سلام
بعد از اتمام آنالیز سازه فولادی واقدام به طراحی از طریق start design به این warningبرخورد می کنم.وقتی چندین بار yes را انتخاب می کنم باز از بین نمی رود فقط گاهی تعداد مقطه ناهماهنگ را کمتر یا مساوی حالت قبل نشان می دهد.
ولی وقتی no را چند بار پشت سر هم می زنم بلاخره نتیجه طراحی را نشان می دهد نمی دانم روش کارم درست هست یا نه.
پیشنهاد شما دوستان برای حل این مشکل چیست؟
1392/10/29 ، 06:01 عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: 1392/10/29 ، 06:14 عصر، توسط کیوان بابایی.)
سلام
این پیام در هنگام طراحی سازه در حالت اتوسلکت ظاهر می شود . در واقع نشان دهنده تعداد اعضایی می باشد که نتایج تحلیل و طراحی آنها برابر نیست . حال با چند بار زدن دکمه Yes سازه با مقطع جدید تحلیل و از نو طرح می گردد ولی با زدن دکمه No طراحی پایان می پذیرد .
بهتر است در سیستمهای قاب خمشی 4 تا 5 مرتبه تکرار انجام گیرد تا مقاطع همگرا شوند .
(1392/10/29 ، 06:01 عصر)کیوان بابایی نوشته است: سلام
این پیام در هنگام طراحی سازه در حالت اتوسلکت ظاهر می شود . در واقع نشان دهنده تعداد اعضایی می باشد که نتایج تحلیل و طراحی آنها برابر نیست . حال با چند بار زدن دکمه Yes سازه با مقطع جدید تحلیل و از نو طرح می گردد ولی با زدن دکمه No طراحی پایان می پذیرد .
بهتر است در سیستمهای قاب خمشی 4 تا 5 مرتبه تکرار انجام گیرد تا مقاطع همگرا شوند .
پاینده باشید
مهندس حتی پس از چند بار yes زدن همکه باعث آنالیز مجدد می شود تا زمانیگه یکبار no را نزنم پردازش تمام نمی شود.وقتی هم بعد از جند بار yes یکبار
noرا می زنم پنجره پیوست ظاهر می شودکه وقتی با نظر موافق yesرا چند بار انتخاب کنم تازه پردازش تمام می شود.منظورم همین هست که آیا همین مسیر را بروم روش ونتیجه درست است یااز اول دوسه مرتبه no را یزنم وبه اتمام طراحی برسم؟
همکار عزیز مدلسازی و طراحی شما موردی ندارد در واقع در حالت اتوسلکت برای تمامی طرحها چنین وضعیتی را خواهیم داشت با چند بار تکرتر عملیات طراحی نتایچ را یکسان می کنید اما با زدن دکمه no قبول مقاطع و اتمام طرح را به برنامه می دهید .
پس از انجام مراحل فوق پایان طراحی را دارید حال ممکن است مقاطع موجود جوابگو مقدار تنش باشند یا نباشند که برنامه تعداد مقاطعی که تنش بالاتر از حد مجاز دارند را بیان می کند حال باز زدن دکمه Yes قبول مقاطع جوابگو نشده را تایید می کنیم و با زدن دکمه No مقاطع موجود انتخاب نمی گردند این مرحله را با yes , no کردن پایان دهید و قفل برنامه را باز نمایید و مقطع بزرگتری را لحاظ نمایید و یا از تغییر مقطع استفاده کنید .
سلام
2 سئوال دیگر هم برایم ایجاد شده همکاران لطف کنند راهنمایی بشه.
1-وقتی با تحلیل استاتیکی یک سازه فولادی دوطرف خمشی متوسط سوکار داریم نیازی هست
در بخش analysys options قسمت dynamic analysys را تیک بزنیم یانه.به نظر خودم نه درسته ولی در چند تا پروژه دانشجویی دیدم تیک خورده به شک افتادم.
2- آیین نامه طراحی پروژه من aisc-asd 89 هست آیا ترکیب
dead+live برای ترکیب بار p-delta کافی است؟
2 - قسمت مربوطه علامت زده می شود تا پریود اصلی سازه را مشاهده نماییم .
3 - در سازه فلزی باید کنترل شود که ایا نیازی به اثر p - دلتا می باشد یا خیر که کنترل آن در مبحث ششم و 2800 آمده است . اما در جهت اطمینان و در نظر گیری اثر ثانویه بار جانبی فعال باشد .
1392/11/10 ، 10:07 عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: 1392/11/10 ، 10:22 عصر، توسط kaka410.)
(1392/10/29 ، 05:51 عصر)sogand نوشته است: سلام
بعد از اتمام آنالیز سازه فولادی واقدام به طراحی از طریق start design به این warningبرخورد می کنم.وقتی چندین بار yes را انتخاب می کنم باز از بین نمی رود فقط گاهی تعداد مقطه ناهماهنگ را کمتر یا مساوی حالت قبل نشان می دهد.
ولی وقتی no را چند بار پشت سر هم می زنم بلاخره نتیجه طراحی را نشان می دهد نمی دانم روش کارم درست هست یا نه.
پیشنهاد شما دوستان برای حل این مشکل چیست؟
سلام
در واقع 6 تا مقطع هست که مقاطعی که شما تعریف کردین هیچکدوم جوابگوشون نیستن. مثلا اخرین مقطع قوی شما سوبل 24 بوده که جواب نداده . و راهی به جز no زدن برای خروج نیست.
خدایا چنان کن سرانجام کار تا وقتی که هنوز زنده ایم آیین نامه ایران جای بگیره توی CSI و تو خشنود بشی و ماهم رستگار.