امتیاز موضوع:
  • 50 رأی - میانگین امتیازات: 2.84
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نحوه ساخت مقطع CPE زنبوری در ایتبس؟؟؟
با سلام و خسته نباشید..

دوستان ساخت پروفیل های IPE , UNP توی برنامه SD ایتبس مشکلی ندارم.

میخواستم دوستان یه راهنمایی واسه ساخت CPE رو بگین به چه نحوی هست؟؟؟

با تشکر.
پاسخ
سلام
توی انجمن ها سرچ کنید قبلا کاملا توضیح داده شده. این کلمروسرچ کنید
"لانه زنبوری"
پاسخ
خوب با سلامی دوباره.
با کمک مهندسین عزیز مای سیویل ساخت مقطع توی sd ایتبس رو آموزش دیدیم.

حالا از مهندسین عزیز کسی میتونه کامل با جزییات ساخت مقطع CPE توی قسمت Nonprismatic آموزش بده به چه نحوی هست..؟؟

ممنون.
پاسخ
سلام مهندس.تو یه کتابی خوندم که همون مقطع IPE رو با Ratio برابر با 0.9 محاسبه کنی جواب میده ولی بازم خودم این راه رو توصیه نمی کنم.بهتره در Proper مشخصاتشو درست کنید و بعد در ایتبس فراخوانی کنید.برای بدست آوردن مشخصاتش هم میتونید از برنامه هایی که وجود دارند استفاده کنید البته در بعضی از جداول اشتال هم وجود داره.
موفق باشید
پاسخ
(1392/12/1 ، 11:43 صبح)sami4258 نوشته است: سلام مهندس.تو یه کتابی خوندم که همون مقطع IPE رو با Ratio برابر با 0.9 محاسبه کنی جواب میده ولی بازم خودم این راه رو توصیه نمی کنم.بهتره در Proper مشخصاتشو درست کنید و بعد در ایتبس فراخوانی کنید.برای بدست آوردن مشخصاتش هم میتونید از برنامه هایی که وجود دارند استفاده کنید البته در بعضی از جداول اشتال هم وجود داره.
موفق باشید
بابت توضیحت ممنون مهندس .
من هدف سوالم مدل کردن با روشی که عنوان کردم هست.

پاسخ
باسلام

ابتدا باید در برنامه sd دو مقطع به صورت جان باز و دیگری به صورت کاملا توپر ترسیم نمایید . این دو را ذخیره نمایید با نام متفاوت . حال در برنامه ایتبس مقطع Nonprismatic معرفی کنید که از این دو مقطع ساخته شده در sd با فاصله معین شده تکمیل گردد .

برای تعریف عضو نامنشوری از برنامه ایتبس Define frame sections از زبانه برگه موجود Add Nonprisatic دو عضو از پیش ذخیره شده را با فاصله معین شده در قسمت End Section ( مقطع در انتهای قطعه ) و Start Section ( مقطع در ابتدای قطعه ) نوع طول را طول قطعی شده ( Absolute ) انتخاب نمایید در قسمت Length هم طول قطعه ( تقسیم بندی مقاطع شاخته شده از پیش ) معرفی نمایید .

پاینده باشید
پاسخ
با تشکر.
مثلا تیر cpe 14 رو میخوایم Nonprismatic تعریف کنیم. دو مقطع به صورت جان باز و دیگری به صورت کاملا توپر در sd مدل میکنیم.

طول تیر cpe14 رو مثلا 5 متری باشه.. حالا این cpe14 در فواصلی که از تیر جان پر و خالی هست توی این 5متر چه جوری تقسم بندی کنم؟؟

میشه مهندس با این مثالی که گفتم توضیح بدین؟؟

با تشکر
پاسخ
مهندس ابتدا بهتر است یک شکل شماتیک از مدل تیر لانه زنبوری شده را داشته باشید در طول و ارتفاع دقیق از تیر ، حال باتوجه به تقسیم بندی 10 سانتیمتری فواصل را معین نمایید . یعنی در فاصله 10 سانتیمتری در Nonprismatic تنظیم نمایید و یک مقطع را تکمیل نمایید و مقاطع را در ابتدا و انتهای تیر در فاصله برشی شده 50 سانتیمتری تیر ترسیم نمایید و سپس مقطع Nonprismatic تعریف شده را اختصاص دهید .

به اینصورت تنظیم فاصله می کنیم . برای تیر با طول 500 سانتیمتر .

اسم فرضی مقطع جان باز : c1
اسم فرضی مقطع جان توپر : c2

تعیین فاصله در طول قطعه 0.1 = Length متر وارد نمایید .
برای معرفی مقطع در ابتدای و انتهای قطعه به صورت زیر عمل نمایید .

[تصویر:  start.jpg]

- مقطع طول تیر ( 500 سانتیمتر ) برش خورده شده در هر 50 سانتیمتر و رسم شدن تیر و نسبت دادن مقطع Nonprismatic ، اینکار را تا اتمام طول تیر انجام می دهیم که برابر خواهد شد با 10

* می توانید فاصله را در طول بیشتر تقسیم نمایید سپس به مقطع تیر اعمال نمایید . این روش ساده تر و دارای دقت بیشتری می باشد.

پاینده باشید
پاسخ
ولی مهندس به نظر شما روش دقیقی هست؟؟؟
چون اگه سوراخ به صورت دایره ای باشه قطرش میشه فاصله بین c1 , c2 توی Nonprismatic خوهاد بود..ولی واسه سوراخ های 6ضلعی اینکار خیلی سخت خواهد بود که فاصله c1,c2 رو وارد کنیم!!!!!!
پاسخ
(1392/12/1 ، 02:50 عصر)sani62 نوشته است: ولی مهندس به نظر شما روش دقیقی هست؟؟؟
چون اگه سوراخ به صورت دایره ای باشه قطرش میشه فاصله بین c1 , c2 توی Nonprismatic خوهاد بود..ولی واسه سوراخ های 6ضلعی اینکار خیلی سخت خواهد بود که فاصله c1,c2 رو وارد کنیم!!!!!!

این حالت مدلسازی به واقعیت نزدیک است ( سوراخها به فرم مستطیل ) روش دیگر که فرمودید به فرم دایروی و یا شش ضلعی باید کاملا مقطع مدلسازی شود و چندین مقطع با اسم متفاوت ذخیره شوند و در Nonprismatic تنظیم شوند . روش پیچیده تری می باشد اما خوب اینجورمدلسازی با توجه به مشکلات آن دقیتر است .
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  کنترل و طراحی دیوار برشی در ایتبس 19 SHAKIBA-am 0 169 1402/5/8 ، 03:15 صبح
آخرین ارسال: SHAKIBA-am
Wink (فوری)مشکل قرمز شدن ستون حتی با مقطع خیلی بزرگ ! isamanb 1 250 1402/5/4 ، 02:07 عصر
آخرین ارسال: Baghdadi_kft
Thumbs Down نحوه اجرای اتصال مفصلی تودلی به صورت مورب. Ali.mo.1380 0 106 1402/4/20 ، 05:36 عصر
آخرین ارسال: Ali.mo.1380
  نحوه طراحی سازه فولادی که هم دارای سقف تیرچه بلوکی و هم دارای سقف کامپوزیت میباشد! sasan.ce 1 1,225 1402/4/20 ، 05:32 عصر
آخرین ارسال: Ali.mo.1380
  نحوه مدل كردن ميلگرد به عنوان بادبند سوله ahmadwin2 5 5,046 1402/3/27 ، 01:02 عصر
آخرین ارسال: سوسن شتاب
  همچنان مشکل قفل نشدن ایتبس بعد انالیز 7mycivil 6 4,651 1401/6/22 ، 11:15 صبح
آخرین ارسال: miladjk1374
  مشاهده نتایج طراحی در فایل ذخیره شده ایتبس M_Fzl 1 716 1401/6/11 ، 02:55 عصر
آخرین ارسال: satyashakti
  پرسش و پاسخ در مورد ایتبس roza12341234 5 2,033 1401/4/12 ، 11:28 صبح
آخرین ارسال: یوسف ابراهیم پور
  مشخصات آرماتورگذاری تیر در ایتبس eng-askari20 0 567 1401/3/28 ، 09:59 عصر
آخرین ارسال: eng-askari20
  راهنمایی نامگذاری مقاطع ایتبس reza_mj63 9 8,712 1401/3/7 ، 05:16 عصر
آخرین ارسال: Shahin.barzgaran

پرش به انجمن: