1392/12/6 ، 01:58 عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: 1392/12/6 ، 02:48 عصر، توسط زینب خوش کلام.)
با سلام .. از همکاران عزیز میخام راهنمایی کنن که اتصال دال بتنی به سازه به صورت نمایش داده شده در تصویر بندانگشتی ارائه شده، آیا توجیه فنی داره؟ اصلا از لحاظ آیین نامه ایی به این موضوع اشاره شده؟
منظورم اینه که آیا حتما باید کل اون دهانه رو دال بتنی در نظر گرفت؟
مرسی.
سلام .. مرسی ..جزئیاتش چیز خاصی نیس .. گفته دال با 2 شبکه بالا پایین با میلگرد مثلا 18 هر 15 سانت که شبکه پایین در تیر و شبکه بالایی در سقف با طول 1.5 متر و طول خم کافی مهر شوند ... من منظورم صحیح یا غلط بودن این اجراست .یعنی ایا دال بتنی می تونه به تیرچه وصل بشه؟ایا براش ضوابطی هشت؟ایین نامه ایی چیزی ...
درواقع دال به تیرچه متصل نمیشه
چون اون قسمت با تیرچه و در کل با سقف یکپارچه بتن ریزی میشودسطح یکپارچه ای خواهیم داشت.
صرفا بخاطر اینکه حالت منحنی داشته باشه این دیتیل رو براش در نظر گرفتند و بنظر منطقی میاد.
بحث آیین نامه ایش رو هم نمیدونم...
بهر حال ببخشید اطلاعاتم بیشتر از این نیست فعلا...
موفق باشید.
از این برکه باید یه دریا بسازیم،یه دریا به عمق یه عشق قدیمی
با سپاس از مهندس فلاح منش و خیرالهی .. پس ایین نامه یا نشریه ایی دتایلی چیزی در این مورد ارائه نشده؟؟
یعنی بهترین کار اینه که اون دهانه کلا با دال اجرا بشه؟؟خیلی جالبه که راجع به این نحوه اجرا هیچ جا اشاره ایی نشده بهش!!!!
مرسی اما واقعا من هنوز نتونستم توجیه بشم که چرا دوتا تیرچه که با بتن سقف بتن ریزی میشن،نمیتونن کار مثلا همین تیر فرعی 30 یا 40 رو انجام بدن؟؟؟اخه وقتی دال با شبکه بالا و پایینی که خودشون جداگونه هم توی نزدیکترین تیر و هم توی سقف مهار میشن چطور مقاومتی ندارن؟؟!!
1 تیر دوبل تیرچه خوب خیلی فرق میکنه با 1 تیر آرماتور گذاری شده در بالا و پایین و مقطع بزرگتر
باید پیچشو تحت بارگذاری ها تحمل کنه من فکر میکنم اگر روی لبه ی دال بارگذاری بشه پیچشو نشه با
تیرچه کنترلش کرد
من البته اقای مهندس در زمینه درک پیچش توی مقاطع بتنی یه مقداری ضعف دارم کما اینکه میخام بدونم لبه یه دالی که قطاعی از یه دایرست اونم با حدود نیم متر که میلگرداش هم داخل جان تیرچه مهار شدن چه پیچشی رو قراره تحمل کنه که شاید نتونه؟! منظورم کاربریه این نوع دال هاست که شاید سال تا سال هم در همون یه قسمت دال (از کل تراس داده شده در پلان معماری) بار زنده و مرده ی چشمگیری وارد نشه!