امتیاز موضوع:
  • 33 رأی - میانگین امتیازات: 1.97
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درخواست راهنمایی در مورد چگونگی اتصال دال بتنی به سازه یا تیر بتنی
با سلام .. از همکاران عزیز میخام راهنمایی کنن که اتصال دال بتنی به سازه به صورت نمایش داده شده در تصویر بندانگشتی ارائه شده، آیا توجیه فنی داره؟ اصلا از لحاظ آیین نامه ایی به این موضوع اشاره شده؟
منظورم اینه که آیا حتما باید کل اون دهانه رو دال بتنی در نظر گرفت؟
مرسی.

فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)

پاسخ
سلام
نوشته شده دال بتنی طبق جزئیات.
اگه امکانش هست جزئیات مربوطه رو قرار بدین.
از این برکه باید یه دریا بسازیم،یه دریا به عمق یه عشق قدیمی
instagram:Irancivilengineers

پاسخ
سلام .. مرسی ..جزئیاتش چیز خاصی نیس .. گفته دال با 2 شبکه بالا پایین با میلگرد مثلا 18 هر 15 سانت که شبکه پایین در تیر و شبکه بالایی در سقف با طول 1.5 متر و طول خم کافی مهر شوند ... من منظورم صحیح یا غلط بودن این اجراست .یعنی ایا دال بتنی می تونه به تیرچه وصل بشه؟ایا براش ضوابطی هشت؟ایین نامه ایی چیزی ...
پاسخ
درواقع دال به تیرچه متصل نمیشه
چون اون قسمت با تیرچه و در کل با سقف یکپارچه بتن ریزی میشودسطح یکپارچه ای خواهیم داشت.
صرفا بخاطر اینکه حالت منحنی داشته باشه این دیتیل رو براش در نظر گرفتند و بنظر منطقی میاد.
بحث آیین نامه ایش رو هم نمیدونم...

بهر حال ببخشید اطلاعاتم بیشتر از این نیست فعلا...
موفق باشید.
از این برکه باید یه دریا بسازیم،یه دریا به عمق یه عشق قدیمی
instagram:Irancivilengineers

پاسخ
سلام
خیلی جاها منطق ارجحیت داره
این طره کوچیکه شاید مشکلزا نباشه ولی خوب منطق میگه تیرچه تحملی نداره مخصوصا اگر دیوار
روش اجرا بشه. دیگه فکر نمیکنم بشه بهش اعتماد کرد
پاسخ
با سپاس از مهندس فلاح منش و خیرالهی .. پس ایین نامه یا نشریه ایی دتایلی چیزی در این مورد ارائه نشده؟؟
یعنی بهترین کار اینه که اون دهانه کلا با دال اجرا بشه؟؟خیلی جالبه که راجع به این نحوه اجرا هیچ جا اشاره ایی نشده بهش!!!!
پاسخ
به نظرم 1 تیر با مقطع مثلا 30*30 اجرا بشه جواب میده چون کوچیکه طره
دال خودش سنگینترش میکنه و همون تیر 30 یا 40 خوبه
پاسخ
مرسی اما واقعا من هنوز نتونستم توجیه بشم که چرا دوتا تیرچه که با بتن سقف بتن ریزی میشن،نمیتونن کار مثلا همین تیر فرعی 30 یا 40 رو انجام بدن؟؟؟اخه وقتی دال با شبکه بالا و پایینی که خودشون جداگونه هم توی نزدیکترین تیر و هم توی سقف مهار میشن چطور مقاومتی ندارن؟؟!!
پاسخ
1 تیر دوبل تیرچه خوب خیلی فرق میکنه با 1 تیر آرماتور گذاری شده در بالا و پایین و مقطع بزرگتر
باید پیچشو تحت بارگذاری ها تحمل کنه من فکر میکنم اگر روی لبه ی دال بارگذاری بشه پیچشو نشه با
تیرچه کنترلش کرد
پاسخ
من البته اقای مهندس در زمینه درک پیچش توی مقاطع بتنی یه مقداری ضعف دارم کما اینکه میخام بدونم لبه یه دالی که قطاعی از یه دایرست اونم با حدود نیم متر که میلگرداش هم داخل جان تیرچه مهار شدن چه پیچشی رو قراره تحمل کنه که شاید نتونه؟! منظورم کاربریه این نوع دال هاست که شاید سال تا سال هم در همون یه قسمت دال (از کل تراس داده شده در پلان معماری) بار زنده و مرده ی چشمگیری وارد نشه!
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بررسی محاسبات کتاب اموزشی طراحی سازه های بتنی با نرم افزار مهندسین جعفری وسلطان ابادی SK1970 4 2,658 1400/2/8 ، 07:41 عصر
آخرین ارسال: SK1970
  اتصال تیر بتنی کنسولی به تیر اجراییست؟ sahand-p-z 14 11,170 1399/9/25 ، 12:51 صبح
آخرین ارسال: مهران۱۲۳۴
  درخواست آموزش محاسبه سنجاقی های میانی ستون بتنی! Nima88 0 947 1399/5/4 ، 08:59 عصر
آخرین ارسال: Nima88
  راهنمایی برای ستون گذاری پلان ویلایی دوبلکس arshah 1 4,344 1398/9/19 ، 02:55 صبح
آخرین ارسال: فرشاد امن خانی
  تفاوت در طراحی دو سازه mo.jaavid 0 1,266 1398/5/9 ، 10:06 عصر
آخرین ارسال: mo.jaavid
  سوال در مورد صدور پروانه ساخت و ... عرفان 71 0 1,074 1397/11/29 ، 01:03 عصر
آخرین ارسال: عرفان 71
  سوال در مورد مقاومت کششی بتن الیافی r_mortazavi 0 988 1397/6/10 ، 10:21 عصر
آخرین ارسال: r_mortazavi
  کمک فوری جهت ترکیبات بارگذاری تحلیل دینامیکی بتنی با آیین نامه کانادا masoudmasoud 15 11,945 1397/3/27 ، 01:55 عصر
آخرین ارسال: محمد میری رامشه
  حداق ابعاد تیر و ستون بتنی mortezaomidi 7 38,023 1396/12/5 ، 09:19 صبح
آخرین ارسال: ebrahim110
  سئوال در مورد طراحی تیرچه بتنی علی بهنیا 1 1,506 1396/6/1 ، 10:03 عصر
آخرین ارسال: حمید فلاح منش

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان