امتیاز موضوع:
  • 29 رأی - میانگین امتیازات: 3.41
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرکردن فضای خالی در درز انقطاع ؟
(1392/12/7 ، 05:05 عصر)کیوان بابایی نوشته است: باسلام

متاسفانه بنده با سرچ کردن در انجمن با این برخورد کردم و در جزئیاتش قرار نگرفتم . عذر خواهی می کنم از شما بزرگوار

مهندس جان برای درز انقطاع همانطور که از تعریفش می دایند دتایل خاصی مدنظر نیست ، فقط در نقشه های این فاصله تنطیم می شود و مشخص خواهد شد .

پاینده باشید
کاملا حق با شماست بنده هم تا به حال دتایل خاصی در این مورد ندیدم .ولی اخیرا برای یک سازه بتنی مهندس معمار اصرار دارد تا دتایل مذکرو رو ارایه کنم و طوری اصرار دارد که بنده هم به شک افتادم تا جایی که بنده می دونم همون فاصله رو رعایت میکنند و بیم دو سازه مجاور از یونولیت استفاده میشه

پاسخ
باسلام

همکار عزیز ممکن است مهندس معمار دتایلی از درز اجرایی ( فاصله ) دیوار با ستون برای بند آیین نامه ( میانقابها ) را لحاظ می داند .
به هر حال اگر به مورد مناسبی برخورد کردید خوشحال می شوم از اصلاعات شما بهرمند شوم .

موفق باشید
پاسخ
سلام طبق آیین نامه 2800 زلزله عرض درز انقطاع در هر طبقه برای ساختمانهای هشت طبقه و به بالا به میزان 0.5R ضربدر تغییر مکان جانبی نسبی طبقه هست حالا سوال من اینجاست که بفرض در یک سازه 8 طبقه DRIFT طبقه سوم به میزان 0.0041 یعنی بیشترین مقدار مجاز رسیده ( با توجه به اینکه ساختمان بتنی با سیستم قاب خمشی هست ) حال ذرز انقطاع در تراز طبقه سوم و در ارتفاع 9.90 ( ارتفاع هر طبقه 3.20 و 30 سانتیمتر تراز روی پی تا کف طبقه همکف ) به چه میزان هست و چگونه محاسبه میشه همین میزان برای تراز طبقه هشتم و در ارتفاع 25.90 از تراز پایه و با در نظر گرفتن DRIFT بدست آمده از ETABS بمیزان 0.0025 چه میزان هست و چکونه محاسبه میشه؟
با تشکر
پاسخ
(1393/7/17 ، 09:09 عصر)aminghiasvand نوشته است: سلام طبق آیین نامه 2800 زلزله عرض درز انقطاع در هر طبقه برای ساختمانهای هشت طبقه و به بالا به میزان 0.5R ضربدر تغییر مکان جانبی نسبی طبقه هست حالا سوال من اینجاست که بفرض در یک سازه 8 طبقه DRIFT طبقه سوم به میزان 0.0041 یعنی بیشترین مقدار مجاز رسیده ( با توجه به اینکه ساختمان بتنی با سیستم قاب خمشی هست ) حال ذرز انقطاع در تراز طبقه سوم و در ارتفاع 9.90 ( ارتفاع هر طبقه 3.20 و 30 سانتیمتر تراز روی پی تا کف طبقه همکف ) به چه میزان هست و چگونه محاسبه میشه همین میزان برای تراز طبقه هشتم و در ارتفاع 25.90 از تراز پایه و با در نظر گرفتن DRIFT بدست آمده از ETABS بمیزان 0.0025 چه میزان هست و چکونه محاسبه میشه؟
با تشکر
سلام
درز انقطاع برای کل طبقات یکسان وبرابر حداکثر ممکن در طبقات هست

پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان