امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اعتبار ایتبسم تمام شده چکار کنم
سلام
امروز فهمیدم اعتبار ایتبس 9.7.4 ام تمام شده یادم هست پارسال با زحمت نصبش کردم
آیا راه دیگری بغیر از نصب مجدد وجود دارد.خیلی لازمش دارم.راهنمایی کنید.
پاسخ
سلام
بهترین گزینه نصب مجدد هست ولی اگر با راهکارهایی که در سایت ارائه شده باز هم مشکل نصب دارید می توانید هر بار که قصد کار با ایتبس را دارید تاریخ رایانه را چند ماه عقب بکشید مشکل حل می شود.
پاسخ
با سلام
البته توجه شود با تغییر تاریخ سیستم برخی از سرویسها قابل اجرا نیست.بطور مثال سرویسmail یاهو وgmail که از فرمت HTTPSاستفاده می کنند با تغییر تاریخ کار نخواهند کرد.همینطور احتمالا facebookهم.
نتیجه اینکه هربار مجبورید پس از بستن فایل ایتبس دوباره تاریخ سیستم را اصلاح کنید!
(حاصل کار تیمی وهمکاری ، نتیجه برد-برد برای همه هست (یداله مع الجماعه
[URL=][/URL] برای دسترسی به فایل باید عضو سایت شوید (کلیک کنید)

پاسخ
سلام
با میلاد عزیز موافقم
این کار رو انجام ندین.
سعی کنید توسط نرم افزار هایی که برنامه رو کاملا پاک میکنند مثل Advanced System Care نرم افزار رو از سیستم پاک کنید.و دوباره نصب کنید.امیدوارم که جواب بده. یا یه کرک جدید بسازین واسش،از این دو راه استفاده کنید و نتیجه رو در همین تاپیک گزارش کنید.(چون یا Program and features برنامه بطور کامل از سیستم پاک نمیشه)
یعنی واقعا بیشتر از یک ساله که ویندوزتون رو عوض نکردین؟
از این برکه باید یه دریا بسازیم،یه دریا به عمق یه عشق قدیمی
instagram:Irancivilengineers

پاسخ
سلام برنامه رو به طور کامل از سیستمت پاک کن. بعد یه بار دیگه نصبش کن و در هنگام کرک کردن تاریخش رو کمتر از یک سال آینده قرار بده .

در مورد جواب دوستی که گفتن واقعا بیشتر از یک ساله که ویندوزتون رو عوض نکردین؟ باید بگم که من 3ساله که ویندوزم رو عوض نکردم چون فکر کنم کسی که از ویندوز اصل استفاده کنه نیاز به عوض کردن نداره و دقیقا مثل روز اول کار میکنه
اشک هایی که پس از هر شکست میریزیم همان عرقیست که برای پیروزی نریخته ایم
پاسخ
احتیاج به اینکارا نیست.
کد سیستم رو بگین تا براتون لایسنس 1ساله درست کنم.
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مشکل ابی شدن تمام مقاطع بعد از انالیز و طراحی Matinhk 0 1,079 1398/4/20 ، 02:13 صبح
آخرین ارسال: Matinhk
  درخواست یک فایل ایتبز اجرایی با تمام کنترل ها-دریفت-واژگونی... elyas64 8 2,851 1394/2/30 ، 01:44 صبح
آخرین ارسال: moradi64
  وقتی دریفت پاسخگو نباشه باید چکار کنیم ? samira kh 40 21,988 1393/4/25 ، 08:42 عصر
آخرین ارسال: کیوان بابایی
  اگر70% پی جواب بدهد ولی کنترل پانچ 3 جا زیر عدد 1 نباشد باید چکار کرد؟ mostafa67 6 2,799 1392/7/6 ، 03:05 عصر
آخرین ارسال: ha30
  اگر drift بیشتر از مقدار مجاز شود چکار باید کرد ؟ nilufar 1 2,684 1392/4/13 ، 04:06 عصر
آخرین ارسال: فرشاد امن خانی
Sad دلیل اخطار تمام نشدن تحلیل در ETABS helia 2 2,178 1392/4/10 ، 10:15 صبح
آخرین ارسال: helia

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان