امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشاوره در زمینه انتخاب رشته
باسلام

شما اگه یک برادر کوچکتر داشتید که تازه دیپلم فنی داره میگیره بهش کدومو پیشنهاد میکردید

1- معماری
2- عمران

لطفا دلیل خودتون هم بذارید

(هرچند که علاقه طرف مهمه ولی با این بازار کار و اجتماع لطفا راهنمایی کنید)
پاسخ
من اگه باشم بهش میگم اول هدفش برای اینکه می خواد بیاد تو یکی از این دو رشته چیه؟ بعد اینکه به کدوم بیشتر علاقه داره(از همه مهمتره) و دلیلش آیا برای پز دادن که مثلا من مهندس فلانم می خواد بیاد. اما در مورد بازار کارش تقریبا جفتشون مثل همدیگه شدن و کار دولتی که اصلا نیست و اینکه بخواد خودش کار کنه. در مورد درآمد هم نمیشه گفت کدوم بهتره و بستگی به حرفه-تجربه-خلاقیت و از همه مهمتر پارتی داره. اما اگه با من باشه میگم بره معماری چ.ن رشته خودم عمرانه(برای دفترفنی مهندسی در آینده میگم)
اشک هایی که پس از هر شکست میریزیم همان عرقیست که برای پیروزی نریخته ایم
پاسخ
ممنون از راهنمایی شما
پاسخ
شما خودت عمرانی میگی بره معماری؟؟؟!!

به نظر من عمران به خصوص برای پسرها بهتره.

عمران گسترده تر از معماریه. تو ارشد گرایشهای مختلفی داره. شما الان مهندسی عمران-عمران داشته باشی، حتی اگر ارشد هم نداشته باشی، میتونی وارد مباحث مختلفی بشی. سازه. سازه های خاص. مقاوم سازی. سازه های دریایی. راه و خاک و ...

میتونی تو هرکدوم از اینها به صورت تخصصی وارد بشی برطبق علایق خودتون و تخصصی تو همون زمینه کار کنی..

من عمران رو بهتون پیشنهاد میدم.
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  دانلود فایل صوتی دکتر علیرضا آذربخت با عنوان چالش انتخاب شتابنگاشت " (80 دقیقه) فرشاد امن خانی 0 1,284 1395/12/20 ، 12:53 عصر
آخرین ارسال: فرشاد امن خانی
  انتخاب مناسب ترین سیستم باربری ثقلی و جانبی mehrdad1990 4 4,375 1393/12/13 ، 11:54 عصر
آخرین ارسال: siamak_meybodi

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان