امتیاز موضوع:
  • 17 رأی - میانگین امتیازات: 3.06
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
به اعتراضات ترتیب اثر نمی دهید حداقل گزینه های درست ما را جابه جا نکنید!
باید شخصآ این مسئله را در نهاد های زیربط پیگیری نمایید.حق به حق دار خواهد رسید.هر دری را بکوبی بالاخره آن در به رویت باز خواهد شد.
یا مهدی
پاسخ
(1392/12/4 ، 11:07 عصر)bahoo نوشته است: سلام دوستان برای من هم ابن اتفاق در آزمون نظارت افتاده و با درصد 49 مردود شدم آیا راهی برای اعتراض هست؟

نخیر چون نمرتون 48 و خورده ای بوده به بالا گرد شده اگه بالای 49 بود قبول میشدین
پاسخ
من اولین آزمونم رو اسفند 91 دادم همون امتحان هم با 56 قبول شدم اما نکته کار اینجاس من همراه چند نفر دیگه کلیدی که زدیم رو یادداشت کردیم و جواب که اومد دقیقا همون کلیدها برای ما ثبت شده بود

این آزمون هم دوستم برای محاسبات شرکت کرده بود و با حساب و کتاب های خودش باید قبول میشد اما وقتی کلیدها اومد دید 14 تا غلط زده اما خودش قبول کرده سوالات شک دار رو زده و استرس داشته

اما دوستانی که میگن گزینشون جا به جا شده اگه کلید رو یادداشت کردید که هیچ اما در غیر اینصورت فکر نمیکنم اینطور باشه چون پاسخنامه ها 2 بار توسط ماشین تصحیح میشن دقت کنید شاید تو پر کردن گزینه ها دچار اشتباه شدید ی گزینه ای رو زدید بعد پاکش کردید

البته در مورد وقت امتحان و سوالاتی که هر ساله اشتباه هستن هم عقیده هستیم نمیدونم کی اینارو طرح میکنه!
انشالا دوستای که قبول نشدن در آزمون های دیگه با تلاش بیشتر قبول بشن

روز مهندس رو هم به همه شما گرامیان تبریک میگم
پاسخ
من 3 تا سوال نظارت و موقع پر كردن اشتباه زدم.
پاسخ
سلام دوستان من هم تو امتحان نظارت نمرم شده 49 .چندین سوال غیر استاندارد داشتن ولی هیچ کدوم حذف نشده.فکر کنم نظام مهندسی دیگه نمیخواد پروانه بده. اخه هر سال چندین سوال رو حذف میکردند. ولی امسال با این همه غیر استاندارد بودن سوالات هیچ کدوم حذف نشده... خدایا نتیجه این زحمات چند ماهم پس چی میشه؟؟؟؟؟؟..........
پاسخ
با سلام

من چون خودم کلیدو یادشت کردم (هم گزینه‌ها هم مقادیر)

مطمئنم ۲ تا جا به جا شده وقتی‌ دلایل رو با نور محمدی حضوری در میون گذاشتم یه جورایی از اطمینان من جا خرده بود و غافلگیر

این احتمال وجود داره که عمدی در کار بوده!!!!

ما تو سایت ایرانسازه پیگیر یم بچه‌های محاسبات میتونید به ما به پیوندین
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  اعتراض به بررسي اعتراضات آزمون آذرماه 92 omran91 17 6,895 1392/11/25 ، 11:04 صبح
آخرین ارسال: alirgh63
  بررسي اعتراضات آزمون آذرماه 92 mortezaomidi 0 1,795 1392/11/6 ، 11:53 صبح
آخرین ارسال: mortezaomidi

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان