1393/3/1 ، 08:59 صبح (آخرین ویرایش در این ارسال: 1393/3/1 ، 09:02 صبح، توسط sd70.)
خیلی ممنونم.
1. با این حساب پیچش تیری که با رنگ قرمز مشخص کردم رو میشه از نوع همسازی و برابر با 0.67 پیچش ترک خوردگی در نظر گرفت. درسته؟ (با این شرایط این تیر جواب میده و در غیر این صورت اگه پیچش اعمالی رو برابر Tu بگیرم تحت اثر ترکیب پیچش و برش، تنش تیر جوابگو نیست)
2. در مورد تیر مورب که تیر نشون داده شده بهش متصل شده چطور؟ آیا پیچش اون هم از نوع همسازیه؟
ببخشید این مورد رو دوباره مطرح کردم، راستش چون در این سازه یه کنسول نسبتا حساس طراحی شده میخواستم مطمئن بشم که همه چی درسته و مشکلی پیش نمیاد. با تشکر
پیچش ناشی از دال که به تیر کنسول پیش می رود و یا به تیر کنسول میرسد را باید با تنظیمات مربوطه و یا مفصلی گرفتن کاهش داد در اینصورت مقاطع جواب خواهند داد گفتنی است با انتقال یافتن پیچش برای باقی تیرها درصد کمتری را خواهد داشت .
* اتصال تیرهای کنسول به ستون به صورت گیردار انجام می گیرد و مطابق با لنگر کل برابر با ترک خوردگی Tcr طراحی می شود در صورتی مفصلی شدن سازه دچار ناپایداری موضعی خواهد شد .
ممنونم. البته من این کنترل ها رو به صورت دستی انجام میدم و تغییری در پارامترهای نرم افزار ایجاد نمیکنم.
پس میشه اینطوری نتیجه گرفت:
1. برای تیرهای اصلی که تیرچه بهشون وصله در صورتی که مقدار Tu از مقدار Tcr کمتر باشه که همون Tu ملاکه اما اگه Tu از Tcr بیشتر بود میشه Tu رو طبق آیین نامه برابر با 0.67 لنگر ترک خوردگی در نظر گرفت و طراحی آرماتورهای پیچشی رو بر این اساس انجام داد
2. برای تیرهای طره که به ستون متصل هست هم مشابه حالت قبل باید عمل بشه اما در صورتی که Tu از Tcr بیشتر بود، لنگر پیچشی طراحی رو به جای 0.67 باید برابر با کل Tcr در نظر بگیریم. درسته؟ آیا در مورد تیرهای طره که تکیه گاه شون به جای ستون، یک تیر هست هم طراحی به همین صورته؟
1393/3/1 ، 02:54 عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: 1393/3/1 ، 03:04 عصر، توسط کیوان بابایی.)
سلام
در اینصورت پیچش بسیار شدید به تیر وارد می شود می توان طره را به صورت دال بتنی با تیر به اینصورت که دو تیر رابط در طرفین ( دال از دو طرف بر روي دو تير طره تکيه داشته باشد ) و یا در وسط دال یک تیر تعبیه کرد .
* اگر دال برروی دو تیر طره قرار بگیرد طرح اقتصادیتر خواهد شد .
* در صورتی که طول طره کم باشد می تواند نظر شما مناسب باشد.
ج-س 1: توضیحات شما صحیح است بند 9-15-11 را در مبحث نهم و کل فصل پیچش را بخوانید . در بحث ثابت پیچشی ما در پیچش نوع همسازی با توزیع بار یا همان باز توزیع سرو کار داریم در مرحله اول لنگر خیلی زیاد است و با وارد شدن ضریب می تواند به مقدار لنگر پیچشی ترک خوردگی محدود شود در نتیجه پیچش کمتری به تیر خواهد رسید . در واقع وقتی لنگر پیچشی بیشتر از لنگر ترک خوردگی باشد عضو دچار ترک می شود و نیاز است در برابر پیچش طرح شوند .
ج-س 2 : توضیحات را قبلاً در اینمورد بیان کردم برای اتصال تیر به تیر تفاوت دارد . همانند بالا انجام گیرد.