امتیاز موضوع:
  • 40 رأی - میانگین امتیازات: 3.03
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نرم افزار فارسی و ایرانی مسیر برای طراحی راه (پیشنهاد ویژه)
سلام
این نرم افزار فارسی و ایرانیه مسیر هست که تحت ویندوز عمل میکنه و بسیار بسیار عالی و ساده فقط این نرم افزار باید روی ویندوز ایکس پی ، و ترجیحا سرویس پک2 و توی درایو ویندوز کپی بشه، تاکید میکنم که کپی بشه چون فایل نصبی نداره، بعد روی آیکون برنامه که یک ماشین مسابقه ای در راه هستش کلیک میکنید و وارد نرم افزار میشید و بسیار ساده و شیرین نحوه کار باهاش رو توضیح میده.
کارایی ها عبارتند از ترسیم پروفیل عرضی، طولی، مشخصات پروژه، منحنی بروکنر، حجم عملیات خاکی و انجام مشاوره.
فقط کافیه شما الویشن های سه نقطه چپ و راست مسیر ، خط پروژه و زمین طبیعی رو بش بدید، یعنی در مجموع 8 نقطه، در انتها همه ی خدمات بالا رو بهتون میده
اینو استاد راهمون داده بود و الانم من تمام پروژه های دانسجویی راه رو با این انجام میدم و عالیه:)
فقط پیشنهاد میکنم دانلود کنید عالیه
بازم توضیح میدم که کل این پوشه رو که دانلود کردید فقط توی درایو ویندوز xp کپی کنید و بعد برید تو پوشه و نرم افزارو اجرا کنید

[URL=][/URL] برای دسترسی به فایل باید عضو سایت شوید (کلیک کنید)

.
پاسخ
سلام
جند سالیه که با ویندوز xp خداحافظی کردیم.یعنی اصلا تو نسخه 7 ویندوز کار نمی کنه؟ضمنا پ.شه masir را توویندوز کپی کنیم اون آیکنی که گفتین بوجود میاد؟چون قبل از کپی هرچه نگاه کردم اونجور آیکنی تو فولدر ندیدم.
خیلی ببخشیدا.
پاسخ
این نرم افزار مربوط به اون زمانه یعنی حدود 10 الی 12 سال پیش!! و استاد ما اینجور که گفت ، گفتش که واسه ی من یه نسخه رایگانو فرستادن و منم میدم به شماها و واسه ما ایمیلش کرد که پروژه راه مون رو انجام بدیم، اون زمان سون نبود و ایکس پی ، اونم سرویس پک 2 بودش و واسه همین سازگاری کامل با xp سرویس پک 2 داره، سه رو هم بعضیا میکن میشه بعضیا هم میگن نمیشه! من رو سرویس پک 2 چک کردم اوکی بود و هنوزم ازش استفاده میکنم و پروژه دانشجویی رو باهاش انجام میدم. کار کردن باهاش بسیار بسیار ساده ست، اگه هم خواستید نمونه هایی از خروجیش رو میذارم واستون.

روی ویندوز سون اصلا اجرا نمیشه و وقتی کپیش میکنین آیکونش هم اون ماشینه نیست و فقط نوشته massir و نوع فایلش هم تو قسمت Type نوشته application که اگه کلیک کنید یه پیغام میده و باز نمیشه!! ویندوز 8 هم که اصلا حرفشو نزنید :) ولی اگه نیاز به این نرم افزار داشتید، تونستید یه xp سرویس پک 2 هم درکنار سون تون نصب کنید عالیه.

خواهش میکنم

البته اینم اضافه کنم که فکر نکنید که این نرم افزار ، چون ماله 10 الی 12 سال پیشه پس کارایی لازمو نداره، این نرم افزار مطابق با آیین نامه طرح هندسی راه ها یا همون نشریه 161 سازمان برنامه بودجه هست که آخرین ویرایشش سال 75 تنظیم شده پس این نرم افزار بعد از آخرین آیین نامه ما که مربوط به 17 سال پیشه اومده ، پس هنوز جوابگوی نیازهای ما هستش :)
پاسخ
سلام وبا تشکر اگر امکانش هست نمونه ای کامل از خروجی های این نرم افزار را ارائه بفرمایید ضمنا اگه میشه نحوه فاستفاده از این نرم افزار را برای فعال کردنش با چند تصویر نشان دهید.با تشکر فراوان از جنابعالی.
پاسخ
چشم، من دیشب خواستم بذارم ولی نشد دیگه
اولین کار اینه که ویندوزتون ایکس پی سرویس پک 2 باشه(فایل1)
دومین کار رفتن به درایو ویندوزی که ویندوز ایکس پی روی اون نصبه وکپی پوشه ای که الان دانلود کردید(massir) در اونجا (فایل 2)
سومین مرحله باز کردن پوشه massir و پیدا کردن آیکون ماشین مسابقه ای در اون و اجرای نرم افزار(فایل 3)
نرم افزار اجازه عکس گرفتنو نمیده اگه مشکلی داشتید و خواستید از محیط برنامه بعد فیلم میگیرم واستون
بعد از اینکه نرم افزارو اجرا کردید یه شماره دلخواه ازتون میخواد که یه دیتابیس واستون ایجاد کنه و بعدا اگه تغییراتی خواستید بدید این شماره رو بزنید و به نوعی کد پروژه تون هست و بعدشم که نام پروژه رو ازتون میخواد و بعدشم دیگه خودش کامل توضیح داده.
حالا یه چندتا خروجی رو هم به صورت عکس هم پی دی اف گذاشتم خواستید نگاه کنید، خروجی نرم افزار به صورت اتوکد هستش
قابیلیت نمایش رنگی و شطرنجی در برگه های A4 , َA3 و هر مقیاسی رو هم داره ، وقت شد واستون یکی از پروژه هایی که باهاش انجام دادم رو براتو میذارم با اتوکد خودتون برید نگاه کنید فقط برای فراخوانی خروجی هاش با اتوکد برید توی محیط اتوکد و گزینه tools و بعد run script رو بزنید! البته خود نرم افزار پیشنهاد داده بود که از اتوکد 2004 و 2006 استفاده بشه(بازم به همون دلیل که اون موقع که این نرم افزار طراحی شد، اتوکد 2004 و 2006 بوده و البته یه عذر خواهی بدهکارم بهتون ، چون الان که چک کردم، باید پست بالا رو اصلاح کنم که گفتم این نرم افزار مربوط به 10 الی 12 سال پیشه! این نرم افزار ویرایش پایز 84 هستش یعنی 8 سال پیش)
دوتا فایل عکس از محیط اتوکد میذارم که چطور فراخوان کنید فقط باید حواستون باشه که سه گزینه model، polar ،ortrack ، در هر ورژن اتوکدی که کار میکنید فعال باشه (فایل اتوکد 1 و 2 و 3 و 4 و 5 و 6 و 7)

[URL=][/URL] برای دسترسی به فایل باید عضو سایت شوید (کلیک کنید)

.

فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)

پاسخ
دوست گرامي اجرا نميشه . مراحل بالا رو انجام دادم
پاسخ
ویندوزتون ایکس پی سرویس پک 2 هستش؟
پاسخ
(1392/10/11 ، 02:41 عصر)pedramz نوشته است: ویندوزتون ایکس پی سرویس پک 2 هستش؟

مهندس من اجرا کردم .این کلمه مکرومکرالله دیگه چی بود نوشته بود توی نرم افزار
پاسخ
(1392/10/11 ، 05:52 عصر)ebrahimkazemi51 نوشته است:
(1392/10/11 ، 02:41 عصر)pedramz نوشته است: ویندوزتون ایکس پی سرویس پک 2 هستش؟

مهندس من اجرا کردم فهمیدم که سر کاری هست.این کلمه مکرومکرالله دیگه چی بود نوشته بود توی نرم افزار

آقای مهندس سرکاری نیست، منم بیمار نیستم و در شخصیتم نیست که مردمو سرکار بذارم و الکی وقت خودمو بذارم و هی آپلود کنم و هی توضیح بدم و وقت بقیه رو هم بگیرم! اگه هم سرکاری بود نمیگفتم واستون از نرم افزار فیلم میگیرم. به هرحال من دارمش گفتم شاید شما هم نیاز داشته باشید، من مشخصات سیستم رو هم واستون گذاشتم! حالا هرکی این ویندوزو که من نشون دادم رو داره، میفهمه که سرکاری نیست!
من روی لب تابم ویندوز سرویس پک 3 نصب بود همین پیام مکرومکرالله رو داد! ولی 2 نصب کردم جواب داد، بعضیا گفتن رو 3 هم جواب میده، نمیدونم، واسه من 3 جواب نداد.
به هر حال خوبه ک بگید نتونستیم نصب کنیم نه اینکه بگید سرکاری بود، که از این همه آپلود کردن و وقت گذاشتن، آدم پشیمون نشه:)
پاسخ
سلام از زحمات شما بسیار متشکرم ومی دونم زحمت آپلود را کشیدید.اما من با همین ویندوزی که شما فرمودید استفاده کردم که این پیغام را دادو روی ویندوزی که نتواند اجرا شود مانند سون اصلا کار نخواهد کرد.من 2سیستم را با این نرم افزار آزمایش کردم احتمالا قفل نرم افزاری دارد که شما در 8سال پیش آن را استفاده کردید که فقط مختص سیستم شما می باشد وباید نحوه نصب این نرم افزار را بدانید.چون نرم افزار حالت نصب شده ان را دارید که فقط shurcatآن موجود است.از دست بنده هم ناراحت نشوید از شما سپاسگزارم به خاطر این وقت گذاشتن.اگر میشه این فرایند را کامل کنید از شما یک دنیا ممنون می شویم.
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  دانلود پروژه درس طراحی مسیر راه آهن aliadis 1 3,289 1401/4/15 ، 11:35 صبح
آخرین ارسال: وحید عبدالهی 77
  چند سوال در مورد طراحی راه ؟ memar-ayande 0 1,581 1394/7/28 ، 07:26 عصر
آخرین ارسال: memar-ayande

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان