موضوعها: 83
اعتبار:
49
سپاس ها 21
سپاس شده 50 بار در 11 ارسال
(1392/11/21 ، 05:53 صبح)ebrahimkazemi51 نوشته است: نتایج در ایتبس 2013 در بسیاری نقاط اشتباه می باشد.
سلام
لطفا واحد برنامه جاري ايتبس خود را به kip-in برگردانيد و سپس نتايج را مقايسه كنيد. واحد جاري تصوير گرفته شده kip-ft مي باشد.
نتايج تحليل ورژن 2013 هيچگونه تفاوتي با ورژن هاي قبلي ندارد.
موفق باشيد.
حضرت محمد (صلي الله عليه و آله) : بدانید کسی که نمی داند نباید از آموختن شرم کند که قیمت هرکس بقدر معلومات اوست.
امام علی (ع) : برای هر چیزی زکاتی است و زکات علم نشر آن می باشد.
موضوعها: 83
اعتبار:
49
سپاس ها 21
سپاس شده 50 بار در 11 ارسال
سلام
در این دو مثال تحلیلی ار برنامه سیف که ارائه شد، نتایج تغییرمکان نزدیک بهم می باشد و لذا نمی توان نتیجه گیری صحیح ارائه داد که نتایج سیف 12 دست پایین می باشد یا دست بالا. بهتر است طراحی نیز با یک آیین نامه مشابه نیز صورت گیرد و در انتها نتایج طراحی مورد ارزیابی قرار گیرد. در انتها پیشنهاد میکنم که نتایج برنامه های سیف توسط سپ نیز اگر قابلیت مدلسازی دارد کنترل شود.
در آخر تشکر میکنم از این تایپیک بسیار عالی و اگر فرصت شد بنده نیز به جمع دوستان در این تایپیک اضافه خواهم شد.
موفق باشید.
حضرت محمد (صلي الله عليه و آله) : بدانید کسی که نمی داند نباید از آموختن شرم کند که قیمت هرکس بقدر معلومات اوست.
امام علی (ع) : برای هر چیزی زکاتی است و زکات علم نشر آن می باشد.
موضوعها: 43
اعتبار:
28
سپاس ها 0
سپاس شده 2 بار در 0 ارسال
سلام.
با تشکر از شما بابت نظر خوبتون.
لحظه شماری برای حضور شما در این تاپیک میکنم.جناب مهندس پناهی عزیز در حال بررسی هستم بین نتایج SAFE8 و SAFE 12 بررسی من درباره ی نیروهای داخلی ایجاد شده در یک مثال مشترک بین دو ورژن هستم.تا کنون که در بعضی از محل ها ی مشترک نتایج SAFE 8 کمتر از SAFE 12 بوده و در بعضی از محل ها نتایج SAFE 12 کمتر از SAFE 8 بوده است.(نیروهای داخلی خمش و برش)
به نظرم اگر بر اساس نیروهای داخلی بررسی کنیم بهتر است.چون بر اساس نیروهای داخلی طراحی صورت میگیرد.وتغییرات این نیروها در نتایج طراحی هم تاثیر میگذارد.البته روش جنابعالی روش بسیار خوبی است در اخر هم بعد از بررسی نیروهای داخلی طراحی را انجام میدهیم تا کار را به پیاین برسانیم.
موفق باشید.