امتیاز موضوع:
  • 34 رأی - میانگین امتیازات: 1.97
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طراحی صفحه ستون
با سلام

هرچقدر جستجو کردم نتونستم مثالی از طراحی صفحه ستون 2I پیداکنم.
خواستم بدونم در طراحی صفحه ستونی که روی آن 2IPE قرار دارد،تفاوتی با طراحی صفحه ستونهایی که ستون آنها تک پروفیل است وجود دارد؟(البته غیر از پارامتر "n" که در تصویر مشهود است و دوبرابر کردن عرض بال پروفیل.)
و سوال دیگه اینکه چرا در پایان طراحی صفحه ستونها ابعاد رو برای نیروی برشی کنترل نمیکنند؟

ممنون و سپاسگزارم
[تصویر:  8mv7spakpca6rfyuzts.jpg][تصویر:  3pzbdf5n9wmwg5s1jtut.jpg]

از این برکه باید یه دریا بسازیم،یه دریا به عمق یه عشق قدیمی
instagram:Irancivilengineers

پاسخ
باسلام

تفاوتی نخواهد داشت ، مهمترین عامل میزان بار و یا مقادیر نیرو با توجه به موقعیت کف ستون است . البته به بهینه شدن کف ستون هم توجه داشته باشید که زمانی این اقتصادی خواهد بود که میزان تنش مجاز لهیدگی را جوابگو باشد و در نتیجه مقادیر m و n مساوی هم باشند و یا اختلاف کمی داشته باشند .

برای تعیین ضخامت کف ستون نیروی محوری و لنگر خمشی بحرانی است و برحسب مقدار نیرو و بحث تنش لهیدگی براساس مقاومت فشاری بتن تعیین می گردد و یا درصورت برون از محوریت و داشتن لنگر خمشی براین اساس طرح می شوند . ( ابعاد کف ستون تحت تاثیر تنش لهیدگی بتن پی و ضخامت کف ستون تحت تاثیر لنگر خمشی خواهد بود )

حال درصورتی که طراحی صفحه ستون ، ستون متصل به بادبند مدنظر باشد . نیروی کششی بحرانی است در این حالت بلند شدگی کف ستون تحت اثر نیروی کششی زیاد است و در نتیجه نیروی برشی ونیروی کششی را بولتها متحمل هستند و براین اساس برش برای بولتها کنترل می شود .

پاینده باشید

پاسخ
سلام مهندس جان ممنون میشم اگر من رو در خصوص طراحی لچکی در اتصالات فلنجی و طراحی پلیتهای صلیبی کار شده در ستونهای باکس در محل اتصال به صفحه ستون راهنمایی کنید خیلی ممنون

پاسخ
سلام دوستان

میشه لطف کنید یه برنامه طراحی صفحه ستون تحت اکسل (مورد تایید نظام مهندسی
برای ستون های دوبل )برای من ارسال کنید ، هزینه رو هر چه قدر بشه پرداخت
میکنم .

این چند تا فایلی که تو این سایت گذاشتید برای من مفید نیست ، لطف کنید
برنامه ای باشه که برای اجراء و دفترچه محاسبات به درد بخوره و حتی الامکان
از خروجی ایتبس استفاده بشه

ضمنا نرم افزار آقای خیرآبادی رو هم گرفتم ولی متاسفانه ایشون فوت کردن و من نتونستم نسخه اصلی رو خریداری کنم

ممنون
پاسخ
با سلام خدمت miladeforoughi .

برنامه طراحی وجود داره که کامل هم هست ولی من خودم خریداری نکردم هنوز ولی نسبت به هزینه ای که میکنین برنامه کامل هست.

لینک برنامه>>>>

http://www.istains.com/showproducts.asp?...81%ED&page=
پاسخ
مهندس فایلش قدیمی امکان خرید نداره متاسفانه !!!!!!!!!!!!!؟
پاسخ
هنوز نتونستم یه برنامه کامل طراحی صفحه ستون پیدا کنم ، دوستان کمک کنن
پاسخ
اینقدر زود قضاوت نکنین !!!!به لینک زیر رجوع کنین>>>

http://www.istains.com/order.asp

اینم شماره تماس واسه سفارش برنامه:٣٣٦٦٢٢٧ ٠٩١٢ مهندس فاروقی
پاسخ
دوستان برای طراحی دستی کف ستون چیکارباید کرد؟
ایا نیروها همون نیروهای ستون هست که نرم افزاربهمون میده؟
پاسخ
سپیده22 ,

برای طراحی صفحه ستون عکس العمل های تکیه گاهی مهم می باشد و براثر ترکیب بار بحرانی طراحی انجام می شود .
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نیروی کف ستون خاص pbaa 0 1,076 1401/5/24 ، 11:16 صبح
آخرین ارسال: pbaa
  طراحی برشگیر برای ستون مدفون در دیوار برشی maddahab 0 1,538 1400/10/3 ، 07:40 عصر
آخرین ارسال: maddahab
  درخواست نقشه کامل از طراحی اسکلت فلزی با قوطی! زینب خوش کلام 10 11,581 1400/4/8 ، 06:16 عصر
آخرین ارسال: خانم حسین زاده
  طراحی سوله حسن عباسی دیزگوین 0 1,445 1399/8/7 ، 11:56 عصر
آخرین ارسال: حسن عباسی دیزگوین
  تیر ضعیف - ستون قوی در طراحی سازه های خمشی ویژه؟ multitask 20 17,008 1399/1/16 ، 02:26 عصر
آخرین ارسال: fardinf
  سوال در مورد طراحی ورقهای پیوستگی برای ستون های باکس sd70 0 1,124 1397/9/21 ، 10:54 صبح
آخرین ارسال: sd70
  نیروی طراحی کف ستون (F1 F2 F3) pouya70 0 1,133 1397/7/15 ، 08:22 عصر
آخرین ارسال: pouya70
  طراحی تیر فولادی آی شکل که فقط از بال فشاری از دو طرف جوش شده fardinf 1 1,676 1396/11/16 ، 04:45 عصر
آخرین ارسال: fardinf
  اتصال وصله ستون shantash 1 1,715 1396/2/27 ، 07:16 عصر
آخرین ارسال: sajad222
  از کجا بدانیم که در طراحی فولادی چه مقاطعی را باید تعریف کرد m_dey 15 10,560 1396/2/19 ، 10:41 عصر
آخرین ارسال: علی خیرالهی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان