگی در مقاطع Iشکل. zohre.r 3 5,513 1394/3/11 ، 06:43 صبح
آخرین ارسال: sanaz66
  ابهام در طراحی دیوار برشی بتنی در اسکلت فلزی baha2r21 2 2,053 1393/11/2 ، 01:07 عصر
آخرین ارسال: baha2r21
  لزوم اجرای مهار بند نیم طبقه mohsen2303 6 3,616 1393/4/27 ، 03:14 عصر
آخرین ارسال: کیوان بابایی
  اشکال در محاسبه مشخصات مقاطع فلزی سعید محمد 2 2,853 1393/2/28 ، 11:38 عصر
آخرین ارسال: سعید محمد
  نرم‌افزار تخصصی sec-pro (جهت محاسبه مشخصات مقاطع مرکب فولادی) peyman69 8 11,302 1393/1/25 ، 04:11 عصر
آخرین ارسال: رضا برنوسی
  تاثیر تیر صلب در محاسبه ضریب طول موثر حسن اکبری 3 2,463 1393/1/14 ، 03:30 عصر
آخرین ارسال: sami4258
  سوال محاسبه نیروی باد ASHKAN92 1 1,981 1392/9/16 ، 11:10 عصر
آخرین ارسال: Taha_212
Question درمحاسبه مرکزسختی طبقه بام بصورت دستی،آیاسختی خرپشته بایدباطبقه بام حساب شود؟ reza1107 3 2,176 1392/5/13 ، 10:47 صبح
آخرین ارسال: حمید فلاح منش

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان