امتیاز موضوع:
  • 61 رأی - میانگین امتیازات: 2.39
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوال در مورد قیمت کف سازی
سلام
جهت ارسال فایل ( زیپ کنید بهتر است) به ترتیب زیر عمل کنید
1- ردن دگمه ارسال پاسخ فلش دار
2- انتخاب دگمه choose file جهت اضافه کردن فایل از رایانه ات
3- کلیک روی دگمه افزودن پیوست ومنتظر می مانید تا فایلتان به زیر متن افزوده شود
4- کلیک روی ارسال پاسخ زیر متن
موفق باشید
پاسخ
چی رو ارسال کنم نقشه اجرایی طبقه 3 رو؟؟؟؟ دوستان لطفا جواتب بدین بدجور واجبه
شخصیت منو با برخوردم اشتباه نگیر شخصیت من چزیه که من هستم
اما برخورد من بستگی داره به اینکه تو کی هستی

پاسخ
آقا کیوان فایلو ارسال کردم ممنون میشم هر چه زود راهنماییم کنین
جاهایی که تو پلان آکس گذاری خارج کادر هاشور صورتی زدم قراره پر شه حال خصوصی 2 پله 15 سانتی و پذیرایی 1 پله (پذیرایی نباشه هم مهم نیس ولی حال خصوصی واجبه) اتاق ها رو هم مشخص کردم با نام room که اگه هال خصوصی پر شه اونا رو هم مجبورم به اجبار پر کنم.

فایل‌(های) پیوست شده
.rar   Drawing2.rar (اندازه: 192 KB / تعداد دفعات دریافت: 14)

پاسخ
سلام
مهندس پر کزدن 30 سانت در بخشهایی از طبقه سوم یعنی ایجاد بار ثقلی سنگین موضعی وافزایش فاصله مراکز سختی وجرم طبقه .
این قضیه اگر در طبقه همکف بود می شد تا حدودی از نظر معماری جواب داد ولی در طبقه سوم حتما باید فایل ایتبس آن باشد وتحلیل شود.اگر داری بی زحمت توسایت بذار .
عاشق ، خادم است وعشق، تنها سرود ماندگار زندگی است
پاسخ
باسلام

عذر خواهی می کنم از دیر جواب دادنم .

مهندس عزیز این مدل معماری اصلا کار شیکی در نمیاد متراژ حال چندان بزرگ نیست تا اختلاف سطح داشته باشد . برای اتاق خواب به دلیل متراژ کم پر شدن حال خصوصی چندان مهم نیست و اما برای مقدار پرشدن حال باید در مدل اصلی ایتبس مقدار بار اضافه شده را لحاظ نمایید تا تفاوت مقاطع و دیگر اعضا را مشاهده نمایید . می توانید مقادیری از حال را جهت نشیمن اختلاف سطح ایجاد کنید اینکار با مصالح چوب به آسانی انجام می گیرد و تا متراژ 24 مترمربع هم براحتی انجام شدنی است و در مقایسه هم ، کار معماری شده قشنگی درمییاد و هم مقدار وزن خیلی کمی را خواهد داشت .

پاینده باشید
پاسخ
ممنون پس حال خصوصی رو میشه تا 30 سانتو اتاق خواب ها پر کرد؟؟؟(با پوکه) پس پذیرایی بد میشه پر شه؟؟یی مد نظر شماس
با چوب چطور میشه نفهمیدم؟؟؟کدوم قسمت پذیرایی مد نظر شماس که پر شه خوب میشه؟؟میشه بکشید تو پلان آکس بندی نقشه آپلود کنید
اون قسمت a-3 و b-3 هم آشپزخونس(15 متر مربع)

پاسخ
سلام
جای پله را ذرسمت چپ پلان حال خصوصی مشخص کردم اگر در فواصل MN,MO,POتیغه 10 ساتنی به ارتفاع 40سانت اجرا کنی وپشتش را با پوکه پر کنی مشکل وزن اضافی هم حل می شودروی این دیوار بعدها می شود گلدانهای تزیینی گذاشت .سازه فعلی به احتماب زیاد نیاز به تغییر ندارد

فایل‌(های) پیوست شده
.rar   Drawing2 betoni.rar (اندازه: 321.82 KB / تعداد دفعات دریافت: 6)
عاشق ، خادم است وعشق، تنها سرود ماندگار زندگی است
پاسخ
(1393/1/6 ، 08:29 عصر)engineer2014 نوشته است: ممنون پس حال خصوصی رو میشه تا 30 سانتو اتاق خواب ها پر کرد؟؟؟(با پوکه) پس پذیرایی بد میشه پر شه؟؟یی مد نظر شماس
با چوب چطور میشه نفهمیدم؟؟؟کدوم قسمت پذیرایی مد نظر شماس که پر شه خوب میشه؟؟میشه بکشید تو پلان آکس بندی نقشه آپلود کنید
اون قسمت a-3 و b-3 هم آشپزخونس(15 متر مربع)

اختلاف سطح برای حال و پذیرای عموماً برای متراژ بالا بهتر است نه متراژ کم تنها راه این است که بتوانید یک فضای نشیمن جدا را جهت مبله شدن فراهم نمایید . و این کار با چوب انجام شدنی است چوبهای نظیر hdf و... این اختلاف سطح را ایجاد نمایید کافی است با یک استادکار نجار و یا دکوراتیوهای داخلی مشورت نمایید .

نظر کلی من این هستش که اصلاً اختلاف سطحی ایجاد نکنید و هزینه آن را برای معماری فضای دیگری از ساختمان بهره بگیرید اینجور هم سازه پراستحکامی خواهید داشت و هم از فضای کمی که برای سکونت هست بیشترین استفاده رو خواهید برد .

برای ایجاد اختلاف سطح می توان جوری پلان را تنظیم نمایید که این اختلاف سطح برای مبلمان و نشیمن تماشای تلویزیون باشد و یا فضایی برای پذیرایی و...

موفق باشید

پاسخ
داداش صفر کیلومتر من نفهمیدم چطور گفتی؟؟؟؟میشه زیاد راهنمایی کنی؟؟

پاسخ
فضای نشیمن جدا را جهت مبله شدن نشیمن و تماشای تلویزیون کجای پلان میتونم قرار بدم؟؟؟؟
من نظرم این بود تیغه ی حال خصوصی که پشتش اتاق خواب محل نصب تیوی رو دیوار باشه و رو بروش مبلمان راحتی باشه و اون قسمت پذیرایی که میخواستم یک پله بالا باشه محل مبلمان سلطنتی باشه

پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  لیست قیمت و فروش قفل هوشمند و دیجیتال ایرانی arialock 0 187 1401/6/30 ، 11:21 صبح
آخرین ارسال: arialock
  راهنمایی در مورد پیدا کردن مسیر شغلی سعید عبدی 0 1,041 1397/1/20 ، 04:51 عصر
آخرین ارسال: سعید عبدی
  سوال در مورد مزایای شرکت در کنفرانس بین المللی 11 شهریور top10 1 1,698 1395/6/6 ، 09:26 صبح
آخرین ارسال: fardinf
  کمک برای حل سوال farzad2174 0 1,267 1395/3/18 ، 03:04 عصر
آخرین ارسال: farzad2174
  سوال ریاضی-درخواست حل maryam68 3 2,158 1395/2/20 ، 05:31 عصر
آخرین ارسال: maryam68
Rainbow نمونه سوال آزمون نظام فنی روستایی siamak takabi 2 2,770 1394/10/30 ، 08:55 عصر
آخرین ارسال: fsh
  سوال درباره ترابری؟بهینه سازی (فوری) sajadmn2010 0 1,291 1394/9/12 ، 01:26 عصر
آخرین ارسال: sajadmn2010
  سوال در مورد دکترای سازه حسین شکوهی 1 1,709 1394/7/20 ، 05:25 عصر
آخرین ارسال: فرشاد امن خانی
  سوال درباره دوره متره مجتمع فنی تهران mhr22 0 1,484 1394/7/5 ، 06:20 عصر
آخرین ارسال: mhr22
  درخواست راهنمایی در مورد زبان های برنامه نویسی علی بهنیا 3 2,468 1394/2/6 ، 10:10 عصر
آخرین ارسال: miladezati

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان