موضوعها: 115
اعتبار:
28
سپاس ها 0
سپاس شده 13 بار در 1 ارسال
اقای مهندس! بگین شمارو به خدا که قبل دیدن بدونم .. این اقاهه چی میشه بعد ریزش؟؟؟
موضوعها: 43
اعتبار:
28
سپاس ها 0
سپاس شده 2 بار در 0 ارسال
احتمالا این اقا صداهایی رو میشنوه.صداهایی که از قبل تخریب سازه بوجود اومده.ولی واقعا نترس هست.ایشون خوراک کارهای اجرایی هست.
البته اینم بگم که این نترس بازی ها اخر کار میده دستش.خیلی دوست داشتم جای ایشون بودم. البته از دور.
اعتبار:
28
سپاس ها 0
اگه دوستان مایل هستند درباره علت ریزش این سازه نگهبان یکم بحث کنیم.زحمتی هست که جناب مهندس امن خانی عزیز کشیدند حیف هست که درباره اش بحث نکنیم.
نظر دوستان در باره ی ریزش این سازه نگهبان چیست؟
موضوعها: 115
اعتبار:
28
سپاس ها 0
سپاس شده 13 بار در 1 ارسال
من که هنوزم جرات نکردم فیلمه رو دانلود کنم اما از اون عکسه بالایی می شه حدس زد که "افغانیه"!!!! بهرحال سالها حضور در امور عمران و آبادانی ایران عزیزمون، اونا رو خبره کرده .. خودم توی پروژه 400 واحدی زیتون شاهد بودم که دوتا ازین افغان ها چطور از دست پلیسای کلت بدست می رمیدن و توی رودخونه پروزاز می کردن و نهایت امر هم از پل 20 متری همچون بزان و کلان و آهووان، سبکبال و چالاک خرامیدند و رفتند و بعدش ازون دوردورا چه خنده های ملیحی نثار آن دو مامور مات و مبهوت،،می کردن ... بله ... اینه حکایت کارگران زحمت کش شهرداری نه ببخشید افغانی .. لابد استعدادشون انقده بوده که اینطوری شدن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اعتبار:
28
سپاس ها 0
چرا ترک ابتدا در قسمتی که ساختمانی بر روی ان وجود ندارد رخ میدهد؟
چرا ترک ابتدا در زیر اپارتمان ساخته شده رخ نمی دهد؟
نظر دوستان؟
موضوعها: 0
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
با سلام و سپاس از پست های ارزشمند دوستان گرامی علی الخصوص مهندس امن خانی؛
بنظر بنده که البته سابقه چندانی در امر اجرا ندارم، سازه نگهبان حاضر شبیه به قاب ناپایداری که فقط تکیه داده شده است عمل نمود.
بنظرم باید سازه نگهبان وابسته به خاکبرداری (که البته خاکبرداری، ناچیز هم نبوده) با توجه به خاک سست و نباتی منطقه به روش نیلینگ و مرحله به مرحله مقاومسازی و پشت بند گذاری شود.
پیروز و پایدار باشید
موضوعها: 67
اعتبار:
60
سپاس ها 3
سپاس شده 13 بار در 4 ارسال
سلام
توی فیلم چیزی که مشخصه اینه که اول زیر ساختمان تخریب جزیی میشه و بعدش
از سمت حیاط تخریب شروع میشه...جالبه